Zinau kad as cia visai visai ne i tema, bet tesiog eina kalba apie kava, tai Yves Rocher turi duso geli kuris kvepe Braziliska kava. Superinis kvapas. Kas megsta kavos kvapa tikrai patarciau ismeginti.
Aš irgi ne į temą. Gal kas matėte, kam nuolaidas Parfum express siūlo su Rimi čekiais?
QUOTE(Hellga @ 2009 04 20, 15:16)
Labai pritariu. O del A Men Pure Coffee, tai jie man geri unisex'ai.
As asmeniskai dar kavos slakeli uzuodziu Frapin 1270. Ju yra VDK.
QUOTE(Smauglius @ 2009 04 20, 15:40)
Irėja, pauostyk Kenzo Flower Oriental - itin panašu į OI Turiu abu, esu lyginus ne kartą, tikrai vykęs pakaitalas tuo atveju, jei stogas pačiuožia dėl nebeegzistuojančios Organzos Nepadoriosios
na, stogas man nepačiuožė, susižavėjau, sakykim taip ir taip netikėtai (čia turint omeny istoriją su PCourt ) o Kenzo rytietiška gėlelė jau seniai tarp mano mylimiausių. kažkas juos (OI ir Kenzo) jau buvo įvardinęs kaip porą "panašių kvepalų" temoje. tada kaip tik vieną riešą vienu pasikvėpinau, kitą - kitu. na, turi šie kvepalai kažką bendro. bet labai panašiais, o ypač pakaitalais viens kito aš nepavadinčiau. kažkaip OI su savo saldumu, cinamonu man labai priešpriešiška Kenzo gėlytės pipirams ir dūmams. bet, kad abeji laaaabai geri kvepalai, dėl kurių galima "pačiuožti", tai taip taip taip
beje, parašiau Perfumed Court'ui dar vieną paklausimą, įkėliau vieną nuorodą į senosios OI buteliuko paveikslėlį, kitą - į naujosios. gavau atsakymą, kad pardavėja pylė kvepalus iš pirmojo butelaičio, ir tai jau trečias buteliukas pas ją, ir kvapai visi tikrai buvo vienodi. ką aš žinau, būčiau viena uosčius tą savo mėginuką, gal ir suabejočiau savo uosle, bet dabar... jau trys žmonės uostė tą mėginėlį ir OI iš miniuko (kurį neseniai pavyko nukauti SM išparduotuvėj labai "prilična" kaina). visų nuomone, tarp tų kvapų net panašaus nelabai ko yra .
Merginos, gal kas turit tokius kvepaliukus?? Gal ispudziais pasidalintumet...
Labai jau geri atsiliepimai ir fragrantica.com, ir rusu forumuose, o ir kaina juokinga
Labai jau geri atsiliepimai ir fragrantica.com, ir rusu forumuose, o ir kaina juokinga
sveikos mergaites kreipiuosi su prasymu kad padesite...sory jei ne i tema rasau susinervinus tai gal labai nepyksit tokios furumietes Fear esu kaltinama pardavusi jei euphoria fake... sakykite gal zinote kokiu adresu butu galima parsyti gamintojui pagal koduka jei mergaite ji man visgi atsius kad butu galima patikrinti ar toki isleido...na tikiuosi mane supratote, aciu uz pagalba sorry jei offtopinu
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 04 20, 20:12)
sveikos mergaites kreipiuosi su prasymu kad padesite...sory jei ne i tema rasau susinervinus tai gal labai nepyksit tokios furumietes Fear esu kaltinama pardavusi jei euphoria fake... sakykite gal zinote kokiu adresu butu galima parsyti gamintojui pagal koduka jei mergaite ji man visgi atsius kad butu galima patikrinti ar toki isleido...na tikiuosi mane supratote, aciu uz pagalba sorry jei offtopinu
Nieko apie tai nezinau ir i isparduotuve nelabai einu, bet kiek suprantu, tai Fear isvis geda forume rodytis Is juodo saraso neislipa. Gal as ka maisau
QUOTE(JVana @ 2009 04 20, 22:51)
Nieko apie tai nezinau ir i isparduotuve nelabai einu, bet kiek suprantu, tai Fear isvis geda forume rodytis Is juodo saraso neislipa. Gal as ka maisau
Va va ir aš tą patį norėjau rašyt apie fear, išparduotuvėje ją ten linksniavo .
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2009 04 20, 20:58)
Va va ir aš tą patį norėjau rašyt apie fear, išparduotuvėje ją ten linksniavo .
Tai dabar draugu i kompanija iesko?
QUOTE(JVana @ 2009 04 20, 23:15)
Tai dabar draugu i kompanija iesko?
Geras klausimas
QUOTE(Makarončikė @ 2009 04 18, 22:25)
Gal galit pasakyt kuriuose kvepaluose labiausiai jaučiasi lelija?
paveluotai, bet ir as atsakysiu, pauosciau Estee lauder pleasure intense tai grynos lelijos, broliene sake kad net laidotuvem nesa