deje, anglų k. nemoku, vokiečių tik, o specifine kalba ir ta neitin gerai suprantu, rusiškai moku bet žiauriai nemegtu.
Viskas deje, kas naudingiausia pateikiama angų k.
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 27, 19:51)
deje, anglų k. nemoku, vokiečių tik, o specifine kalba ir ta neitin gerai suprantu, rusiškai moku bet žiauriai nemegtu.
Jei moki rusų kalbą, tai naudingos informacijos rastum gana nemažai. Deja, rimtų, informatyvių vokiškų parfumerinių forumų ir blog'ų aš dar neradau, nors šiek tiek skaitau vokiškai.
QUOTE(ievshe @ 2009 01 27, 13:47)
Kita savaite su jais pazindinsiuos
Papildyta:
QUOTE(Africa @ 2009 01 27, 20:10)
Jei moki rusų kalbą, tai naudingos informacijos rastum gana nemažai. Deja, rimtų, informatyvių vokiškų parfumerinių forumų ir blog'ų aš dar neradau, nors šiek tiek skaitau vokiškai.
Tai kad vokietes parfumistes fragranticoj sedi
F A lauksiu tavo ispudziu
Ar yra kas bande angliskuju Penhaligon's? Zinau, kad greitu metu gausiu lauktuviu, tai idomu kas per kvapai?
QUOTE(ievshe @ 2009 01 27, 22:33)
F A lauksiu tavo ispudziu
Mariposa juos gerai pažįsta. man jie didelio įspūdžio nepaliko, tai kaip ir neturiu ką pasakyt, nes nelabai pamenu
QUOTE(F_A @ 2009 01 27, 21:45)
Tai kad vokietes parfumistes fragranticoj sedi
Tai ir aš apie tą patį kalbu - visa įdomesnė info daugumoj anglų ir rusų kalba.
F_A, aš niekur nesu užtikusi jokių Bath&Body works produktų Kiek suprantu, jie tik Amerikoje prekiauja.
QUOTE(Evah @ 2009 01 30, 22:52)
F_A, aš niekur nesu užtikusi jokių Bath&Body works produktų Kiek suprantu, jie tik Amerikoje prekiauja.
Labai blogai. Labai labai blogai. Man reikia vienu ju kvepalu
QUOTE(F_A @ 2009 01 31, 00:09)
Labai blogai. Labai labai blogai. Man reikia vienu ju kvepalu
Taigis yr visagalis ebejus
QUOTE(ievshe @ 2009 01 27, 13:47)
As esu susipazinus. Vaisinis kvapas. Man kvepia nesunokusiais bananais, tiksliau ju odelemis (tas priduoda kazkokio kartumo) ir persikais, dar pradinese natose jauciu siek tiek kardamono. Nors jis priskiriamas oriental woody grupei, bet mano nosiai, tai tipiskas vaisinis kvapas - dar ir uzsaldejantis bazeje. Manau, visai patiktu placiosioms masems, nepretenzingas kvapas. Nors mane, tiesa sakant, kazkokia nata juose erzina.