Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

QUOTE(v-i-k-a @ 2009 03 06, 12:25)
Jaucuosi tikrai kaip balta varona, nes labai megstu splesinius kvepalus.  ax.gif

Bet Tu labai drąsi vorona,nes aš tai irgi mėgstu,bet niekam nesakau drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievshe @ 2009 03 06, 15:00)
Kai pirma karta jais pasikvepinau,pasirode labai panasus i Coco Mademoiselle.Man jie svarus,elegantiski kvepalai,pavasariui labai tinkantys,siaip man jie nieko ypatingo,neturintys jokio sarmo.Turejau meginuka kuri sekmingai supurskiau,laikosi gerai,bet buteliuko nepirkciau

Didelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
Man nerealiai kvepia triufeliai zali,jau toks gaivus kvapas ir toks nuotaika net keliantis.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2009 03 07, 11:43)
Man nerealiai kvepia triufeliai zali,jau toks gaivus kvapas ir toks nuotaika net keliantis..  wub.gif

Nu kokia šaunuolė mergytė. wub.gif Va šitaip va lengvai ir paprastai tik šast susirinko 100 žinučių per dieną. lotuliukas.gif Svarbiausia, turėti ką pasisakyti "į temą". biggrin.gif
Atsakyti
Paaiškinkit man, žioplam daiktui, kuo skiriasi EDP nuo EDT blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinalm: 09 kovo 2009 - 22:34
QUOTE(kristinalm @ 2009 03 09, 22:33)

Pasiskaityk "Parfumerijos pradžiamoksly" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2009 03 09, 21:33)

AS kazkada aiskinau subforume skirtumus tarp EDP ir EDT. Kitaip tos "zioples" nezinotu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2009 03 09, 23:35)
Pasiskaityk "Parfumerijos pradžiamoksly" mirksiukas.gif

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2009 03 09, 22:06)
Labai ačiū 4u.gif

Jei skaitai anglu kalba taip pat gali pasiskaityti nowsmellthis. Informatyvu ir sistemizuota.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 03 09, 22:48)
Kitaip tos "zioples" nezinotu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi JVana, JVana, vieną dieną mirsi iš kuklumo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo centifolija: 09 kovo 2009 - 23:27
QUOTE(centifolija @ 2009 03 09, 22:27)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Oi JVana, JVana, vieną dieną mirsi iš kuklumo  lotuliukas.gif

Nu.. tuomet busiu nemirtinga lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutės, gal kas man padės 4u.gif
Norėčiau užsisakyt Ungaro Apparition kvepalus iš čia:
http://www.directcos...mp;range=Ungaro
arba iš čia:
http://www.kosmetika...296011.86941802

Bet nuėjau į sarmą, tai ten dėžutė ir buteliukas melsvas su balkšvais atrodo kvadratėliais g.gif
Ar čia tik nuotraukoj taip spalvotai atrodo, ar čia leidimas kitas, ar čia ir kvapas kitas bus g.gif
Gal kas turit, žinot kaip čia su jais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devintas dangus: 10 kovo 2009 - 21:47