Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

QUOTE(WWWitch @ 2009 03 21, 15:51)
Man miss dior cherie kvepia vysniom  mirksiukas.gif

Man tai sampanu bigsmile.gif skirtingos uosles rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Bella.@ @ 2009 03 21, 15:26)
Gal žinot kokius nors braškių kvapo kvepalus? rolleyes.gif

Man cia gryna braskiu uogiene:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2009 03 21, 17:51)
Man miss dior cherie kvepia vysniom  mirksiukas.gif

Jei apie edp kalba eina tai man arba ant manes degintu cukrum kvepia smile.gif
Atsakyti
Gal žinot kokie kvepalai kvepia Tiramisu, arba kaip sausainiukai ir kremas , būtų sandalmedžio nata ir kad būtų šilti ir nelabai sunkūs.

na kažkas panašaus i Escada incredible me

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brilliante: 25 kovo 2009 - 18:42
gal kam nors reiktu is avon kompanijos nauju kvepalu BOND GIRL 007? kataloge ju kaina 105lt atiduociau uz 70lt smile.gif kreipkites ievuliu@gmail.com smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievva @ 2009 03 26, 13:39)
gal kam nors reiktu is avon kompanijos nauju kvepalu  BOND GIRL 007? kataloge ju kaina 105lt atiduociau uz 70lt smile.gif kreipkites ievuliu@gmail.com smile.gif

Ištrink iš čia tą postą ir nešk jį į išparduotuvę skelbimų lentoj, kol nesikreipėm į moderatorę mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutes 4u.gif Gal kuri nors gali man apbudinti siuos kvepalus,ka sper kvapas yra Lancome - Hypnose? bigsmile.gif
Atsakyti
o man Miss Dior Cherie i uogas, gal braskes uznesa... unsure.gif nezinau, isvis ant mano odos atsiskleidzia ypac ryskiai kvepalu saldziosios natos rolleyes.gif kazkaip darem eksperimentus su kolegem, kvepinomes tais paciais kvepalais ir ziurejom ant kurios kaip kvepia. Tai zinokit visos skirtingai kvepejom biggrin.gif na natos pas visas skirtingos ryskesnes - as saldesi bet kuriose iskeliu i pavirsiu, kiota rugstele, kita - pipiriukus... zodziu kiekvienos oda pati sprendzia kaip cia jai kvepet, pasiima norimas natas... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ma-dama @ 2009 03 27, 23:46)
o man Miss Dior Cherie i uogas, gal braskes uznesa... unsure.gif

O man kvepia žemuogėm išmirkytom šampane. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyyyyte @ 2009 03 27, 19:04)
4u.gif Sveikutes 4u.gif Gal kuri nors gali man apbudinti siuos kvepalus,ka sper kvapas yra  Lancome - Hypnose? bigsmile.gif

Turbut nevisai bus vykes mano apibudinimas, bet man tai jie tokie stipraus prigesinto (nebarbisko) saldumo. O asociaciju kazkaip nekyla su daugiau niekuo.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 03 29, 06:02)
Turbut nevisai bus vykes mano apibudinimas, bet man tai jie tokie stipraus prigesinto (nebarbisko) saldumo. O asociaciju kazkaip nekyla su daugiau niekuo....  ax.gif

Man jie net kažkuo panašūs į Lolitos Lempickos obuolį,taip pat į Guerlain Instant , tokio nebanalaus saldumo ,bet manau, kad geriausia tinkami vakarui. Dar mačiau yra jų Legere variantas, tai gal tie geriau dienai tiktų. Aš pati prieš keletą dienų nusipirkau Ninis Ricci Nina ir rimtai už jų užsikabinau. Tik toks įspūdis, kad jie, nors iš pradžių ir labai pakvimpa, nelabai ilgai laikosi.
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2009 03 29, 12:46)

Aš pati prieš keletą dienų nusipirkau Ninis Ricci Nina ir rimtai už jų užsikabinau. Tik toks įspūdis, kad jie, nors iš pradžių ir labai pakvimpa, nelabai ilgai laikosi.

Nu man tai labai ilgai jie laiko, nors jie tik edt. bigsmile.gif
Atsakyti
Pasisakysiu apie savo siandieninius apuostymus smile.gif
Naujieji Dior Cherie - gryna rugstele riecianti nosi, nieko daugiau.
JPG Madame ir Vera Wang Princess pasirode panasus- silta, jaukus saldumelis, bet neikyrus, visai patiko.
La Perlos zydra butelka kaip ir gaivuma ale paskui lieka kazkoks saldumelis, nieko ypatingo.
Naujieji Insolencai nelabai kuo nustebino, tos pacios saldzios natos.
CK Hot for her berods - gryni greifrutai, labai patiko.
Isvada: pirksiu Keles kaliosus smile.gif
Atsakyti