Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

QUOTE(milaaa @ 2009 02 25, 16:18)
kaip as ju noriu ax.gif  gal zinot kur ju galima butu gauti g.gif

Deja, deja, reik intensyviai ieškot interneto platybėse schmoll.gif

Mūsuose galima surasti panašius: S.Dali "Eau de RubyLips"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 25 vasario 2009 - 17:24
QUOTE(micek @ 2009 02 25, 19:18)
Ką aš žinau,kai perskaičiau,man toptelėjo"Cabaret",bet pas mus jų nėra.
Gal kas turi iš pažįstamų?

Ui..patarkit jei galit is esamu Kristianoje, nes jei dar is nezinomu bus visai man beda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2009 02 25, 17:07)
Labukas  smile.gif Prasau pagalbos  4u.gif Patarkit kokius kvepalus ziureti, nes jau galva susisuko  doh.gif turimi jau darosi per sunkus, nes pavasarelio norisi, bet esu pripratus prie sleifiniu ir ryskiu kvapu, todel visi uostyti Versace Bright Crystal, Hugo boss femme, Dior addict 2 atrodo lengvi labai jau... Kazkaip uzkliuvo seniai seniai zinomas Lanvin Eclat, dar naujasis bvlgari Omnia Green Jade , bet kazko vis tiek atrodo lengvi,ilgai nesilaikantys kvapai. Ka patartumet man dar paziureti, megstu salstelejusius kvapus, gali siek tiek medienos buti kvapo ar pipiriuku. Ai dar YSl Elle ziurejau laikosi gerai, bet ta paciule gadina man viska. Man jis per grieztas pasirode. Norisi  tokio vasarisko -romantisko kvapo su skaniu sleifu. Mano kvepalu antra taisykle (pirmaaisku ,kad patiktu kvapas) yra ta, kad kvapas gerai laikytusi , butu ryskus(o gal ta taisykle vasariskiems kvepalams negalioja...)

Šitoj vietoj prašytume tiksliau: kokie konkrečiai ryškūs kvapai tau patinka? Kokius turi ? Nes Eclat, Green Jade yra tokie pat lengvi, korektiški kvapai, ir nė iš tolo neryškūs. Tada bus galima pasiųlyti keletą ryškesnių kvapų.
Salstelėję pipiriukai su trupučiu medienos, laikosi puikiai ir ryškūs: Moschino Couture, Allure Sensuelle, Mont blanc Individuel.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2009 02 26, 11:04)
Šitoj vietoj prašytume tiksliau: kokie konkrečiai ryškūs kvapai tau patinka?  Kokius turi ?  Nes Eclat, Green Jade yra tokie pat lengvi,  korektiški kvapai,  ir nė iš tolo neryškūs.  Tada bus galima  pasiųlyti keletą ryškesnių kvapų.
Salstelėję pipiriukai su trupučiu medienos, laikosi puikiai ir ryškūs: Moschino Couture, Allure Sensuelle, Mont blanc Individuel.

Turiu chanel Allure sensuelle, bet man jie nei zieminiai nei vasariniai, tiesiog pagal tam tam tikra nuotaika juos naudoju, kartais atrodo superniai, o kartais darau pertrauka nuo ju, bet vel pasiilgstu ir naudoju kiekviena diena. Dar turiu V@R Flowerbomb extreme ir Ferre Rose. Noriu kazkokiu gal ryskesniu geliu kvapo pro salduma, nes pvz nueini i Sarma ar kt parduotuve, tai pradeda siulyti visos is eiles konsultantes Versace Bright Cristale, Marc jacobs daisy, CK Euphoria blossom. Nu man jie nei vieni doh.gif Dar nieko is pastebetu ELIZABETH ARDEN MEDITERRANEAN , del kvapo issilaikymo iki vakaro neabejoju, nes tikrai stiproki, bet velgi kazkas ne to, noris truputi gal, kad butu siek tiek siltesnis, bet ir gaivus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keite: 26 vasario 2009 - 09:40
QUOTE(keite @ 2009 02 26, 09:39)
Noriu kazkokiu gal ryskesniu geliu kvapo pro salduma,
noris truputi gal, kad butu siek tiek siltesnis, bet ir gaivus  rolleyes.gif

O kokios konkrečiai gėlės domina: rožės, jazminai, tuberoza, gardenija, hiacintas, pakalnutės, alyvos ir t.t , ar didelė įvairių gėlių puokštė ? Ryšku, saldu, šilta ir gaivu man sunkiai suderinama,bet gal ir galima ką nors surasti. smile.gif Pvz., man gaivus minkštas gėlinis kvapas yra Carolina Herrera 212. Bet jis nėra ryškus. Bet užtai gaivus. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 26 vasario 2009 - 10:46
QUOTE(Africa @ 2009 02 26, 12:41)
O kokios konkrečiai gėlės domina: rožės, jazminai, tuberoza, gardenija, hiacintas, pakalnutės, alyvos  ir t.t , ar didelė  įvairių gėlių puokštė ?  Ryšku, saldu, šilta  ir gaivu man sunkiai suderinama,bet gal ir galima  ką nors surasti. smile.gif Pvz., man gaivus minkštas gėlinis kvapas yra Carolina Herrera 212.  Bet jis nėra ryškus.  Bet užtai gaivus.  biggrin.gif

