Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

Sveikos kaunietės parfumaniakės 4u.gif Ar jau kas nors buvot šiandien Hyper Maximoj, naujajam Douglas'e? Kiek pamenu, šiandien ten atidarymas. Ar labai skiriasi nuo buvusios Sarmos?
Atsakyti
QUOTE(artistė @ 2009 02 27, 16:39)
Sveikos kaunietės parfumaniakės  4u.gif  Ar jau kas nors buvot šiandien Hyper Maximoj, naujajam Douglas'e? Kiek pamenu, šiandien ten atidarymas. Ar labai skiriasi nuo buvusios Sarmos?

Tikrai ? Pirma karta girdziu blink.gif
Reikia dazniau uzsukti i SM.
Atsakyti
Sveikos kaunietės parfumaniakės  4u.gif  Ar jau kas nors buvot šiandien Hyper Maximoj, naujajam Douglas'e? Kiek pamenu, šiandien ten atidarymas. Ar labai skiriasi nuo buvusios Sarmos?

O bigsmile.gif , kazkas naujo ir Kauno kraste, leksim apziuret! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskalt @ 2009 02 27, 15:03)
Esu ruse.
Turiu pasakyti, kad musu mokytojos yra tikrai geros. Tai mano kalte, kad as taip blogai zinau kalba. sad.gif

biologė, labai aciu, kad pasakete apie skelbimu lenta - reikalingu meginuku dar neradau, bet jau pirkau viena miniatiura. clap.gif

Svarbu , kad rasote lietuviskai, nes yra daugelis rusu, kurie gyvena LT, tai net sneket lietuviskai nenori doh.gif
P.S. Nieko pries rusus neturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 02 27, 17:39)
O bigsmile.gif , kazkas naujo ir Kauno kraste, leksim apziuret! biggrin.gif

Atidarymas kovo 3 d. smile.gif
Atsakyti
Ar jau kas nors buvot šiandien Hyper Maximoj, naujajam Douglas'e? Kiek pamenu, šiandien ten atidarymas.

ta pačia intensija ir aš užsukau į Maximą- deja, atidarymas nukeltas kovo 3 d. cool.gif
Atsakyti
cikada7, manau, kad reikia gerbti kiekviena kalba ir kultura. Eigu as gimiau ir gyvenu Lietuvoje, turiu zinoti (kiek galima) kalba. Nors rasau su klaidas, niekada neturejau tokios minties: "as rusas - nekalbesiu lietuviskai!".
Ir labai noreciau rasyti geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskalt: 27 vasario 2009 - 20:22
QUOTE(Gervela @ 2009 02 27, 22:13)
ta pačia intensija ir aš užsukau į Maximą- deja, atidarymas nukeltas kovo 3 d.  cool.gif

Aš irgi vakare per balas nulėkiau i Hiperį, nieko nesikvėpinusi, pasiruošusi 'siaubti', bet..teko duris pabučiuot verysad.gif - matėt, kaip dailiai data perklijuota aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2009 02 27, 21:40)
...nes yra daugelis rusu, kurie gyvena LT, tai net sneket lietuviskai nenori doh.gif

O gal nemoka? O gal jie net negyvena Lietuvoje, o tik sveciuojasi?
Rusakalbis jaunumas jau senai ir kalba ir raso lietuviskai.
Atsakyti
QUOTE(kiskalt @ 2009 02 27, 20:20)
cikada7, manau, kad reikia gerbti kiekviena kalba ir kultura. Eigu as gimiau ir gyvenu Lietuvoje, turiu zinoti (kiek galima) kalba. Nors rasau su klaidas,  niekada neturejau tokios minties: "as rusas - nekalbesiu lietuviskai!".
Ir labai noreciau rasyti geriau.

Niekas nei tavęs, nei kitų kalbų ar jų atstovų nepuola, tikrai. Gerai, kad pasisakei ne lietuvė esanti, nes jei lietuvis gimtosios kalbos nemoka - bent mano akyse jau didelis trūkumas, o jei ne lietuvis stengiasi Lietuvoj lietuviškai bendraut - pliusas, net jei ir su klaidom. Yra čia ir daugiau ne lietuvių, ir niekas joms klaidų neprikaišioja. O tu visai neblogai rašai.
Atsakyti
Aciu uz siltus zodzius.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artistė @ 2009 02 27, 21:10)
Aš irgi vakare per balas nulėkiau i Hiperį, nieko nesikvėpinusi, pasiruošusi 'siaubti', bet..teko duris pabučiuot  verysad.gif - matėt, kaip dailiai data perklijuota aggressive.gif

O jūs, kaunietės, visos tikitės, kad tame Douglas'e stebūklai kokie yra? unsure.gif
Atsakyti