Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

QUOTE(ne_mamukas @ 2009 03 31, 22:05)
Be galo dekinga drinks_cheers.gif  4u.gif

O kuris skaniausias pvz Jums?

Dar papildau dėl mėtų - juk tai papraščiausia Elizabeth Arden Green Tea ir jos variacijos, ten namažai mėtinių natų, aš net pati buvau nustebusi, kaip skaniai mano kolegė vasarą jais kvepėjo , o atrodė, kad už juos papraščiau nieko būti negali . Man labiausiai patinka Green Tea Revitalizing , aš pati turiu ne kvepalus, bet kremą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 31 kovo 2009 - 22:17
QUOTE(emula @ 2009 03 31, 10:03)
sveiki gal kas nors matet pardavimuose Rochas alchemie? Jau kelis metus ju niekur nera net rusijos puslapiuose ju neturi, nejau dingo?

Cia JAV vienoj isparduotuvej (ne internetinej, o paprastoj) dar ju maciau - 50ml 63$. Brangoka, bet kai labai norisi... wink.gif
Atsakyti
gal kas pasakytu kokie cia kvepalai, pavadinimo neatsimenu, tik atsimenu buteliuka, kvapas skanus, gaivus. Buteliukas permatomas apvalus toks, o viduje daug permatomu maziuku stikliniu ar plastikiniu burbuliuku, labai graziai atrodo.
Atsakyti
Visus kriterijus (išskyrus vieną) pagal tavo aprašymą atitinka Cacharel NOA, bet šių kvepalų flakone tėra 1 burbuliukas, o ne daug mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 01 balandžio 2009 - 09:42
QUOTE(svetelis @ 2009 04 01, 10:33)
gal kas pasakytu kokie cia kvepalai, pavadinimo neatsimenu, tik atsimenu buteliuka, kvapas skanus, gaivus. Buteliukas permatomas apvalus toks, o viduje daug permatomu maziuku stikliniu ar plastikiniu burbuliuku, labai graziai atrodo.

Į galvą ateina tik Axis. Jų yra keletas atmainų. Mačiau eurokose. Axis
Ir dar C-THRU daugybė rūšių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 01 balandžio 2009 - 09:54
QUOTE(Africa @ 2009 04 01, 10:49)
Į galvą ateina tik Axis.  Jų yra keletas atmainų.  Mačiau eurokose. Axis
Ir dar C-THRU  daugybė  rūšių.

aciu. tikrai axis. Gal yra kur vilniuje pirkti ju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetelis: 01 balandžio 2009 - 12:08
QUOTE(svetelis @ 2009 04 01, 13:04)
aciu. tikrai axis. Gal yra kur vilniuje pirkti ju?

Rašiau, kad Eurokos parduotuvėse. smile.gif
Atsakyti
Kalbant apie Rochas Alchimie kvepalus radau kur nusipirkti,vienu zodziu tai vaistines puslapis,turi jie kvepalu,bet sie Rochas kvepalai prie vyrisku.Tai gal as jau nieko nesuprantu ar alchimie ir vyriski yra??? Tokios info niekur neradau biggrin.gif O kvepalu dezute moterisku parodyta g.gif Tai va,sedziu ir galvoju rizikuoti juos pirkti ar ne,tuo labiau kaina nesikandzioja... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ievshe @ 2009 04 01, 13:15)
Tai gal as jau nieko nesuprantu ar alchimie ir vyriski yra??? Tokios info niekur neradau  biggrin.gif

nėra vyriškų tokių. kas ten per tinklapis toks?
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2009 04 01, 13:41)
Rašiau, kad Eurokos parduotuvėse.  smile.gif

kazkaip neatkreipiau demesio kad eurokose doh.gif bet abejoju kad ten butu tikri axis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 04 01, 22:34)
nėra vyriškų tokių. kas ten per tinklapis toks?

Tinklapis vadinas www.wellcarepharmacy.co.uk.Rochas kvepalai prie vyrisku(mens aftershave).Keista..
Atsakyti
QUOTE(ievshe @ 2009 04 02, 11:23)
Tinklapis vadinas www.wellcarepharmacy.co.uk.Rochas kvepalai prie vyrisku(mens aftershave).Keista..

keistai ten kažkaip. iš tos nuotraukos net neaišku, kas toj dėžutėj yra.
ir į LT jie nesiunčia, nors gal tau ir neaktualu šitas.
gal nelabai padės, bet ... yra toks tinklapis www.thefind.com
ten įvedi prekės pavadinimą ir išmeta parduotuves, kur ją gali nusipirkti. turint laiko, galima panaršyti, gal ką rasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 02 balandžio 2009 - 17:27