Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

QUOTE(F_A @ 2009 02 01, 12:10)
Aha, o jei pirktum Gardenia as irgi iskart dyydeli atomika rezervinuos!! biggrin.gif

O aš rezervuoju Coromandel biggrin.gif Ir visko po truputį ax.gif

QUOTE(lauryna @ 2009 02 01, 08:01)
Atidaviau mamaitei. Draugas zvengdava, kad su jais kvepiu kaip sena kekse is stoties rajono lotuliukas.gif

Tai mamai taip kvepėti tinka? Ar kaip čia... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 01 vasario 2009 - 14:17
Nauja SM mada užgimsta? Turėti bent kelis lašus iš Les Exclusives?

O aš nė vieno bambalio nepirkčiau. Iš principo. Kad gamintojas negalvotų, jog kvepalus leisti 200 ml slojnikuose yra padoru. Lai lieka tokios talpos virtuvei - raugintiems agurkams, pomidorų padažui ir pan. O kvepalams reikia daugiau estetikos. Čia tik mano du centai cool.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 02 01, 14:39)
O aš nė vieno bambalio nepirkčiau. Iš principo. Kad gamintojas negalvotų, jog kvepalus leisti 200 ml slojnikuose yra padoru. Lai lieka tokios talpos virtuvei - raugintiems agurkams, pomidorų padažui ir pan. O kvepalams reikia daugiau estetikos. Čia tik mano du centai  cool.gif  cool.gif

lotuliukas.gif Vat šitie bidonai ir yra pats atgrasiausias momentas visos kolekcijos. Tiesa pasakius iš tiesų neestetiškai atrodo - iš karto asocijuojasi su kažkuo chemiškai pramoniniu. Beje, pasiskaitinėjus parfumerinių forumų įvairiausių, nuomonė visų ta pati - talpos katastrofiškai baisios ir nelogiškos.
Atsakyti
Aš ir nesakau, kad jie visai neestetiški. Tiesiog dėl tūrio net ir gražus (man) buteliukas praranda dalį savo žavesio. Pabandau jį įsivaizduoti tarp kitų savo kvepalų - ir nesiseka. Bandau įsivaizduoti ant kosmetikos stalelio/lentynėlės, kas taip laiko kveaplus - irgi nesižiūri. Pandau pamatyti save imančią bambalį ir besikvėpinančią - vėlgi trūksta estetikos
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 02 01, 12:39)
O aš nė vieno bambalio nepirkčiau. Iš principo.

Ir neuostytum? ax.gif
Atsakyti
Bet supakuoti jie graziai smile.gif

Taip pat MB su laiku isuostes visus mano kvepalus labiausiai ivertina butent Chanel Coromandel. Sako,kad sitie moteriski, subtilus, kitokie ir kvepia labai gerai.

Kiti mano kvepalai siuo metu sulaukia daugiausiai abejingumo ir retsykiais trumpo komplimento.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JVana: 01 vasario 2009 - 15:47
QUOTE(centifolija @ 2009 02 01, 15:02)
Aš ir nesakau, kad jie visai neestetiški. Tiesiog dėl tūrio net ir gražus (man) buteliukas praranda dalį savo žavesio. Pabandau jį įsivaizduoti tarp kitų savo kvepalų - ir nesiseka. Bandau įsivaizduoti ant kosmetikos stalelio/lentynėlės, kas taip laiko kveaplus - irgi nesižiūri. Pandau pamatyti save imančią bambalį ir besikvėpinančią - vėlgi trūksta estetikos

As manau sitie bambaliai yra sukurti zmonems, kurie megtsa kvepaluose "maudytis", kad ilgesniam laikui uztektu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 02 01, 15:10)
As manau sitie bambaliai yra sukurti zmonems, kurie megtsa kvepaluose "maudytis", kad ilgesniam laikui uztektu lotuliukas.gif

Jei kvepalu buteliukas 30ml, tai as pradedu labai taupyti. Man reikia 50ml - 100ml, kad skupumas isgaruotu biggrin.gif

Aisku 200ml yra labai daug. Bet skupumo liko biggrin.gif Tik mane guodzia ta mintis, kad sumokejus apvalia suma as siais kvepalais megausiuos "per amzius amen".
Atsakyti
Nemanau kad tai madinga, centifolija, gal greičiau norisi susipažinti su platesne gaminių pasiūla.
Ne kartą išjuokėt išwubintus chance edt, chance eau fraiche edt, allure edt , allure sensuelle edp, no5 edt ir t.t.
Kodėl jų noriu - nžn, noriu ir man gerai kad nežinau kodėl, kai turėsiu ilgai lauktus atomikus pasakysiu ką turi tokio, kad ryžausi stiklainiuko įsigyjimui. Tikrai manau 100ml parduosiu be didelių sunkumų nes paskaičiavus 200ml kaina 1ml tikrai nėra kosminė.
jeigu tikrai kvapas bus toks kokio tikiuosi iš sycomore arba coromandel - pastarasis ypatingai imponuoja natomis, gausiu bet kokia kaina - jei labai nori, juk reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2009 02 01, 15:26)
Ir neuostytum?  ax.gif

Nu tai kad uosčiau. Ir net šįbeitą turiu (ne slovikuose, aišku). Esu madinga cool.gif

QUOTE(JVana @ 2009 02 01, 16:15)
as siais kvepalais megausiuos "per amzius amen".

Arba su laiku jie tau atsibos, atsiras įdomesnių ir suksi galvą, ką su jais daryti tongue.gif

QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 01, 16:18)
Ne kartą išjuokėt išwubintus chance edt, chance eau fraiche edt, allure edt , allure sensuelle edp, no5 edt ir t.t.

Kas išjuokė, o kas ne. Iš Allure ir Allure Sensuelle niekada nesišaipiau, nors pirmieji man ir nepatinka. O šaipytis iš No 5, mano galva, apskritai gali tik tas, kuris nieko nežino ir nenori žinoti apie parfumeriją. Vot teip wub.gif
Atsakyti
Centifolija - jei Tu davei Wubiuką vadinas No5 tau yra klasika, nenuvalkiota.
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 02 01, 15:44)
Arba su laiku jie tau atsibos, atsiras įdomesnių ir suksi galvą, ką su jais daryti  tongue.gif

Labdarai atiduosiu cool.gif biggrin.gif
Atsakyti