Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

Dar yra "Ed Hardy".
Atsakyti
"Gudrus" klausimas kas geriau: plastikiniai ar stikliniai atomaizeriai? Tikiu, kad stikliniai.. Googlinu, bet gal kas zino ir pades atsakyti..
Atsakyti
Stikliniai 100% geriau - plastikiniai paprastai gali istirpti nuo kvepalus. Ir su megintuveliu taip pat!
:/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskalt: 03 kovo 2009 - 22:07
QUOTE(JVana @ 2009 03 03, 20:48)
"Gudrus" klausimas kas geriau: plastikiniai ar stikliniai atomaizeriai? Tikiu, kad stikliniai.. Googlinu, bet gal kas zino ir pades atsakyti..

Kiek teko susidurti, plastikiniai kiek patvaresni. Stikliniai kažkodėl ne taip sandariai užsisuka. unsure.gif
Būsiu bjauri boba, ir pasakysiu, kad tie gėlėti, kur Gilberta išparduotuvėj parduoda visai niekam tikę. Gavau tokį,su išbėgusiais kvepalais, o ir purškia siaubingai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kiskalt @ 2009 03 03, 22:05)
Stikliniai 100% geriau - plastikiniai paprastai gali istirpti nuo kvepalus. Ir su megintuveliu taip pat! 
:/

Čia iš patirties kalbi ar chemikė būsi?
Dar neteko matyti nė vieno atomiko ar mėginuko, kuris būtų pradėjęs lydytis nuo kvepalų, jau nekalbant apie tirpimą blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 03 kovo 2009 - 22:36
QUOTE(Ferrari @ 2009 03 03, 22:38)
Dar neteko matyti nė vieno atomiko ar mėginuko, kuris būtų pradėjęs lydytis nuo kvepalų, jau nekalbant apie tirpimą  blink.gif

Ot jei pripiltai Šv. testerių, tai kaipmat išsilydytų. Vat

Man asmeniškai plastikiniai mielesni, tačiau, mano manymu, jie praktiškai vienkartiniai, bo išsiplauna nerijaliai sunkiai: kvapas įsigeria į plastmasę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 03 kovo 2009 - 23:11
QUOTE(straige @ 2009 03 03, 23:09)
Ot jei pripiltai Šv. testerių, tai kaipmat išsilydytų. Vat

Bet įsivaizduoji, jei plastmasę tirpdo kvepalai, tai odą irgi turėtų "tirpdyti" blink.gif
O gal ir riebaliukus nutirpina. Mielai laikyčiausi kvepalų dietos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 03 03, 23:11)
Bet įsivaizduoji, jei plastmasę tirpdo kvepalai, tai odą irgi turėtų "tirpdyti"  blink.gif
O gal ir riebaliukus nutirpina. Mielai laikyčiausi kvepalų dietos  bigsmile.gif

A, jo, bet tadu reiktų vartoti į vidų g.gif Tobiš, oraliniu, o ne oriniu būdu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 03 kovo 2009 - 23:13
QUOTE(straige @ 2009 03 03, 23:12)
A, jo, bet tadu reiktų vartoti į vidų g.gif Tobiš, oraliniu, o ne oriniu būdu blush2.gif

Nei nei nei, apsipurški riebesnes vieteles ir tirpdo kvepalai riebaliukus smile.gif
O orališkai reikia tam pritaikytas priemones vartoti o ne kvepalus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 03 03, 23:38)
Kiek teko susidurti, plastikiniai kiek patvaresni. Stikliniai kažkodėl ne taip sandariai užsisuka. 

man kažkaip stikliniai mielesni ax.gif gal kad kveliukai stikliniuose flakonuose parduodami g.gif biggrin.gif o dėl užsisukimo tai nepastebėjau skirtumo, gal nepasitaikė brokuotų g.gif

QUOTE(Ferrari @ 2009 03 04, 00:11)
Mielai laikyčiausi kvepalų dietos 

a tu pabandyk šonus kasdien įsitrinti kveliukais, geriausia pure parfum, didesnė koncentracija thumbup.gif po kiek laiko paplis šis mitas po SM bigsmile.gif
na, priedo dar reiktų sportuoti ir laikytis MĖ (Mažiau Ėsk) dietos, bet visa esmė- apsitrynimuose mirksiukas.gif

QUOTE(straige @ 2009 03 04, 00:12)
Tobiš, oraliniu, o ne oriniu būdu blush2.gif

na jūs, Straige, ir padykusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 03 03, 23:16)
Nei nei nei, apsipurški riebesnes vieteles ir tirpdo kvepalai riebaliukus  smile.gif

Nu tak užėdi kokių lašiakų, mėsiakų, krembriulių, po to užpili skrandin kveliukų, ir anys ištirpdo visus riebalus, ir lieknieji, tsakant, ant akių g.gif

QUOTE(Gervela @ 2009 03 03, 23:23)
na jūs, Straige, ir padykusi bigsmile.gif

Ne, nu tak normalus žodis gi. Ne burniniu būdu gi sakoma. (o mintys tai pas tamstą garbanotos ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 03 kovo 2009 - 23:59
Ne, tokios patirties neturiu (aciu Dievui!). Skaitau parf. forumuose. Negaliu teigti, bet man stiskliniai atrodo patogesni, patikimesni ir paprastai malonesni:).
O eigu kalbeti apie didelius flakonus? Irgi, stikliniai geriau (mano nuomone). Tai kuo skiriasi mazi megintuveliai?smile.gif

O dietos ideja man labai patinka bigsmile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskalt: 04 kovo 2009 - 02:03
QUOTE(kiskalt @ 2009 03 04, 02:02)
Ne, tokios patirties neturiu (aciu Dievui!). Skaitau parf. forumuose. Negaliu teigti, bet man stiskliniai atrodo patogesni, patikimesni ir paprastai malonesni:).
O eigu kalbeti apie didelius flakonus? Irgi, stikliniai geriau (mano nuomone). Tai kuo skiriasi mazi megintuveliai?smile.gif

Kokie tai parfumeriniai forumai? Gal galima konkretizuoti?
Atsakyti