Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

Tai man jau ir atomaizeriu nebereikes, jei "gelbejimo ratus" tirpdo.Tik trinsiu ir trinsiu vietoj kremo lotuliukas.gif

Gal kas pirkot situos? - http://store01.prost...s/Detail?no=279

Kokie butu atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 03 03, 22:38)
Kiek teko susidurti, plastikiniai kiek patvaresni. Stikliniai kažkodėl ne taip sandariai užsisuka.  unsure.gif
Būsiu bjauri boba, ir pasakysiu, kad tie gėlėti, kur Gilberta išparduotuvėj parduoda visai niekam tikę. Gavau tokį,su išbėgusiais kvepalais, o ir purškia siaubingai  doh.gif

Man visai geri ir tie papigiajski "Refano" stikliniai, sandarūs ir visokie kitokie teigiami. Plastmasiniai irgi geri, tik su išplovimu vargas (o stiklinių purkštukas vis tiek plastmasinis, tai tas pats vargas).
Aš irgi tokia pat bjauri boba - tie atomaizeriai tikrai prasti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 03 04, 10:01)

o iš šitos int. parduovės kas nors yra užsisakinėjęs apskritai? per kiek laiko atėjo siuntinys?
gavau vasario 12 d. patvirtinimą, kad užsakymas išsiųstas. ir kol kas tyla. "tracking" numerio neduoda jie, kažkaip neramu ima darytis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 04 kovo 2009 - 19:11
QUOTE(biologė @ 2009 03 04, 13:05)
Man visai geri ir tie papigiajski "Refano" stikliniai, sandarūs ir visokie kitokie teigiami.

Nelabai tie Refaniniai sandarūs schmoll.gif Arba ne visi. Vieni kvepalai iš jo man isšilaistė kosmetinėje (skrendant lėktuvu, aišku, lagaminą pamėtė.. doh.gif), o vieni siunčiantis prabėgo.
O ir baisūs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 03 04, 18:10)
o iš šitos int. parduovės kas nors yra užsisakinėjęs apskritai? per kiek laiko atėjo siuntinys?
gavau vasario 12 d. patvirtinimą, kad užsakymas išsiųstas. ir kol kas tyla. "tracking" numerio neduoda jie, kažkaip neramu ima darytis...

Su manim labai intensyviai bendrauja. Vakar bandziau sumoketi, bet neleido.Tai siandien susirasinejau su ju personalu ir jie patys man pirmi parase e-mail'a su atsiprasymu del techniniu kliuciu. Labai greitai atsako.

MB kaip tik daro uzsakyma. Matysiu kaip seksis. Kiek zinau merginos juo naudojasi.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 03 04, 19:36)
MB kaip tik daro uzsakyma. Matysiu kaip seksis. Kiek zinau merginos juo naudojasi.

man viskas pavyko iškart su užsakymu ir apmokėjimu. būtų gerai, jei kas atsilieptų, kas užsisakinėjo. paskutinis siuntinys iš JAV (iš fragrancex) atėjo labai greit, tai dėl šito pradėjau nerimaut, kad ilgai jau.

o prie Refan atomikų priprast galima smile.gif šiandien nusipirkau, apžiūrėjau, pusė velnio jie visai (čia tie "raityti") biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 03 04, 18:40)
man viskas pavyko iškart su užsakymu ir apmokėjimu. būtų gerai, jei kas atsilieptų, kas užsisakinėjo. paskutinis siuntinys iš JAV (iš fragrancex) atėjo labai greit, tai dėl šito pradėjau nerimaut, kad ilgai jau.

o prie Refan atomikų priprast galima smile.gif šiandien nusipirkau, apžiūrėjau, pusė velnio jie visai (čia tie "raityti") biggrin.gif

Parasyk jiems e-mail su uzklausimu. Nurodyk Invoice no. (saskaitos nr) ar uzsakymo nr. ir turetu pasakyti statusa:

Sally@AccessoriesForFragrances.com
Atsakyti
dėkui, Jvana 4u.gif parašiau. žiūrėsiu, ką atrašys.
Atsakyti
atrašė, kad susekti siuntinį nėra jokių galimybių, o paskutiniu metu siuntiniai keliauja ir užtrunka žymiai ilgiau dėl nežinomų priežasčių. "Probably customs gets busy or the people go to sleep -- we just don't know."(??)
rašo, kad jie gali išsiųsti antrą tokį pat siuntinį, bet jei atkeliautų ir pirmasis, reiktų susimokėti už abu (įdomu, kaip jie tą nustatytų, jei jokio "trackingo" nėra g.gif ).
parašiau, kad dar palauksiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 03 04, 20:19)
atrašė, kad susekti siuntinį nėra jokių galimybių, o paskutiniu metu siuntiniai keliauja ir užtrunka žymiai ilgiau dėl nežinomų priežasčių. "Probably customs gets busy or the people go to sleep -- we just don't know."(??)
rašo, kad jie gali išsiųsti antrą tokį pat siuntinį, bet jei atkeliautų ir pirmasis, reiktų susimokėti už abu (įdomu, kaip jie tą nustatytų, jei jokio "trackingo" nėra  g.gif ).
parašiau, kad dar palauksiu  g.gif

blink.gif na ir atsakymas..
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 03 04, 21:19)

Irėja, viskas su jais gerais biggrin.gif Esu pirkusi porą kartų. Jie siunčia paprastu neregistruotu paštu, bet abu kartus siuntinėliai atėjo per maždaug 3 savaites. Ir šiaip žmonės fainuoliai, berods Sally ir Tedas. Susirašinėdami dėl siuntinio dar apie Lietuvą paplepėjom. Visad įdeda kelis papildomus atomaizerius, prideda juokingų lipdukų (su drugeliais ir gėlytėmis bigsmile.gif).

Buvau jų pirma pirkėja iš Lietuvos. Tada Lietuva net nebuvo nurodyta prie šalių, į kurias jie siunčia smile.gif

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 03 04, 21:29)
blink.gif na ir atsakymas..

aš galvojau, kad aš čia viena nesupratau šitos sakinio dalies (apie "people go to sleep")biggrin.gif sakau, gal čia koks posakis, kuris turi kokią perkeltinę reikšmę smile.gif

QUOTE(centifolija @ 2009 03 04, 22:03)
Irėja, viskas su jais gerais  biggrin.gif

tikėkimės. ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 04 kovo 2009 - 22:10