Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

QUOTE(Heilė @ 2009 02 25, 12:43)
O tai jai reikia tokių pačių būtinai, anuometinių? O gal jai patiktų dabar esamas Chanel, Dior (su tuo tai tikrai neprašautum, yra labai įvairių, įvairiems skoniams, amžiams, bet čia aš truputį šališka, - myliu Dioro kvapus... ax.gif ), Guerlain ir kt klasikinis asortimentas?

Tai kad įsikabinus Anais ir Anais doh.gif suprantu, kad pati jau norėtų kitokių, bet bent jau nuo ko rinktis pradėt reik idėjų.
O dėl anuometinių, tai kažkuris dar kvapas patiko, bet neprisimena unsure.gif
O Chanelis 5 tai tikrai nepatinka g.gif
Atsakyti
Perkūne, tai, kas tikrai patekdavo per geležinę uždangą - Lancome "Magie Noire", Lancome "Climat", Guy Laroche "Fidji", Guy Laroche "J'ai Ose", Cacharel "Anais Anais", Dior "Diorissimo", Nina Richi "L'Air du Temps".

Jeigu patiikdavo "Anais Anais", siūlyčiau "Fidji" arba "L'Air du Temps" pažiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Perkūnė @ 2009 02 25, 11:37)
Truputį ne į tema, bet prašau pagalbos  ax.gif gal kuri atsimena kokie buvo populiarūs kvepalai apie 1980-1985 metus, na kurie čia praslysdavo pro "geležinę uždangą". Kas dar be Anais Anais, Climat, Chanel No5... O ką rekomenduotumėt iš "dabartinių" kvapų vidutinio amžiaus moterai  mirksiukas.gif

Anuomet dar buvo "išmetami" ant (po) prekystalių Magie Noire, Rochas Femme, bulgariški Signatur, kiek vėliau dar Revillon Detchema.
Jeigu tai moteriai patiko Magie Noire, Climat, jų gali nusipirkti ir pas mus, deja , nebe parfum, o tik EDT. Anais Anais yra Sarmose, o taip pat Aistruolėje.
Atsakyti
4u.gif O ačiū smile.gif Nina Richi reiks pabandyt, Magie noire per "stipru", atrodo dar Givenchy Amarige lyg užkliuvo rolleyes.gif O gal dar žinote Anais Anais būdavo edp ar pure parfum, nes sako, kad edt dabar netoks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Perkūnė @ 2009 02 25, 11:37)
Truputį ne į tema, bet prašau pagalbos  ax.gif gal kuri atsimena kokie buvo populiarūs kvepalai apie 1980-1985 metus, na kurie čia praslysdavo pro "geležinę uždangą". Kas dar be Anais Anais, Climat, Chanel No5... O ką rekomenduotumėt iš "dabartinių" kvapų vidutinio amžiaus moterai  mirksiukas.gif

Be visų išvardintų buvo dar Lancome "Sikkim", Jacques Fath "Ellipse", Christian Dior "Miss Dior", Courreges "Courreges in Blue"
Atsakyti
QUOTE(Perkūnė @ 2009 02 25, 12:49)
4u.gif  O ačiū smile.gif Nina Richi reiks pabandyt, Magie noire per "stipru", atrodo dar Givenchy Amarige lyg užkliuvo rolleyes.gif O gal dar žinote Anais Anais būdavo edp ar pure parfum, nes sako, kad edt dabar netoks g.gif

Na Amarige nepatenka į 80-85 m. kategoriją, jie pasirodė pas mus jau nepriklausomybės metais. dėl Anais Anais - mūsų parduotuvėse yra ir EDT ir EDP.
Man tik įdomu, kam tokios "aistros"? O nebūtų paprasčiau nusivesti tą vidutinio amžiaus moterį į parduotuves ir leisti pačiai išsirinkti kvapą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 25 vasario 2009 - 13:53
QUOTE(Africa @ 2009 02 25, 14:51)
Na Amarige  nepatenka į 80-85 m. kategoriją, jie pasirodė pas mus jau nepriklausomybės metais.    dėl Anais Anais - mūsų parduotuvėse  yra  ir EDT ir  EDP.
Man tik įdomu, kam tokios "aistros"? O nebūtų paprasčiau nusivesti tą vidutinio amžiaus moterį į parduotuves ir leisti pačiai išsirinkti kvapą.

