Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 01, 16:18)

jeigu tikrai kvapas bus toks kokio tikiuosi  iš sycomore arba coromandel - pastarasis ypatingai imponuoja natomis, gausiu  bet kokia kaina -  jei labai nori, juk  reikia  rolleyes.gif

Nori pasakyt pirktum neuoscius? blink.gif
Atsakyti
Stoju į labdaros laukiančių eilę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 02 01, 16:55)
Nori pasakyt pirktum neuoscius? blink.gif

aukščiau rašiau kad turiu gauti kelis seilę išvarvintus atomikus po 5ml smile.gif tiek(kartojuosi) man užteks kad suprasčiau reik - nereik, noriu- nenoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 01, 16:57)
aukščiau rašiau kad turiu gauti kelis seilę išvarvintus atomikus po 5ml smile.gif tiek(kartojuosi) man užteks kad suprasčiau  reik - nereik, noriu- nenoriu smile.gif

Supratau, nedaskaiciau doh.gif
Atsakyti
user posted image

Apuosciau Harakuju Lovers linija.

Kaip ir reikejo tiketis popsu popsas. Lil' Angel ir Music saldus vaisiniai dzemai, Love buble gum / "kramtoske", G primena "Malibu" alkoholini gerima su daug kokoso. Tik Baby pasirode kur kas geresni nei visa si linija. Turi tokio muiliskumo ir saldumo, bet nera toks "sirupas" kaip visi kiti.
Atsakyti
Mane atbaido vien dizainas jų
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 02 01, 21:06)
user posted image

Apuosciau Harakuju Lovers linija.

Kaip ir reikejo tiketis popsu popsas. Lil' Angel ir Music saldus vaisiniai dzemai, Love buble gum / "kramtoske", G primena "Malibu" alkoholini gerima su daug kokoso. Tik Baby pasirode kur kas geresni nei visa si linija. Turi tokio muiliskumo ir saldumo, bet nera toks "sirupas" kaip visi kiti.

Turiu visus meginukus - kazkaip nelabai man jie. Esu saldumu megeja (tiksliau buvau, nes ta faze kazkaip praeina jau man), tai neblogi dauguma, bet tokie kad butinai reiketu isigyt,tai tikrai ne.... ax.gif
Atsakyti
O aš mąstau, kad mažosioms mergicoms tokie kvepalai būtų pats tas rolleyes.gif
Atsakyti
Nežinau,gal čia reiktų rašyt prie įdomybių.Turim mažų kačiukų,kelių savaičių.Katė manim pasitiki,leidžia prieit nuo pat pirmos dienos.Bet kai buvo kelios dienos po gimimo,kažkodėl ištempė juos iš guolio ir paslėpė lovoj.Šiandien tai pasikartojo.Ir tada ir šiandien po pertraukos buvau pasikvepinusi "Paloma Picasso".
Tai jai matyt signalizuoja kažkokį pavojų.Į jokius kitus taip nereaguoja.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2009 02 02, 09:42)

taip pat ir aš pagalvojau , uosčiau tik vieną jų - prie kitų rankos nebekilo
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2009 02 02, 09:42)

tik vargu, ar to tikėjosi pati Gwen Stefani, kurdama šią seriją lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2009 02 02, 21:56)
tik vargu, ar to tikėjosi pati Gwen Stefani, kurdama šią seriją lotuliukas.gif

Na kodėl.. Jos gerbėjų kontingentas yra pakankamai jaunos mergaitės smile.gif Aišku, turbūt tikėjosi ne 14mečių mergaičių, bet vis vien į tą pusę šovė smile.gif
Atsakyti