Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

QUOTE(JVana @ 2009 03 04, 10:01)

QUOTE(Irėja @ 2009 03 04, 19:10)
o iš šitos int. parduovės kas nors yra užsisakinėjęs apskritai? per kiek laiko atėjo siuntinys?
gavau vasario 12 d. patvirtinimą, kad užsakymas išsiųstas. ir kol kas tyla. "tracking" numerio neduoda jie, kažkaip neramu ima darytis...

gal jau niekam nebeįdomu, bet smile.gif šiandien gavau siuntinį, aplipdytą nuotaikingom šv. Valentino širdelėm smile.gif. viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 03 10, 22:23)
gal jau niekam nebeįdomu, bet smile.gif šiandien gavau siuntinį, aplipdytą nuotaikingom šv. Valentino širdelėm smile.gif. viskas ok.

Įdomu, įdomu. Smagu, kad viskas gerai biggrin.gif Dovanų atomaizerių įdėjo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 03 10, 22:50)
Įdomu, įdomu. Smagu, kad viskas gerai  biggrin.gif Dovanų atomaizerių įdėjo?  ax.gif

aha, du kitokius nei užsakinėjau atomikus, dvi tokias "a la pipetes" sugraduotas, tris piltuvėlius ir dar pieštuką su širdelėm (matyt Šv. Valentaino proga) smile.gif
Atsakyti
gal kas turi? user posted image
turetu skaniai kvepet -rozem
top notes : rozes, kasijos (kaip cianmonas,a r ne?)
middle notes; velgi rozes, naslaites
base note: opopanaksas (kas per kvapas?) vanile ir muskusas
Atsakyti
Mergaites,atsiprasau kad ne i tema,bet gal zinot kur klaipedoj butu galima nusipirkti atomaizeriu?? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tipo: 11 kovo 2009 - 17:01
mergaites gal kas buvot susidure su tokia problema. turiu as DKNY "be delicious", ir kazkaip suluzo man purkstukas, nu spaudziant ta knople nebesipurskia... gal kas buvot atlupe ta metalini virsu,
nezinau ar cia reikes juos perpilti i atomaizeri ar ka cia daryt g.gif

gal nelabai apie tema, bet nesugalvojau i kuria tema dar rasyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2009 03 11, 22:09)
mergaites gal kas buvot susidure su tokia problema. turiu as DKNY "be delicious", ir kazkaip suluzo man purkstukas, nu spaudziant ta knople nebesipurskia... gal kas buvot atlupe ta metalini virsu,
nezinau ar cia reikes juos perpilti i atomaizeri ar ka cia daryt g.gif

gal nelabai apie tema, bet nesugalvojau i kuria tema dar rasyt blush2.gif

man tokia pati problema neseniai buvo - su replytėm atlupau ir dalį susipyliau į atomaizerį.. o buteliuką užkimšau smile.gif [man taip nutiko ne su DKNY, o su kitais..tad patogu buvo užkimšti smile.gif ]
Atsakyti
Sveikos, šiandieną pas bendradarbę užmačiau šiuos kvepalus - Iceberg The Fragrance. Minėjo, jog ji juos parsivežė iš užsienio, o gal žinote ar mūsiškėse sarmose ar kristianose ar dar kur lietuvoj yra? Nes patiko kvapas, gundausi įsigyt

user posted image

Atsakyti
Tai niekas nepades man? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tipo @ 2009 03 11, 17:00)
Mergaites,atsiprasau kad ne i tema,bet gal zinot kur klaipedoj butu galima nusipirkti atomaizeriu?? ax.gif

Pajūrio mugės trečiajame aukšte yra pilstomų kvepalų skyrelis, turi jos ten visokių, nelabai noriai parduoda, kiek man pusseserė sakė (nes jinai pirko), bet sako, kad parduoda 4u.gif
Atsakyti
Gal žinot kokius nors braškių kvapo kvepalus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella.@ @ 2009 03 21, 15:26)
Gal žinot kokius nors braškių kvapo kvepalus? rolleyes.gif

Dior - miss dior cherie, hanae mori - hanae mori
Atsakyti