sveiki, turiu tokį gan keistą klausimą.
pirkau iš theperfumedcourt.com Givenchy Organza Indecence mėginuką (čia senokai). va tokį. na, gavau aš jį, išbandžiau ir ... nesupratau, ko taip daug kas pamišę (gerąja to žodžio prasme) dėl šio kvapo. lengvokas citrusinis-gėlinis kvepaliukas, truputį rūgštokas, trumpai teišliekantis, nei ambros, nei juolab cinamono aš neužuodžiau. žodžiu, nesupratau visai, "apie ką" ji, pakol atsitiktinai pauosčiau "OI" miniuką ir ... pagavau. ambra-cinamonas-saldu-šilta- VAU!
įlindau į tą tinklapį, tik tada pamačiau, kad jie pardavinėja dvi "Organza Indecence"- original ir reissue. natos prie abiejų surašytos tokios pat. parašiau jiems paklausimą, ar taip skiriasi šios dvi versijos (apibūdinau išsamiai), ar gali būti, kad įsivėlė klaida. atsakymas - "kadangi tai tik 1 ml mėginukas, be to pardavėja nėra uosčiusi šios versijos, gali būti, kad suklydome, atsiųsime jūsų užsakinėtąją OI pakartotinai".
šiandien gavau antrą mėginuką. kvapas lygiai lygiai toks pats kaip pirmojo gal kas nors žinot ar numanot, kame čia šaknys? skaitau Givenchy tinklapy, basenotes, nieko nerandu apie jokias original-reissue versijas. juk negali būti, kad antrą kartą bepildami apsiriko
QUOTE(Irėja @ 2009 04 15, 20:57)
sveiki, turiu tokį gan keistą klausimą.
pirkau iš theperfumedcourt.com Givenchy Organza Indecence mėginuką (čia senokai). va tokį. na, gavau aš jį, išbandžiau ir ... nesupratau, ko taip daug kas pamišę (gerąja to žodžio prasme) dėl šio kvapo. lengvokas citrusinis-gėlinis kvepaliukas, truputį rūgštokas, trumpai teišliekantis, nei ambros, nei juolab cinamono aš neužuodžiau. žodžiu, nesupratau visai, "apie ką" ji, pakol atsitiktinai pauosčiau "OI" miniuką ir ... pagavau. ambra-cinamonas-saldu-šilta- VAU!
įlindau į tą tinklapį, tik tada pamačiau, kad jie pardavinėja dvi "Organza Indecence"- original ir reissue. natos prie abiejų surašytos tokios pat. parašiau jiems paklausimą, ar taip skiriasi šios dvi versijos (apibūdinau išsamiai), ar gali būti, kad įsivėlė klaida. atsakymas - "kadangi tai tik 1 ml mėginukas, be to pardavėja nėra uosčiusi šios versijos, gali būti, kad suklydome, atsiųsime jūsų užsakinėtąją OI pakartotinai".
šiandien gavau antrą mėginuką. kvapas lygiai lygiai toks pats kaip pirmojo gal kas nors žinot ar numanot, kame čia šaknys? skaitau Givenchy tinklapy, basenotes, nieko nerandu apie jokias original-reissue versijas. juk negali būti, kad antrą kartą bepildami apsiriko
ar negali būti, kad jie Organza First light pripylė?
QUOTE(Hellga @ 2009 04 15, 22:02)
ar negali būti, kad jie Organza First light pripylė?
