Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

QUOTE(kiskalt @ 2009 02 26, 21:36)
Gyvenu Lietuvoje, bet ne Vilniuje.

Gyvenate Lietuvoje, bet esate ne lietuvė?

Jeigu lietuvė, parašykite, kurioje mokykloje mokėtės. Žinosiu, kur vaikų neleisti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 02 26, 22:44)
Gyvenate Lietuvoje, bet esate ne lietuvė?

Jeigu lietuvė, parašykite, kurioje mokykloje mokėtės. Žinosiu, kur vaikų neleisti  bigsmile.gif

Akivaizdu, kad ne lietuvė. Net mažaraščiai lietuviai daro gal ne mažiau klaidų, bet ne tokio pobūdžio.
Atsakyti
Gyvenu Visagine - suprantate, kad neturiu cia jokios kalbos praktikos:(

Ar ne-lietuviams cia negalima? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskalt: 26 vasario 2009 - 23:32
galima, galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskalt @ 2009 02 26, 23:27)
Ar ne-lietuviams cia negalima? unsure.gif

Negalima (juokauju tongue.gif)
Tiesiog labai žavingas "akcentas" pasirodė
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2009 02 26, 13:15)
Man patinka rozes, bijunai, gal siek tiek alyvos,is vaisiu avietes labai patinka  thumbup.gif Pakalnutes ir jazminai  nepatinka  schmoll.gif

Pagalvojau pagalvojau,kad turiu dar vieną idėją-

"Eurokose",bet ne kiekvienam,tuose didesniuose yra 3 kvapai- GRES My life, My dream,My passion (Po 155 Lt 60ml edp).2008 metų,pas mus net pigesni,nei Europoj.Visai galėtų tikt kuris nors iš jų.Pvz.bent man My passion kvepia labai bijūniškai,nors natose bijūno nėra.
Atsakyti
Aciu.
Labai malonu buvo suzinoti, kad lietuvoje apie kvepalus taip daug zino ir sneka (be ironijos - tikrai malonu).
Ir as noreciau bendrauti cia, ejgu galima wub.gif.
Nesu "parfmaniake", bet man patinka kvepalai ir idomu suzinoti naujus kvapus.

Atleiskyt manes uz klaidas ir anglu srifta. As is tikruju noriu rasyti gerai ir taisingai.sad.gif

centifolija, biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskalt: 26 vasario 2009 - 23:56
QUOTE(kiskalt @ 2009 02 26, 23:52)
Aciu.
Labai malonu buvo suzinoti, kad lietuvoje apie kvepalus taip daug zino ir sneka (be ironijos - tikrai malonu).
Ir as noreciau bendrauti cia, ejgu galima wub.gif.
Nesu "parfmaniake", bet man patinka kvepalai ir idomu suzinoti naujus kvapus.

Atleiskyt manes uz klaidas ir anglu srifta. As is tikruju noriu rasyti gerai ir taisingai.sad.gif

centifolijabiggrin.gif  ax.gif

O kokios busi tautybes? g.gif Sorry tesiog... smalsu.
Atsakyti
Esu ruse.
Turiu pasakyti, kad musu mokytojos yra tikrai geros. Tai mano kalte, kad as taip blogai zinau kalba. sad.gif

biologė, labai aciu, kad pasakete apie skelbimu lenta - reikalingu meginuku dar neradau, bet jau pirkau viena miniatiura. clap.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau viena kvapa, kazkaip lyg neblogas pasirode tuo metu, tik kazkaip vieni ar kiti isitikinimai kartais neleidzia priimti kivepalu kaip uz rimtus, nes butelis buvo 150 ml (nu kaip pagalvoji kokie gali buti kvepalai 150 ml buteliuke, arba kompotas arba nezinau ... gal gaiviklis lotuliukas.gif ). O kvepliuaki tai Calvin Klein ck in2u her. Gal pavasariui -vasarai butu visai nieko , kaip manot uogytes-panelytes ? Gal yra kas turit siuos kvepalus, kaip issilaiko kvapas iki vakaro?
Nu nezinau, dar isbandziau hugo boss XX woman edp, pradzioj pasirode kazkoks limonadas, bet va kita diena super skanus kvapas liko ant megztuko ir laikosi super, tik ar nebus per saldus vasarele... Dar Lanvin Eclat vis neduoda ramybes, nu skanus jis man labai labai, tik del kvapo isliekamumo dienos begyje abejoju, del to vis ieskau kitu variantu smile.gif Kadangi velgi turiu durna isitikinima pirkti kvepalus tik prancuziskus, is siu variantu reiktu rinktis lanvin, bet gal issklaidysit mano abejones?
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2009 02 27, 15:00)
Kadangi velgi turiu durna isitikinima pirkti kvepalus tik prancuziskus, is siu variantu reiktu rinktis lanvin, bet gal issklaidysit mano abejones?

Patikėk manim: tikrai ne prancūziškume esmė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2009 02 27, 15:00)
Dar Lanvin Eclat vis neduoda ramybes, nu skanus jis man labai labai, tik del kvapo isliekamumo dienos begyje abejoju, del to vis ieskau kitu variantu  smile.gif

Jeigu patinka Lanvin Eclat D'Arpege(šiuos turi omeny?) ir abejoji dėl išliekamumo dienos bėgyje, galiu nuraminti, kad laikosi gerai. Užsipurkšk parduotuvėje kaip esi įpratusi ir pati galėsi įsitikinti - mažu ant tavi ne taip gerai laikys biggrin.gif
Atsakyti