O įsivaizduojat tokią moterą parduotuvėj, kuri nežino į kurią pusę pult ir nuo ko pradėt uostyt blink.gif pauosčius krūvą eina iš parduotuvės, nes visi kvapai susimaišė ir niekas nepatinka doh.gif
Dėl Amarige, tai čia jau dabar iš daugelio uostytų, lyg ir nieko pasirodė. Ta motera tai mano mama, va ir keliu aistras ax.gif , o Anais Anais jau man pačiai nusibodo wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Perkūnė @ 2009 02 25, 14:57)
Ta motera tai mano mama, va ir keliu aistras  ax.gif ,

Na, jei mama, tada aišku viskas. mirksiukas.gif Tik mano mamai parduotuvėj visi kvapai susimaišo, bet jai tokiu atveju visi patinka ir reikia visų, bet kurie pačiausi jau nebeišsirenka. biggrin.gif Tada rekomenduoju tau savo metodą: pripurški lapukų (pati viena arba su mama), užrašai pavadinimus ant jų, kad nesupainiot ir duodi mamai laiko išsirinkt namie, ramiai. Metodas patikrintas, veikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2009 02 25, 16:32)
Tada rekomenduoju tau savo metodą: pripurški lapukų (pati viena arba su mama), užrašai pavadinimus ant jų, kad nesupainiot ir duodi mamai laiko išsirinkt namie, ramiai. Metodas patikrintas, veikia. smile.gif

4u.gif Ačiū visoms, matyt panašiu būdu ir reikės rinkti kvepalus..Bandysim pirma paminėtus "senoviškus", jei ne tai rinksim iš Chanelių ar Dioro tikriausiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2009 02 25, 14:45)
Be visų išvardintų buvo dar Lancome "Sikkim", Jacques Fath "Ellipse", Christian Dior "Miss Dior", Courreges "Courreges in Blue"

kaip as ju noriu ax.gif gal zinot kur ju galima butu gauti g.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif Prasau pagalbos 4u.gif Patarkit kokius kvepalus ziureti, nes jau galva susisuko doh.gif turimi jau darosi per sunkus, nes pavasarelio norisi, bet esu pripratus prie sleifiniu ir ryskiu kvapu, todel visi uostyti Versace Bright Crystal, Hugo boss femme, Dior addict 2 atrodo lengvi labai jau... Kazkaip uzkliuvo seniai seniai zinomas Lanvin Eclat, dar naujasis bvlgari Omnia Green Jade , bet kazko vis tiek atrodo lengvi,ilgai nesilaikantys kvapai. Ka patartumet man dar paziureti, megstu salstelejusius kvapus, gali siek tiek medienos buti kvapo ar pipiriuku. Ai dar YSl Elle ziurejau laikosi gerai, bet ta paciule gadina man viska. Man jis per grieztas pasirode. Norisi tokio vasarisko -romantisko kvapo su skaniu sleifu. Mano kvepalu antra taisykle (pirmaaisku ,kad patiktu kvapas) yra ta, kad kvapas gerai laikytusi , butu ryskus(o gal ta taisykle vasariskiems kvepalams negalioja...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keite: 25 vasario 2009 - 17:09
QUOTE(keite @ 2009 02 25, 17:07)
Labukas  smile.gif Prasau pagalbos  4u.gif Patarkit kokius kvepalus ziureti, nes jau galva susisuko  doh.gif turimi jau darosi per sunkus, nes pavasarelio norisi, bet esu pripratus prie sleifiniu ir ryskiu kvapu, todel visi uostyti Versace Bright Crystal, Hugo boss femme, Dior addict 2 atrodo lengvi labai jau... Kazkaip uzkliuvo seniai seniai zinomas Lanvin Eclat, dar naujasis bvlgari Omnia Green Jade , bet kazko vis tiek atrodo lengvi,ilgai nesilaikantys kvapai. Ka patartumet man dar paziureti, megstu salstelejusius kvapus, gali siek tiek medienos buti kvapo ar pipiriuku. Ai dar YSl Elle ziurejau laikosi gerai, bet ta paciule gadina man viska. Man jis per grieztas pasirode. Norisi  tokio vasarisko -romantisko kvapo su skaniu sleifu. Mano kvepalu antra taisykle (pirmaaisku ,kad patiktu kvapas) yra ta, kad kvapas gerai laikytusi , butu ryskus(o gal ta taisykle vasariskiems kvepalams negalioja...)

Ką aš žinau,kai perskaičiau,man toptelėjo"Cabaret",bet pas mus jų nėra.
Gal kas turi iš pažįstamų?
Atsakyti