Nežinau kurioj ttemoj rašyti, bet noriu paklausti ar kas yra pirkęs is Linaluk, įdedu foto, kainos geros kaip pas Lady Rose
nepirkau bet iš celofanuotų foto išn vis nieko nepasakyčiau iš butelio sunku o iš pakuočių nžn ar įmanoma
Mamaitės turiu klausimą.
Ar Vokietijoje yra Chanel butikų? jei taip kuriuose miestuose? arba kaip taisyklingai parašyt tą žodį butikas kad man didysis google išmestų jų adresus
Mamaitės turiu klausimą.
Ar Vokietijoje yra Chanel butikų? jei taip kuriuose miestuose? arba kaip taisyklingai parašyt tą žodį butikas kad man didysis google išmestų jų adresus
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 01, 09:54)
nepirkau bet iš celofanuotų foto išn vis nieko nepasakyčiau iš butelio sunku o iš pakuočių nžn ar įmanoma
Mamaitės turiu klausimą.
Mamaitės turiu klausimą.
boutique
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 01, 09:54)
Mamaitės turiu klausimą.
Boutique
Chanel butikas tikrai yra Berlyne Kurfurstendammstrasse berods 84 ar 85 numerėlis. Čia pats centras, gatvė, kurioje yra visi vardiniai butikai ir brangiausios pardės. Yra jame ir visa Les Exclusifs serija (manau dėl jos domiesi, ane?) Hamburge, berods nėra, nežinau kaip Frankfurte prie Maino.
QUOTE(Brasa @ 2009 01 27, 22:40)
Ar yra kas bande angliskuju Penhaligon's? Zinau, kad greitu metu gausiu lauktuviu, tai idomu kas per kvapai?
Turejau siuos kvepaliukus, man nelabai patiko. Atidaviau mamaitei. Draugas zvengdava, kad su jais kvepiu kaip sena kekse is stoties rajono
QUOTE(lauryna @ 2009 02 01, 10:01)
Draugas zvengdava, kad su jais kvepiu kaip sena kekse is stoties rajono
Subtilų, vienok, humoro jausmą tamstos draugas turi
Taip, smaugliau, domiuosi dėl Les Exclusifs serijos, centifolijos dėka jau greit gausiu atomikus su seniai svajotais kvapai ir tikiu kad sekantis taikinys bus stiklainis - juk geriau vienas bet geras, nei dešimt tokių kurių norisi bet paskui skrena į išparduotuvę (nors kol kas kad ir kaip norėčiau ne itin ką turiu parduoti- viskas reikalinga )
Chanel namams jaučiu ypatingą pagarbą.
po 5ml atomikų testavimų, suprasiu reik man kažko tikrai, ar ne.
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 01, 10:22)
O aš praleidau apie pusantros valandos Chanel butike, išuostinėjau visus Exclusivus, ant odos išbandžiau labiausiai patikusius, bet taip ir nesiryžau pirkti - visgi 200 ml bambalis, atsižvelgiant į turimą kvepalų kiekį namie, yra nežmoniškai daug. Nebent su kažkuom į atomikus dalintis. Jeigu būtų bent po 100 ml, būčiau porą pirkus, o jei po 50 ml, tai ir visus tris
Taip, žinau kokiais kiekiais jie, bet dalį tikrai išnešiu atomikuose į išparduotuvę, juk pažintis su kitokiais nei mūsuose esančiais kvapai visoms mylėtojoms, wubinėm rožinėm panom ir maniakam - į naudą
Esu nutaikiusi kad visų pirma nosis bus įmerkta į Sycomore, Bel Respiro, Coromandel... paskui į kelis kitus pareinančius kartu su pastaraisiais.
Esu nutaikiusi kad visų pirma nosis bus įmerkta į Sycomore, Bel Respiro, Coromandel... paskui į kelis kitus pareinančius kartu su pastaraisiais.
Jei pirktum La Pausa 28 - rezervuoju dyyyydelį atomiką
QUOTE(lauryna @ 2009 02 01, 11:01)
Turejau siuos kvepaliukus, man nelabai patiko. Atidaviau mamaitei. Draugas zvengdava, kad su jais kvepiu kaip sena kekse is stoties rajono
o tai kuriuos konkreciai turejai?
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 01, 10:37)
Taip, žinau kokiais kiekiais jie, bet dalį tikrai išnešiu atomikuose į išparduotuvę, juk pažintis su kitokiais nei mūsuose esančiais kvapai visoms mylėtojoms, wubinėm rožinėm panom ir maniakam - į naudą
Aha, o jei pirktum Gardenia as irgi iskart dyydeli atomika rezervinuos!!