Man patinka rozes, bijunai, gal siek tiek alyvos,is vaisiu avietes labai patinka thumbup.gif Pakalnutes ir jazminai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2009 02 26, 13:15)
Man patinka rozes, bijunai, gal siek tiek alyvos,is vaisiu avietes labai patinka  thumbup.gif Pakalnutes ir jazminai  nepatinka  schmoll.gif

Pagal tavo aprašymą, manau , turėtų patikti Lancome Miracle so magic! - narcizas, dobilo lapai ir laukinė rožė. Ryškaus-gaivaus-saldaus dermė. Laikosi iki vakaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FREDUCI: 26 vasario 2009 - 14:04
QUOTE(keite @ 2009 02 26, 13:15)
Man patinka rozes, bijunai, gal siek tiek alyvos,is vaisiu avietes labai patinka  thumbup.gif Pakalnutes ir jazminai  nepatinka  schmoll.gif

Man ryškūs ir kartu šviežiai gaivūs kvepalai su bijūnu E.Lauder Pleasures ir Pleasures Intense.
Pagal fragrantica:
kvepalai su bijūno nata

kvepalai su rožės nata

Analogiškai galima rasti pasiūlymus su kitomis patinkančiomis gėlėmis, ir ne tik. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2009 02 26, 16:11)
Man ryškūs ir kartu šviežiai  gaivūs kvepalai su bijūnu E.Lauder Pleasures ir Pleasures Intense.
Pagal fragrantica:
kvepalai su bijūno nata

kvepalai su rožės nata

Analogiškai galima rasti pasiūlymus su kitomis patinkančiomis gėlėmis, ir ne tik.  mirksiukas.gif

dekui thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, merginos!
Turiu tokį klausimą.
Esu naudoję kita parfumerijos forumą ir ten merginos siųnčia viena kitai kvepalų 'samples' (pavyzdžius? (0,5-1 ml mėgintuvėliuose) nezinau, kaip lietuviškai). Nemokamai. Man buvo atsiustį kieli siuntimų, bet toliau aš turėjau ir pati dalintis su kitais. O man visi tie kvepalai patinka:(, noriu viska palikti sau. Kieli nepatinka, bet jie nera sėlėktiviniai ir nieko ne įdomina (tame forume).
Neturių didelių flakonų (kvepalus susidomianau tik kelėta mėnesiai, esu studėntė, neturiu galymybės pirkti pilnus kvepalus bei ir ne labai noriu - man užtenka mėgintuvėlių blush2.gif), iš kurių galėčiau padaryti 'samples' ir siųsti.
Todel noriu PIRKTI tie 'samples'.
Žiurėjau užsienįų tinklapiuose, ten labai brangu.
Todėl atėjau čia. Ar galiu aš parašyti sarašą, o kaž-kas man atsiųstų paštų?
Galvuoju, kad banko pervedimas Lietuvoje ne turi buti brangus?
Galima taip padaryti?
Atsiprašau už tokį įžulą prašymą. 4u.gif ax.gif

Gyvenu Lietuvoje, bet ne Vilniuje.

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskalt: 26 vasario 2009 - 21:46
QUOTE(kiskalt @ 2009 02 26, 21:36)
Todėl atėjau čia. Ar galiu aš parašyti sarašą, o kaž-kas man atsiųstų paštų?
Galvuoju, kad banko pervedimas Lietuvoje ne turi buti brangus?

Čia (SM išparduotuvėj) mėginukai (taip jie lietuviškai vadinasi) kainuoja maždaug 4-5 litai, nemokamai gali nebent pasimainyti su kuo nors. Registruotas siuntimas kainuoja apie 3-5 litus, neregistruotas gal 1-2, bet daugiau rizikos, kad prapuls. Pinigų pervedimas per banką apie 0,8-1,2 lito, jei tame pačiame banke - nemokamai, kiek atsimenu. Gali savo tokius prašymus - pasiūlymus skelbt išparduotuvėj, ten vyksta visa prekyba ir mainai. Va čia:
http://www.supermama...?...4411&st=300

Pasidairyk, gal rasi ten parduodamų būtent tokių mėginukų, kokių nori.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2009 02 26, 22:58)
Pasidairyk, gal rasi ten parduodamų būtent tokių mėginukų, kokių nori.

Labai deku! wub.gif

Atsakyti