First Light neuosčius aš. na, bet kažkaip... na nesitiki, kad du kartus ne tų įpylė. dar po to, kai laišką parašiau jiems trečio kažkaip jau nebesinori, kur aš juos dėsiu
QUOTE(Irėja @ 2009 04 15, 21:57)
) gal kas nors žinot ar numanot, kame čia šaknys? skaitau Givenchy tinklapy, basenotes, nieko nerandu apie jokias original-reissue versijas. juk negali būti, kad antrą kartą bepildami apsiriko
Įtariu, kad ir antrą kartą tau atsiunė tą naująją versiją. Nesu jos uosčius (kažkaip ir netrokštu ), bet jos egzistavimu tenka patikėt. Va paskaityk Fragranticoj (ir atsiliepimą):
http://www.fragranti...cence-1979.html
QUOTE(biologė @ 2009 04 15, 22:08)
Įtariu, kad ir antrą kartą tau atsiunė tą naująją versiją. Nesu jos uosčius (kažkaip ir netrokštu ), bet jos egzistavimu tenka patikėt. Va paskaityk Fragranticoj (ir atsiliepimą):
aha, pagal atsiliepimą panašu į tai. bet tai %^*## pirkau gi aš "original" ai, jau tikrai juokas ima. "smagiausia" tai, kad būčiau dar 100 metų ramiai gyvenus ir net nenutuokus, koks gėris ta tikroji "OI"
dėkui, biologe
QUOTE(Irėja @ 2009 04 15, 22:13)
aha, pagal atsiliepimą panašu į tai. bet tai %^*## pirkau gi aš "original" ai, jau tikrai juokas ima. "smagiausia" tai, kad būčiau dar 100 metų ramiai gyvenus ir net nenutuokus, koks gėris ta tikroji "OI"
dėkui, biologe
dėkui, biologe
Čia niekšybės dėsnis atsiskleidė visu "grožiu" - susipažinai ir susižavėjai kvepalais, kurių jau nebėra
Daugiau ar mažiau panašumo turi Estee Lauder Cinnabar, Youth Dew (senasis), daugelis Parfums de Nicolai (šitų yra Vilniuj VDK), A. Goutal Les Orientalistes serija (yra Creme de la Creme), Fendi Theorema, na ir grynas cinamonas - S. Lutens Rousse.
Gal kas žino, ar yra Annick Goutal Eau De Charlotte apskritai išleista 25 ml pakuotėmis? Na turiu omeny, užsienyje, kad pas mus nėra, tai žinau
15 ml pakuotes radau, bet norėčiau 25 ml geriau. O tokių niekur
nesu mačiusi
15 ml pakuotes radau, bet norėčiau 25 ml geriau. O tokių niekur
nesu mačiusi
QUOTE(Makarončikė @ 2009 04 18, 22:25)
Gal galit pasakyt kuriuose kvepaluose labiausiai jaučiasi lelija?
Į galvą ateina iš lux'o
Beyond Paradise E. Lauder (hiacintas+lelija)
Nišinė parfumerija:
Grand Amour (A. Goutal)
Passage d'enfer L'Artisan Parfumeur
Sveikos,gal kas bande Faberlic kvepalis KAORI? maniskiu kvepalu lasiukas liko, tai nauju ieskau...
QUOTE(Makarončikė @ 2009 04 18, 23:25)
Gal galit pasakyt kuriuose kvepaluose labiausiai jaučiasi lelija?
Labai megstu leliju aromata, tai kiek domejausi:
F. Malle Lys Mediterranee,
Serge Luens Un LYS
Goutal Un lys
Penthalions Lily and Spice
Dar skaiciau, kad is biudzetiniu variantu neblogas Ives Rocher leliju tualetinis vandenukas, bet jo jau nebegamina. Gal koki likuti galima ebay dar surasti.
QUOTE(AMARILIS @ 2009 04 19, 20:37)
Dar skaiciau, kad is biudzetiniu variantu neblogas Ives Rocher leliju tualetinis vandenukas, bet jo jau nebegamina. Gal koki likuti galima ebay dar surasti.
Ne taip seniai (gal prieš metus) Kaune YR parduotuvėj dar buvo kelios priemonės lelijų kvapo (po to nežiūrėjau, gal net tebėra?) Nusipirkau dezodorantą, kvapas man patiko, bet išgirdau "komplimentų" - "iš kur čia tas laidotuvių kvapas?" Iš tiesų baltų lelijų kvapas buvo gerai pagautas.