Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

deje, anglų k. nemoku, vokiečių tik, o specifine kalba ir ta neitin gerai suprantu, rusiškai moku bet žiauriai nemegtu.
Viskas deje, kas naudingiausia pateikiama angų k.
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 27, 19:51)
deje, anglų k. nemoku, vokiečių tik, o specifine kalba ir ta neitin gerai suprantu, rusiškai moku bet žiauriai nemegtu.
Viskas deje, kas naudingiausia pateikiama angų k.

Jei moki rusų kalbą, tai naudingos informacijos rastum gana nemažai. Deja, rimtų, informatyvių vokiškų parfumerinių forumų ir blog'ų aš dar neradau, nors šiek tiek skaitau vokiškai.
Atsakyti
QUOTE(ievshe @ 2009 01 27, 13:47)
Gal kas nors esate susipazine su siais?

user posted image

Kita savaite su jais pazindinsiuos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Africa @ 2009 01 27, 20:10)
Jei moki rusų kalbą, tai  naudingos informacijos rastum  gana nemažai.  Deja,  rimtų, informatyvių vokiškų parfumerinių forumų  ir blog'ų  aš  dar neradau,  nors  šiek tiek skaitau  vokiškai.

Tai kad vokietes parfumistes fragranticoj sedi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 27 sausio 2009 - 21:44
F A lauksiu tavo ispudziu smile.gif
Atsakyti
Ar yra kas bande angliskuju Penhaligon's? Zinau, kad greitu metu gausiu lauktuviu, tai idomu kas per kvapai?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ievshe @ 2009 01 27, 22:33)
F A lauksiu tavo ispudziu  smile.gif

Mariposa juos gerai pažįsta. man jie didelio įspūdžio nepaliko, tai kaip ir neturiu ką pasakyt, nes nelabai pamenu
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 01 27, 21:45)
Tai kad vokietes parfumistes fragranticoj sedi biggrin.gif

Tai ir aš apie tą patį kalbu - visa įdomesnė info daugumoj anglų ir rusų kalba. smile.gif
Atsakyti
Gal kas zino, ar Europos salyse kuriose nors parduodami Bath&Body Works kvepalai? g.gif Buciau dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
F_A, aš niekur nesu užtikusi jokių Bath&Body works produktų schmoll.gif Kiek suprantu, jie tik Amerikoje prekiauja.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2009 01 30, 22:52)
F_A, aš niekur nesu užtikusi jokių Bath&Body works produktų schmoll.gif Kiek suprantu, jie tik Amerikoje prekiauja.

Labai blogai. Labai labai blogai. Man reikia vienu ju kvepalu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 01 31, 00:09)
Labai blogai. Labai labai blogai. Man reikia vienu ju kvepalu unsure.gif

Taigis yr visagalis ebejus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievshe @ 2009 01 27, 13:47)
Gal kas nors esate susipazine su siais?

user posted image

As esu susipazinus. Vaisinis kvapas. Man kvepia nesunokusiais bananais, tiksliau ju odelemis (tas priduoda kazkokio kartumo) ir persikais, dar pradinese natose jauciu siek tiek kardamono. Nors jis priskiriamas oriental woody grupei, bet mano nosiai, tai tipiskas vaisinis kvapas - dar ir uzsaldejantis bazeje. Manau, visai patiktu placiosioms masems, nepretenzingas kvapas. Nors mane, tiesa sakant, kazkokia nata juose erzina.
Atsakyti