Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

QUOTE(Margot @ 2009 01 23, 23:23)
O beje, - kas čia per kvepaliukai? biggrin.gif Negirdėti visiškai.. g.gif

Čia vieni pirmųjų Guerlain sukurtų odekolonų, o ne kažkokie kvepaliukai tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Africa @ 2009 01 23, 23:22)

Va kaip bigsmile.gif , labai tinkamas žodis. Čia pati išmąstei ar kokiu žodynu pasinaudojai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 23 sausio 2009 - 23:28
QUOTE(Ferrari @ 2009 01 23, 23:27)
Va kaip  bigsmile.gif , labai tinkamas žodis. Čia pati išmąstei ar kokiu žodynu pasinaudojai  g.gif

Aš "seno sukirpimo", sovietmečiu užaugusi bobelka, man rusų kažkada buvo tarsi antra gimtoji. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 01 23, 23:27)
Čia vieni pirmųjų Guerlain sukurtų odekolonų, o ne kažkokie kvepaliukai  tongue.gif 

Nu ir atkapstei senieną bigsmile.gif Įsivaizduoju, kad juos nebent tik Osmotekoje gautum pauostyt g.gif

O "atgaiva" tikrai geriausiai - nepalieka jokių poteksčių biggrin.gif Nors kasžin, ką ten galvojo Guerlainas juos kurdamas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 23 sausio 2009 - 23:43
QUOTE(Margot @ 2009 01 24, 00:23)
O beje, - kas čia per kvepaliukai? biggrin.gif Negirdėti visiškai.. g.gif

Délice du Prince Guerlain 1840 Created by Pierre-François Pascal Guerlain.
Discontinued (date unknown)
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2009 01 23, 23:45)
Délice du Prince  Guerlain  1840 Created by Pierre-François Pascal Guerlain.
Discontinued (date unknown)

Pasigūglinau ir aš - dabar jau žinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2009 01 23, 23:42)
Nu ir atkapstei senieną bigsmile.gif Įsivaizduoju, kad juos nebent tik Osmotekoje gautum pauostyt g.gif

O "atgaiva" tikrai geriausiai - nepalieka jokių poteksčių  biggrin.gif Nors kasžin, ką ten galvojo Guerlainas juos kurdamas  biggrin.gif

Na gal dar kokiam Guerlain muziejuje galima būtų atrasti, tik pauosty turbūt neduotų biggrin.gif

Tai ką, bus "Princo atgaiva" g.gif gerai tegu būna rolleyes.gif
Atsakyti
Ką galit pasakyti apie Hiris by Hermes ? Gal kas turi ir gali duoti pauostyti?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 01 24, 21:48)

turėjau bet pardaviau, atomiku pasidalina kažkuri maniakė biggrin.gif
man jis lengvas, gaivus, gėlytėmis ir irisiniais saldainiais kvepiantis vandenukas ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 01 24, 21:48)

Hiris man jokiu būdu ne gaivus, o tirštas, ramus, gilus aromatas. Pradžioje - karstelėjusi "virtų morkų" nata, po to irisai. Man visai ne saldus. Laikosi ilgai. Man asocijuojasi su vidine ramybe.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2009 01 24, 22:12)
Hiris man jokiu būdu ne gaivus, o tirštas, ramus, gilus aromatas. Pradžioje  - karstelėjusi "virtų morkų" nata, po to irisai. Man visai ne saldus. Laikosi ilgai. Man asocijuojasi su vidine ramybe.

user posted image

Ačiū 4u.gif
Dabar skaitau Hermes temoje apie jį.
Labai užsinorėjau jį išbandyti. Tik va iš kur gaut g.gif Visą buteliuką siųstis neišbandžius nesinori.
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2009 01 24, 22:12)
Hiris man jokiu būdu ne gaivus, o tirštas, ramus, gilus aromatas. Pradžioje  - karstelėjusi "virtų morkų" nata, po to irisai. Man visai ne saldus. Laikosi ilgai. Man asocijuojasi su vidine ramybe.

Sutinku. Bet man saldus. Ir su mano vidine ramybe turbūt nekas...
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2009 01 24, 22:55)
Sutinku. Bet man saldus. Ir su mano vidine ramybe turbūt nekas...

Na man saldumas tik pliusas biggrin.gif Jeigu neperdaug jo ax.gif
Atsakyti