Sveikos kaunietės parfumaniakės Ar jau kas nors buvot šiandien Hyper Maximoj, naujajam Douglas'e? Kiek pamenu, šiandien ten atidarymas. Ar labai skiriasi nuo buvusios Sarmos?
QUOTE(artistė @ 2009 02 27, 16:39)
Sveikos kaunietės parfumaniakės Ar jau kas nors buvot šiandien Hyper Maximoj, naujajam Douglas'e? Kiek pamenu, šiandien ten atidarymas. Ar labai skiriasi nuo buvusios Sarmos?
Tikrai ? Pirma karta girdziu
Reikia dazniau uzsukti i SM.
O , kazkas naujo ir Kauno kraste, leksim apziuret!
QUOTE(kiskalt @ 2009 02 27, 15:03)
Esu ruse.
Turiu pasakyti, kad musu mokytojos yra tikrai geros. Tai mano kalte, kad as taip blogai zinau kalba.
biologė, labai aciu, kad pasakete apie skelbimu lenta - reikalingu meginuku dar neradau, bet jau pirkau viena miniatiura.
Turiu pasakyti, kad musu mokytojos yra tikrai geros. Tai mano kalte, kad as taip blogai zinau kalba.
biologė, labai aciu, kad pasakete apie skelbimu lenta - reikalingu meginuku dar neradau, bet jau pirkau viena miniatiura.
Svarbu , kad rasote lietuviskai, nes yra daugelis rusu, kurie gyvena LT, tai net sneket lietuviskai nenori
P.S. Nieko pries rusus neturiu
QUOTE(ginariukas @ 2009 02 27, 17:39)
O , kazkas naujo ir Kauno kraste, leksim apziuret!
Atidarymas kovo 3 d.
Ar jau kas nors buvot šiandien Hyper Maximoj, naujajam Douglas'e? Kiek pamenu, šiandien ten atidarymas.
ta pačia intensija ir aš užsukau į Maximą- deja, atidarymas nukeltas kovo 3 d.
cikada7, manau, kad reikia gerbti kiekviena kalba ir kultura. Eigu as gimiau ir gyvenu Lietuvoje, turiu zinoti (kiek galima) kalba. Nors rasau su klaidas, niekada neturejau tokios minties: "as rusas - nekalbesiu lietuviskai!".
Ir labai noreciau rasyti geriau.
QUOTE(Gervela @ 2009 02 27, 22:13)
ta pačia intensija ir aš užsukau į Maximą- deja, atidarymas nukeltas kovo 3 d.
Aš irgi vakare per balas nulėkiau i Hiperį, nieko nesikvėpinusi, pasiruošusi 'siaubti', bet..teko duris pabučiuot - matėt, kaip dailiai data perklijuota
QUOTE(cikada7 @ 2009 02 27, 21:40)
...nes yra daugelis rusu, kurie gyvena LT, tai net sneket lietuviskai nenori
O gal nemoka? O gal jie net negyvena Lietuvoje, o tik sveciuojasi?
Rusakalbis jaunumas jau senai ir kalba ir raso lietuviskai.
QUOTE(kiskalt @ 2009 02 27, 20:20)
cikada7, manau, kad reikia gerbti kiekviena kalba ir kultura. Eigu as gimiau ir gyvenu Lietuvoje, turiu zinoti (kiek galima) kalba. Nors rasau su klaidas, niekada neturejau tokios minties: "as rusas - nekalbesiu lietuviskai!".
Niekas nei tavęs, nei kitų kalbų ar jų atstovų nepuola, tikrai. Gerai, kad pasisakei ne lietuvė esanti, nes jei lietuvis gimtosios kalbos nemoka - bent mano akyse jau didelis trūkumas, o jei ne lietuvis stengiasi Lietuvoj lietuviškai bendraut - pliusas, net jei ir su klaidom. Yra čia ir daugiau ne lietuvių, ir niekas joms klaidų neprikaišioja. O tu visai neblogai rašai.
Aciu uz siltus zodzius.
QUOTE(artistė @ 2009 02 27, 21:10)
Aš irgi vakare per balas nulėkiau i Hiperį, nieko nesikvėpinusi, pasiruošusi 'siaubti', bet..teko duris pabučiuot - matėt, kaip dailiai data perklijuota
O jūs, kaunietės, visos tikitės, kad tame Douglas'e stebūklai kokie yra?