Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

sveiki, turiu tokį gan keistą klausimą.
pirkau iš theperfumedcourt.com Givenchy Organza Indecence mėginuką (čia senokai). va tokį. na, gavau aš jį, išbandžiau ir ... nesupratau, ko taip daug kas pamišę (gerąja to žodžio prasme) dėl šio kvapo. lengvokas citrusinis-gėlinis kvepaliukas, truputį rūgštokas, trumpai teišliekantis, nei ambros, nei juolab cinamono aš neužuodžiau. žodžiu, nesupratau visai, "apie ką" ji, pakol atsitiktinai pauosčiau "OI" miniuką ir ... pagavau. ambra-cinamonas-saldu-šilta- VAU!
įlindau į tą tinklapį, tik tada pamačiau, kad jie pardavinėja dvi "Organza Indecence"- original ir reissue. natos prie abiejų surašytos tokios pat. parašiau jiems paklausimą, ar taip skiriasi šios dvi versijos (apibūdinau išsamiai), ar gali būti, kad įsivėlė klaida. atsakymas - "kadangi tai tik 1 ml mėginukas, be to pardavėja nėra uosčiusi šios versijos, gali būti, kad suklydome, atsiųsime jūsų užsakinėtąją OI pakartotinai".
šiandien gavau antrą mėginuką. kvapas lygiai lygiai toks pats kaip pirmojo smile.gif gal kas nors žinot ar numanot, kame čia šaknys? skaitau Givenchy tinklapy, basenotes, nieko nerandu apie jokias original-reissue versijas. juk negali būti, kad antrą kartą bepildami apsiriko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 15 balandžio 2009 - 20:58
QUOTE(Irėja @ 2009 04 15, 20:57)
sveiki, turiu tokį gan keistą klausimą.
pirkau iš theperfumedcourt.com Givenchy Organza Indecence mėginuką (čia senokai). va tokį. na, gavau aš jį, išbandžiau ir ... nesupratau, ko taip daug kas pamišę (gerąja to žodžio prasme) dėl šio kvapo. lengvokas citrusinis-gėlinis kvepaliukas, truputį rūgštokas, trumpai teišliekantis, nei ambros, nei juolab cinamono aš neužuodžiau. žodžiu, nesupratau visai, "apie ką" ji, pakol atsitiktinai pauosčiau "OI" miniuką ir ... pagavau. ambra-cinamonas-saldu-šilta- VAU!
įlindau į tą tinklapį, tik tada pamačiau, kad jie pardavinėja dvi "Organza Indecence"- original ir reissue. natos prie abiejų surašytos tokios pat. parašiau jiems paklausimą, ar taip skiriasi šios dvi versijos (apibūdinau išsamiai), ar gali būti, kad įsivėlė klaida. atsakymas - "kadangi tai tik 1 ml mėginukas, be to pardavėja nėra uosčiusi šios versijos, gali būti, kad suklydome, atsiųsime jūsų užsakinėtąją OI pakartotinai".
šiandien gavau antrą mėginuką. kvapas lygiai lygiai toks pats kaip pirmojo  smile.gif gal kas nors žinot ar numanot, kame čia šaknys? skaitau Givenchy tinklapy, basenotes, nieko nerandu apie jokias original-reissue versijas. juk negali būti, kad antrą kartą bepildami apsiriko smile.gif

ar negali būti, kad jie Organza First light pripylė?
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2009 04 15, 22:02)
ar negali būti, kad jie Organza First light pripylė?

