Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

QUOTE(WWWitch @ 2009 01 24, 00:25)
Man asmeniskai jie patinka, tik taip graziai visu natu apibudinti nemoku  blush2.gif

Gal gali apibūdint kvapą?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 01 24, 22:48)
Ką galit pasakyti apie Hiris by Hermes ? Gal kas turi ir gali duoti pauostyti?

Kaip jau kazkas minejo,uzuodziu virtas morkas pradzioje smile.gif man jie visiskai nesaldus,tokie ramus, " prie odos".
Atsakyti
Gal galit priminti apie L'Occitane kvapa , primenanti liepziedzius. Matomai, per daug temu pasikeite , nerandu. Koks tikras pavadinimas?
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2009 01 25, 12:56)
Gal galit priminti apie L'Occitane kvapa , primenanti liepziedzius. Matomai, per daug temu pasikeite , nerandu. Koks tikras pavadinimas?

Tai kad jis jau senokai nebegaminamas. Tilleul vadinosi.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2009 01 25, 13:35)
Tai kad jis jau senokai nebegaminamas.  Tilleul  vadinosi.

Aciu. Gaila, kad nera. Uzklausiau, nes toj Drugeliu medzioklej nerandu as liepziedziu. Arba nesupratau is vieno purkstelejimo Kreminej.
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2009 01 25, 14:03)
Aciu. Gaila, kad nera. Uzklausiau, nes toj Drugeliu medzioklej nerandu as liepziedziu. Arba nesupratau is vieno purkstelejimo Kreminej.

Kiek girdėjau, tai D'Orsay Tilleul kvepia grynais liepžiedžiais. čia
Pati, aišku, nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2009 01 25, 14:29)
Kiek girdėjau, tai  D'Orsay Tilleul kvepia grynais liepžiedžiais.  čia
Pati, aišku, nebandžiau.

Aciu
Atsakyti
Gal kas nors esate susipazine su siais?

user posted image
Atsakyti
user posted image

labai įdomu kaip vertinate šį kvapą?
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 27, 19:19)
labai įdomu kaip vertinate šį kvapą?

Manai, jį uosčiusių ar turinčių daug yra? visų pirma, ar nemanai, kad tuoj užmėtys tave klausimais, kas per kvepaliukai? biggrin.gif
Atsakyti
Balahe Leonard priklauso oriental floral grupei.
Esu uosčiusi pas kažkurią merginą SM, paliko neblogus prisiminimus, įdomus pasirodė pirmas žvilgnsis ir - mažai pas kurią juos mačiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 27, 19:41)
Balahe Leonard priklauso oriental floral grupei.
Esu uosčiusi pas kažkurią merginą SM, paliko neblogus prisiminimus, įdomus pasirodė pirmas žvilgnsis ir  -  mažai pas kurią juos mačiau smile.gif

O nebandei ieškot užsienio blog'uose ar forumuose pasvarstymų apie šį kvapą? Aš visda visą mane dominančią informaciją tokiu būdu susirenku. rolleyes.gif
Atsakyti