Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

QUOTE(Rimaz @ 2009 03 04, 19:26)
Nelabai tie Refaniniai sandarūs schmoll.gif Arba ne visi. Vieni kvepalai iš jo man isšilaistė kosmetinėje (skrendant lėktuvu, aišku, lagaminą pamėtė.. doh.gif), o vieni siunčiantis prabėgo.
O ir baisūs ax.gif

Gal kaip kam pasiseka - maniškiai niekad neskraidė, o siunčiant ir nešiojantis neišbėgo. Dėl baisumo... na galima gi užsimerkt purškiantis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2009 03 04, 23:07)
Dėl baisumo... na galima gi užsimerkt purškiantis tongue.gif

Nu nebent, kai purškiesi per pety bigsmile.gif
O baisūs jie kaip reikiant. Panašaus baisumo į Gilbertos parduodamus su močiutės patalynės raštais. Weu weu
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 03 04, 23:48)
Nu nebent, kai purškiesi per pety  bigsmile.gif
O baisūs jie kaip reikiant. Panašaus baisumo į Gilbertos parduodamus su močiutės patalynės raštais. Weu weu

Aš kai nemėgėja aromataizerių iš principo, tai man jie visi ne ach, o jau refaniniai tai bjauroki kaip reikiant. Man kveliukas atomike 10 nuošimčių gerumo praranda. biggrin.gif bet ką darysi, turiu ir aš atominių.
Atsakyti

Sveikos,

mirtinai reik konsultacijos ax.gif
noriu paklaust ar pirkot kvepalus iš čia:
http://www.kvepalai.lt/shop/
ta prasme ar galima pasitikėt, nes kainų skirtumas nemenkas, lyginant su kt
Atsakyti
Sveiki, gal kuri mamytė galėtų apibūdinti šį aromatą Alchimie by Rochas? smile.gif biggrin.gif 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2009 03 05, 20:19)
Sveiki, gal kuri mamytė galėtų apibūdinti šį aromatą Alchimie by Rochas? smile.gif  :

o ne mamytėms galima? g.gif o babytėms? O tėtukams? iš kur ta diskriminacija? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 03 04, 23:48)
Nu nebent, kai purškiesi per pety  bigsmile.gif

Baikšti tu būtybė tongue.gif O va aš drąsi ir refaninių nebijau, ot. Patalyniniai gal kiek šiurpulio ir kelia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Africa @ 2009 03 05, 08:09)
o jau refaniniai tai  bjauroki kaip reikiant. Man kveliukas atomike  10 nuošimčių gerumo praranda.

Stengiatės man kokį kompleksą įvaryt? Nepavyks tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2009 03 05, 21:41)
Stengiatės man kokį kompleksą įvaryt? Nepavyks tongue.gif

Nea, nesistengiam. schmoll.gif Žinom tamstos meilę šitiems pavingiuotiems ir nepavingiuotiems. 4u.gif Čia man svarbus ne tik turinys, o ir originalus buteliukas. Ir niekad nebūčiau taip pagalvojus, kol SM neprasidėjo visuotinė atomaizerių manija. Tikrai, kvepalus atomikuose gerokai rečiau naudoju, nes ranka tiesiasi prie gražių buteliukų. biggrin.gif
Atsakyti
O man atomaizeriai patinka. Jeigu reiktų rinktis tarp 5 ml purškiamo atomaizerio ir nepurškiamos miniatiūros, jamčiau atomaizerį tongue.gif Vat toks mano kaimietiškas skonis ir supratimas biggrin.gif
Atsakyti
Jaucuosi tikrai kaip balta varona, nes labai megstu splesinius kvepalus. ax.gif
Atsakyti
Gal kas galetu apibudint kvapa?
Ralph Lauren Notorious
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 03 06, 13:40)
Gal kas galetu apibudint kvapa?
Ralph Lauren Notorious
user posted image

Kai pirma karta jais pasikvepinau,pasirode labai panasus i Coco Mademoiselle.Man jie svarus,elegantiski kvepalai,pavasariui labai tinkantys,siaip man jie nieko ypatingo,neturintys jokio sarmo.Turejau meginuka kuri sekmingai supurskiau,laikosi gerai,bet buteliuko nepirkciau
Atsakyti