First Light neuosčius aš. na, bet kažkaip... na nesitiki, kad du kartus ne tų įpylė. dar po to, kai laišką parašiau jiems biggrin.gif trečio kažkaip jau nebesinori, kur aš juos dėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 04 15, 21:57)
) gal kas nors žinot ar numanot, kame čia šaknys? skaitau Givenchy tinklapy, basenotes, nieko nerandu apie jokias original-reissue versijas. juk negali būti, kad antrą kartą bepildami apsiriko smile.gif

Įtariu, kad ir antrą kartą tau atsiunė tą naująją versiją. Nesu jos uosčius (kažkaip ir netrokštu tongue.gif ), bet jos egzistavimu tenka patikėt. Va paskaityk Fragranticoj (ir atsiliepimą):
http://www.fragranti...cence-1979.html
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2009 04 15, 22:08)
Įtariu, kad ir antrą kartą tau atsiunė tą naująją versiją. Nesu jos uosčius (kažkaip ir netrokštu tongue.gif ), bet jos egzistavimu tenka patikėt. Va paskaityk Fragranticoj (ir atsiliepimą):
http://www.fragranti...cence-1979.html

aha, pagal atsiliepimą panašu į tai. bet tai %^*## pirkau gi aš "original" lotuliukas.gif ai, jau tikrai juokas ima. "smagiausia" tai, kad būčiau dar 100 metų ramiai gyvenus ir net nenutuokus, koks gėris ta tikroji "OI" smile.gif
dėkui, biologe 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 15 balandžio 2009 - 21:16
QUOTE(Irėja @ 2009 04 15, 22:13)
aha, pagal atsiliepimą panašu į tai. bet tai %^*## pirkau gi aš "original"  lotuliukas.gif ai, jau tikrai juokas ima. "smagiausia" tai, kad būčiau dar 100 metų ramiai gyvenus ir net nenutuokus, koks gėris ta tikroji "OI"  smile.gif
dėkui, biologe  4u.gif

Čia niekšybės dėsnis atsiskleidė visu "grožiu" - susipažinai ir susižavėjai kvepalais, kurių jau nebėra doh.gif
Daugiau ar mažiau panašumo turi Estee Lauder Cinnabar, Youth Dew (senasis), daugelis Parfums de Nicolai (šitų yra Vilniuj VDK), A. Goutal Les Orientalistes serija (yra Creme de la Creme), Fendi Theorema, na ir grynas cinamonas - S. Lutens Rousse.
Atsakyti
Gal kas žino, ar yra Annick Goutal Eau De Charlotte apskritai išleista 25 ml pakuotėmis? Na turiu omeny, užsienyje, kad pas mus nėra, tai žinau mirksiukas.gif

15 ml pakuotes radau, bet norėčiau 25 ml geriau. O tokių niekur
nesu mačiusi g.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyt kuriuose kvepaluose labiausiai jaučiasi lelija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2009 04 18, 22:25)
Gal galit pasakyt kuriuose kvepaluose labiausiai jaučiasi lelija?  4u.gif

Į galvą ateina iš lux'o
Beyond Paradise E. Lauder (hiacintas+lelija)
Nišinė parfumerija:
Grand Amour (A. Goutal)
Passage d'enfer L'Artisan Parfumeur
Atsakyti
Sveikos,gal kas bande Faberlic kvepalis KAORI? g.gif maniskiu kvepalu lasiukas liko, tai nauju ieskau...
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2009 04 18, 23:25)
Gal galit pasakyt kuriuose kvepaluose labiausiai jaučiasi lelija?  4u.gif

Labai megstu leliju aromata, tai kiek domejausi:
F. Malle Lys Mediterranee,
Serge Luens Un LYS
Goutal Un lys
Penthalions Lily and Spice
Dar skaiciau, kad is biudzetiniu variantu neblogas Ives Rocher leliju tualetinis vandenukas, bet jo jau nebegamina. Gal koki likuti galima ebay dar surasti.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2009 04 19, 20:37)
Dar skaiciau, kad is biudzetiniu variantu neblogas Ives Rocher leliju tualetinis vandenukas, bet jo jau nebegamina. Gal koki likuti galima ebay dar surasti.
4u.gif

Ne taip seniai (gal prieš metus) Kaune YR parduotuvėj dar buvo kelios priemonės lelijų kvapo (po to nežiūrėjau, gal net tebėra?) Nusipirkau dezodorantą, kvapas man patiko, bet išgirdau "komplimentų" - "iš kur čia tas laidotuvių kvapas?" Iš tiesų baltų lelijų kvapas buvo gerai pagautas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 19 balandžio 2009 - 20:07