Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

QUOTE(Africa @ 2009 02 28, 20:52)
O jūs, kaunietės, visos tikitės, kad tame Douglas'e stebūklai kokie yra?  unsure.gif

Na, gal ne stebuklai, bet didesnė įvairovė, gal net retesnių kvapų bus ar aš naivi?
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2009 02 28, 18:52)
O jūs, kaunietės, visos tikitės, kad tame Douglas'e stebūklai kokie yra?  unsure.gif

Nu be abejo, kaip kitaip? blink.gif Šv. Testeriai bei kiti lobiai, gal net ne kokiuose Avižieniuose, o pačioj Šv. Francijoj pilstyti tongue.gif
Atsakyti
Ar galetumet kas aprasyti Balmain "Ambre Gris"? Kiek pamenu juos turejo Black Dee, turbut ir dar kas nors is sio skyriaus lankytoju bus bande?
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2009 03 01, 14:41)
Ar galetumet kas aprasyti Balmain "Ambre Gris"? Kiek pamenu juos turejo Black Dee, turbut ir dar kas nors is sio skyriaus lankytoju bus bande?

Kazkada jau buvau rasius apie juos smile.gif Man tai saldoki, tylus kvepalai. Neryskus. Pradzioj kazkiek i Givenchy Pi panasus. Labai jauciasi sausi slamuciai. Jei labai domina, galiu tau atsiust nupurkshtu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 01 kovo 2009 - 14:54
QUOTE(BlackDee @ 2009 03 01, 15:54)
Kazkada jau buvau rasius apie juos smile.gif Man tai saldoki, tylus kvepalai. Neryskus. Pradzioj kazkiek i Givenchy Pi panasus. Labai jauciasi sausi slamuciai. Jei labai domina, galiu tau atsiust nupurkshtu smile.gif

As gavau meginuka ir niekaip i ta kvapa neisikertu unsure.gif Tylus tai tikrai. Saldoki irgi. Bet nepagaunu juose kampo. Ne tai kad patinka ar ne. Nesuprantu ju idejos unsure.gif nematau zavesio.
Uztat ir klausiu protingesniu zmoniu cool.gif ka praziopsojau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2009 03 01, 20:10)
As gavau meginuka ir niekaip i ta kvapa neisikertu  unsure.gif Tylus tai tikrai. Saldoki irgi. Bet nepagaunu juose kampo. Ne tai kad patinka ar ne. Nesuprantu ju idejos  unsure.gif nematau zavesio.
Uztat ir klausiu protingesniu zmoniu  cool.gif ka praziopsojau  unsure.gif

Va, va, toks ir mano buvo pirmas įspūdis apie juos. O paskui tiesiog pripratau,kad tai ramūs, švelnūs kvepalai ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 03 01, 21:13)
Va, va, toks ir mano buvo pirmas įspūdis apie juos. O paskui tiesiog pripratau,kad tai ramūs, švelnūs kvepalai ir tiek smile.gif

As greiciausiai turiu polinki viska klasifikuoti ir delioti i lentyneles. Tiesiog neperprantu siu kvepalu stiliaus. Ramiu ir svelniu yra daug, yra nekalti ramus svelnus, gaivus ramus svelnus, moteriski stabilus ramus svelnus ir t.t. O su Ambre Gris... neaiski man ju koncepcija. Galbut tiesiog per giliai knisu. unsure.gif
Tiesiog Balmain turi nemazai labai charakteringu kuriniu, to tikejausi ir is Ambre Gris (ir puikaus buteliuko dizaino).
Atsakyti
Na ir man Ambre Gris ne Balmainiškas visai, bandžiau juos suprast, paskui palikau ramybėj. Retai jais kvėpinuosi, nors ramūs ir švelnūs, bet patvarūs, tai tiko ir žiemą smile.gif Reiks išbandyt vasarą, gal jie kitaip, įdomiau atsiskleis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2009 03 01, 20:23)
As greiciausiai turiu polinki viska klasifikuoti ir delioti i lentyneles. Tiesiog neperprantu siu kvepalu stiliaus. Ramiu ir svelniu yra daug, yra nekalti ramus svelnus, gaivus ramus svelnus, moteriski stabilus ramus svelnus ir t.t. O su Ambre Gris... neaiski man ju koncepcija. Galbut tiesiog per giliai knisu.  unsure.gif
Tiesiog Balmain turi nemazai labai charakteringu kuriniu, to tikejausi ir is Ambre Gris (ir puikaus buteliuko dizaino).

Visiškai solidarizuojuosi su viskuo, kas išsakyta... neaiškūs man jie g.gif
Atsakyti
Neuosčiau Ambre Gris, bet man aprašyti įspūdžiai susišaukia su kito gamintojo - Gres - naujausiu kūriniu, t.y. Ambre de Cabochard (irgi Ambre, kaip įdomu) biggrin.gif

Gres turi galybę charakteringų kvapų, o naujausias - labai ramus, tykus, švelnus ambros ir gėlių kvapas. Pauosčiusi net nustebau, kad tai galėtų būti Gres produktas.

Bandymai įsiteikti jaunajai kartai? Aš neprieštarauju, man patinka turėti ir tokių ramių kvapų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(artistė @ 2009 02 28, 19:37)
Na, gal ne stebuklai, bet didesnė įvairovė, gal net retesnių kvapų bus ar aš naivi?

Taip, naivi..... smile.gif
Nieko ten kitokio tikrai nebus. cool.gif Na, bent jau Vilniuje nėra. O Guerlaino išvis Douglase nėr. (ar aš painiojuos....Bet, manrods, nėra, bent jau Akropolio Douglase)
Atsakyti
Douglas'e iš tokių kitur nesančių(jei klystu, pataisykite) tik Juicy Couture ir Michael Kors keli kvapai, kitų kitoniškesnių neacimenu g.gif
Atsakyti