Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

Zinau kad as cia visai visai ne i tema, bet tesiog eina kalba apie kava, tai Yves Rocher turi duso geli kuris kvepe Braziliska kava. Superinis kvapas. Kas megsta kavos kvapa tikrai patarciau ismeginti. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Aš irgi ne į temą. Gal kas matėte, kam nuolaidas Parfum express siūlo su Rimi čekiais?
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2009 04 20, 15:16)

Labai pritariu. O del A Men Pure Coffee, tai jie man geri unisex'ai.

As asmeniskai dar kavos slakeli uzuodziu Frapin 1270. Ju yra VDK.

Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2009 04 20, 15:40)
Irėja, pauostyk Kenzo Flower Oriental - itin panašu į OI  smile.gif Turiu abu, esu lyginus ne kartą, tikrai vykęs pakaitalas tuo atveju, jei stogas pačiuožia dėl nebeegzistuojančios Organzos Nepadoriosios  biggrin.gif

na, stogas man nepačiuožė, susižavėjau, sakykim taip biggrin.gif ir taip netikėtai (čia turint omeny istoriją su PCourt smile.gif ) o Kenzo rytietiška gėlelė jau seniai tarp mano mylimiausių. kažkas juos (OI ir Kenzo) jau buvo įvardinęs kaip porą "panašių kvepalų" temoje. tada kaip tik vieną riešą vienu pasikvėpinau, kitą - kitu. na, turi šie kvepalai kažką bendro. bet labai panašiais, o ypač pakaitalais viens kito aš nepavadinčiau. kažkaip OI su savo saldumu, cinamonu man labai priešpriešiška Kenzo gėlytės pipirams ir dūmams. bet, kad abeji laaaabai geri kvepalai, dėl kurių galima "pačiuožti", tai taip taip taip smile.gif
beje, parašiau Perfumed Court'ui dar vieną paklausimą, įkėliau vieną nuorodą į senosios OI buteliuko paveikslėlį, kitą - į naujosios. gavau atsakymą, kad pardavėja pylė kvepalus iš pirmojo butelaičio, ir tai jau trečias buteliukas pas ją, ir kvapai visi tikrai buvo vienodi. ką aš žinau, būčiau viena uosčius tą savo mėginuką, gal ir suabejočiau savo uosle, bet dabar... jau trys žmonės uostė tą mėginėlį ir OI iš miniuko (kurį neseniai pavyko nukauti SM išparduotuvėj labai "prilična" kaina). visų nuomone, tarp tų kvapų net panašaus nelabai ko yra doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 20 balandžio 2009 - 20:54
Merginos, gal kas turit tokius kvepaliukus?? Gal ispudziais pasidalintumet... blush2.gif
user posted image
Labai jau geri atsiliepimai ir fragrantica.com, ir rusu forumuose, o ir kaina juokinga g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 20 balandžio 2009 - 21:14
sveikos mergaites 4u.gif kreipiuosi su prasymu kad padesite...sory jei ne i tema rasau susinervinus tai gal labai nepyksit blush2.gif tokios furumietes Fear esu kaltinama pardavusi jei euphoria fake... verysad.gif sakykite gal zinote kokiu adresu butu galima parsyti gamintojui pagal koduka jei mergaite ji man visgi atsius kad butu galima patikrinti ar toki isleido...na tikiuosi mane supratote, aciu uz pagalba 4u.gif sorry jei offtopinu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 04 20, 20:12)
sveikos mergaites 4u.gif  kreipiuosi su prasymu kad padesite...sory jei ne i tema rasau susinervinus tai gal labai nepyksit blush2.gif  tokios furumietes Fear esu kaltinama pardavusi jei euphoria fake... verysad.gif  sakykite gal zinote kokiu adresu butu galima parsyti gamintojui pagal koduka jei mergaite ji man visgi atsius kad butu galima patikrinti ar toki isleido...na tikiuosi mane supratote, aciu uz pagalba 4u.gif sorry jei offtopinu blush2.gif

Nieko apie tai nezinau ir i isparduotuve nelabai einu, bet kiek suprantu, tai Fear isvis geda forume rodytis smile.gif Is juodo saraso neislipa. Gal as ka maisau g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 04 20, 22:51)
Nieko apie tai nezinau ir i isparduotuve nelabai einu, bet kiek suprantu, tai Fear isvis geda forume rodytis smile.gif Is juodo saraso neislipa. Gal as ka maisau  g.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif Va va ir aš tą patį norėjau rašyt apie fear, išparduotuvėje ją ten linksniavo .
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2009 04 20, 20:58)
drinks_cheers.gif Va va ir aš tą patį norėjau rašyt apie fear, išparduotuvėje ją ten linksniavo .

Tai dabar draugu i kompanija iesko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 04 20, 23:15)
Tai dabar draugu i kompanija iesko?  biggrin.gif

Geras klausimas g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 04 20, 22:12)
tokios furumietes Fear esu kaltinama pardavusi jei euphoria fake... verysad.gif

Geriau su ja neturėti jokių reikalų - pasiskaityk juodąjį sąrašą.
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2009 04 18, 22:25)
Gal galit pasakyt kuriuose kvepaluose labiausiai jaučiasi lelija?  4u.gif

paveluotai, bet ir as atsakysiu, pauosciau Estee lauder pleasure intense tai grynos lelijos, broliene sake kad net laidotuvem nesa
Atsakyti