Dar yra "Ed Hardy".
Stikliniai 100% geriau - plastikiniai paprastai gali istirpti nuo kvepalus. Ir su megintuveliu taip pat!
:/
QUOTE(JVana @ 2009 03 03, 20:48)
"Gudrus" klausimas kas geriau: plastikiniai ar stikliniai atomaizeriai? Tikiu, kad stikliniai.. Googlinu, bet gal kas zino ir pades atsakyti..
Kiek teko susidurti, plastikiniai kiek patvaresni. Stikliniai kažkodėl ne taip sandariai užsisuka.
Būsiu bjauri boba, ir pasakysiu, kad tie gėlėti, kur Gilberta išparduotuvėj parduoda visai niekam tikę. Gavau tokį,su išbėgusiais kvepalais, o ir purškia siaubingai
Papildyta:
QUOTE(kiskalt @ 2009 03 03, 22:05)
Stikliniai 100% geriau - plastikiniai paprastai gali istirpti nuo kvepalus. Ir su megintuveliu taip pat!
Čia iš patirties kalbi ar chemikė būsi?
Dar neteko matyti nė vieno atomiko ar mėginuko, kuris būtų pradėjęs lydytis nuo kvepalų, jau nekalbant apie tirpimą
QUOTE(Ferrari @ 2009 03 03, 22:38)
Dar neteko matyti nė vieno atomiko ar mėginuko, kuris būtų pradėjęs lydytis nuo kvepalų, jau nekalbant apie tirpimą
Ot jei pripiltai Šv. testerių, tai kaipmat išsilydytų. Vat
Man asmeniškai plastikiniai mielesni, tačiau, mano manymu, jie praktiškai vienkartiniai, bo išsiplauna nerijaliai sunkiai: kvapas įsigeria į plastmasę...
QUOTE(straige @ 2009 03 03, 23:09)
Ot jei pripiltai Šv. testerių, tai kaipmat išsilydytų. Vat
Bet įsivaizduoji, jei plastmasę tirpdo kvepalai, tai odą irgi turėtų "tirpdyti"
O gal ir riebaliukus nutirpina. Mielai laikyčiausi kvepalų dietos
QUOTE(Ferrari @ 2009 03 03, 23:11)
Bet įsivaizduoji, jei plastmasę tirpdo kvepalai, tai odą irgi turėtų "tirpdyti"
A, jo, bet tadu reiktų vartoti į vidų Tobiš, oraliniu, o ne oriniu būdu
QUOTE(straige @ 2009 03 03, 23:12)
A, jo, bet tadu reiktų vartoti į vidų Tobiš, oraliniu, o ne oriniu būdu
Nei nei nei, apsipurški riebesnes vieteles ir tirpdo kvepalai riebaliukus
O orališkai reikia tam pritaikytas priemones vartoti o ne kvepalus
QUOTE(Ferrari @ 2009 03 03, 23:38)
Kiek teko susidurti, plastikiniai kiek patvaresni. Stikliniai kažkodėl ne taip sandariai užsisuka.
man kažkaip stikliniai mielesni gal kad kveliukai stikliniuose flakonuose parduodami o dėl užsisukimo tai nepastebėjau skirtumo, gal nepasitaikė brokuotų
QUOTE(Ferrari @ 2009 03 04, 00:11)
Mielai laikyčiausi kvepalų dietos
a tu pabandyk šonus kasdien įsitrinti kveliukais, geriausia pure parfum, didesnė koncentracija po kiek laiko paplis šis mitas po SM
na, priedo dar reiktų sportuoti ir laikytis MĖ (Mažiau Ėsk) dietos, bet visa esmė- apsitrynimuose
QUOTE(straige @ 2009 03 04, 00:12)
Tobiš, oraliniu, o ne oriniu būdu
na jūs, Straige, ir padykusi
QUOTE(Ferrari @ 2009 03 03, 23:16)
Nei nei nei, apsipurški riebesnes vieteles ir tirpdo kvepalai riebaliukus
Nu tak užėdi kokių lašiakų, mėsiakų, krembriulių, po to užpili skrandin kveliukų, ir anys ištirpdo visus riebalus, ir lieknieji, tsakant, ant akių
QUOTE(Gervela @ 2009 03 03, 23:23)
na jūs, Straige, ir padykusi
Ne, nu tak normalus žodis gi. Ne burniniu būdu gi sakoma. (o mintys tai pas tamstą garbanotos )
Ne, tokios patirties neturiu (aciu Dievui!). Skaitau parf. forumuose. Negaliu teigti, bet man stiskliniai atrodo patogesni, patikimesni ir paprastai malonesni:).
O eigu kalbeti apie didelius flakonus? Irgi, stikliniai geriau (mano nuomone). Tai kuo skiriasi mazi megintuveliai?
O dietos ideja man labai patinka .
O eigu kalbeti apie didelius flakonus? Irgi, stikliniai geriau (mano nuomone). Tai kuo skiriasi mazi megintuveliai?
O dietos ideja man labai patinka .
QUOTE(kiskalt @ 2009 03 04, 02:02)
Ne, tokios patirties neturiu (aciu Dievui!). Skaitau parf. forumuose. Negaliu teigti, bet man stiskliniai atrodo patogesni, patikimesni ir paprastai malonesni:).
Kokie tai parfumeriniai forumai? Gal galima konkretizuoti?