Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

QUOTE(zvaigzdziuke @ 2009 04 06, 01:27)
esmė , kad jie visi vienodai atrodo o kvapai labai skiriasi  mirksiukas.gif yra Play, FFWD ar REW , jei tiksliai žinotum kurio reikia gal ir pagelbėčiau

eik tu sau blink.gif rimtai vienodai atrodo?? Nes as paziurejau, kad yra skirtingu pakuociu pilna, tik pats buteliukas vienodas... jetau, neturiu idejos kokie mano buvo doh.gif verysad.gif sh...
Atsakyti
QUOTE(*Jolacka* @ 2009 04 06, 11:01)
ACIU, JVana, uz nuoroda 4u.gif
na Jus merginos (Biologe, JVana ir kt.) isties cia daug idejusios vertingos informacijos, kai kurioms is musu dar toli grazu iki Jusu ziniu, bet wa iriames i prieki, skaitom, domimes... aciu  4u.gif

Man tikrai tikrai toli iki Biologes biggrin.gif
Atsakyti
Biologe,

Jasmin absolutes. The new restriction on jasmine absolutes will come as no
great surprise to anyone either, since this is another ingredient that toxicologists
have had in their gun-sights for a number of years. However it can be argued that
work like this is a complete waste of time – few companies (apart from, maybe,
those at the market level of Chanel) - are going to be able to use jasmine
absolute at the levels described in the new Standard, purely on cost grounds. In
high-end Natural Perfumery, it may be different.

IFRA’s 43rd Amendment now extends to 153 individual fragrance ingredients and
introduces 8 New RQA-based Standards, including restrictions for coumarin,
carvone, ylang ylang (‘various extracts’), jasmine absolute (Grandiflorum) &
jasmine absolute (Sambac).

Taip, kad brangieji, laikas pasvarstyti kokie kvepalai su tikrais jazminais, kumarinu, ylang-ylang, oak moss patinka ir griebti butelaicius, nes 2010 metais jazminas bus ne jazminas, bet numereliais zymetas sintetinis darinys. Busim priarteje prie FM filosofijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JVana: 06 balandžio 2009 - 14:40
sveikos, supermamos 4u.gif nesu didele kvepalu zinove, tad noreciau kad pasidalintumete savo patirtimi, kas per kvapas siu kvepaliuku. Gal kuri esat turejus, parasykit patiko ar nepatiko. Ruosiuos pirktis ka nors naujo, gal turit ir siaip pasiulyti ka turetu isigyti kiekviena? blush2.gif na o stai man patinkanciu kvepaliuku sarasiukas, tikrai nezinau kaip visi kvepia, todel laukiu jusu nuosirdziu atsakymu 4u.gif

1. Chanel Allure
2. Chanel Coco Mademoiselle
3. Chanel Beige
4. Valentino V - Very Valentino
5. Christian Dior J'Adore
6. Elizabeth Arden 5th Avenue
7. Dior Poison Midnight
8. Versace Bright Crystal
9. Christian Dior Dolce Vita

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ella* @ 2009 04 06, 15:52)
sveikos, supermamos  4u.gif  nesu didele kvepalu zinove, tad noreciau kad pasidalintumete savo patirtimi, kas per kvapas siu kvepaliuku. Gal kuri esat turejus, parasykit patiko ar nepatiko. Ruosiuos pirktis ka nors naujo, gal turit ir siaip pasiulyti ka turetu isigyti kiekviena?  blush2.gif  na o stai man patinkanciu kvepaliuku sarasiukas, tikrai nezinau kaip visi kvepia, todel laukiu jusu nuosirdziu atsakymu   4u.gif

1. Chanel Allure
3. Chanel Beige
7. Dior Poison Midnight

wub.gif

Kaip tai patinkanciu kvepalu sarasiukas, bet nzn kaip kvepia? g.gif
Jei man patinka kvepalai, tai tikrai zinau ju kvapa bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WWWitch: 06 balandžio 2009 - 14:58
QUOTE(WWWitch @ 2009 04 06, 15:57)
Kaip tai patinkanciu kvepalu sarasiukas, bet nzn kaip kvepia?  g.gif
Jei man patinka kvepalai, tai tikrai zinau ju kvapa  bigsmile.gif

na as nevisuomet uostau, kartais perku jei patinka buteliukas blush2.gif keistoka gal esu, tai va cia issirinkau tokius, paskaicius mazdaug ju aprasa, kas per kvapas, tad dabar laukiu ka jus pasakysit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ella*: 06 balandžio 2009 - 15:04
QUOTE(ella* @ 2009 04 06, 16:04)
na as nevisuomet uostau, kartais perku jei patinka buteliukas blush2.gif  keistoka gal esu, tai va cia issirinkau tokius, paskaicius  mazdaug ju aprasa, kas per kvapas, tad dabar laukiu ka jus pasakysit blush2.gif

Na vis tiek man keista, as perku jei man asmeniskai patinka kvepalai, o ne laukiu nuomoniu... kas man is to, jei kaz kam kaz kokie kvepalai patinka, o man visikai ne... nejaugi tureciau pirkti??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2009 04 06, 16:12)
Na vis tiek man keista, as perku jei man asmeniskai patinka kvepalai, o ne laukiu nuomoniu... kas man is to, jei kaz kam kaz kokie kvepalai patinka, o man visikai ne... nejaugi tureciau pirkti???  doh.gif

na tai pries pirkdama pauostysiu, nes kvepalai ne is pigiuju, bet tai galvojau sulauksiu kazkokiu patarimu tongue.gif vistiek kvapa galima apibudinti, saldus ar gaivus ir pan. na nzn, gal ir kvaila klausima uzdaviau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ella* @ 2009 04 06, 16:17)
na tai pries pirkdama pauostysiu, nes kvepalai ne is pigiuju, bet tai galvojau sulauksiu kazkokiu patarimu tongue.gif vistiek kvapa galima apibudinti, saldus ar gaivus ir pan. na nzn, gal ir kvaila klausima uzdaviau blush2.gif

Na jei Jums bus lengviau apsispresti, man is sio saraso patinka Nr. 5 ir Nr. 8 4u.gif
Atsakyti

1. Chanel Allure
3. Chanel Beige
7. Dior Poison Midnight

Jamk Chanel Beige, labai geri kveliukai nail.gif
Atsakyti
sveikos, supermamos  4u.gif  nesu didele kvepalu zinove, tad noreciau kad pasidalintumete savo patirtimi, kas per kvapas siu kvepaliuku. Gal kuri esat turejus, parasykit patiko ar nepatiko. Ruosiuos pirktis ka nors naujo, gal turit ir siaip pasiulyti ka turetu isigyti kiekviena?  blush2.gif  na o stai man patinkanciu kvepaliuku sarasiukas, tikrai nezinau kaip visi kvepia, todel laukiu jusu nuosirdziu atsakymu   4u.gif

1. Chanel Allure
3. Chanel Beige
7. Dior Poison Midnight

wub.gif

O is siu patinkanciu kvepalu turbut patinka kol kas tik pavadinimai??? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WWWitch: 06 balandžio 2009 - 15:27
QUOTE(BlackDee @ 2009 04 06, 16:22)
Jamk Chanel Beige, labai geri kveliukai  nail.gif

Nea, geriau 5th Avenue cool.gif biggrin.gif

Šiaip keistas sąrašas, kuriame sugretinami Beige ir tie patys 5th Avenue - kad ir kainų skirtumas šioks toks yra rolleyes.gif
Atsakyti