Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

aš nežinau kas man pasidarė, bet radikaliai pasikeitė mano skonis dėl kvepalų blink.gif tuos kuriuos daba turiu, jau taip atsibodę visi verysad.gif netgi taip pamėgti J'adore, coco chanelis, atsibodo man jau tas kvapas, atsibodo visi saldumynai doh.gif noriu tokių įdomių kvapų, nesikartojančių g.gif vieni daba patinka, galbūt norėčiau įsigyti, bet dar vis dvejoju doh.gif kažkokie x failai su manimi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2009 02 21, 16:20)
kažkokie x failai su manimi blink.gif

Čia norma. Užeina ir praeina visoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 02 19, 15:51)
Pasidomėsiu šiuo, jau neprisimenu ar tokį kada turėjau...
Chanel coco Mademoiselle man nelabai ilgai laiko
o Kenzo kaip tik šiandien uosčiau ir labai patiko  wub.gif
Ačiū už ats.  smile.gif
Šitas labai giriamas.. Taip pat pasidomėsiu, ačiū.
Žinoma yra, tačiau man kvapas pradingsta jau po kelių valandų, norėtųsi nors kiek ilgiau ir stipresnio kvapo..
Norėčiau kad tikrai jaustųsi, kad pasikvėpinusi, nes labai erzina kai jokio efekto t.y jokio kvapo nebūna, norisi ,kad praėjus pasijustų aromatas  biggrin.gif
Ieškau kad būtų labiau į saldumą, gali priminti saldainius, žinoma, patinka labai ir gaivūs, bet jie labai jau trumpalaikiai...  g.gif
Žodžiu pasimetus...

Pati galvoju apie Armani Diamonds arba CK Euphoria...  4u.gif

Merginos, patarkit, kokius pabandyt kvepalus. Noriu nesaldziu , kazkas panasaus i EDEN ( nepamenu, kieno jie), Light blue rolleyes.gif
Aciuks
Atsakyti

labukas, noreciau jusu nuomones apie CHANEL CHANCE arba CRISTALLE???
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2009 02 21, 22:10)
labukas, noreciau jusu nuomones apie CHANEL  CHANCE arba CRISTALLE???

o jei pasakysim, kad pvz. Chance- geri kvepaliukai, skanučiai, tai bėgsi pirkti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2009 02 21, 21:57)
Merginos, patarkit, kokius pabandyt kvepalus. Noriu nesaldziu , kazkas panasaus i EDEN ( nepamenu, kieno jie), Light blue  rolleyes.gif
Aciuks

Isbandykit Marc Jacobs Daisy, gal patiks, as turiu edp, tai man vieni is geriausiu siuo metu wub.gif wub.gif , tokie lengvi, svelnus, taip pat ir Clinique Happy labai liuks,bet i salduma siek tiek wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginariukas: 21 vasario 2009 - 23:17
QUOTE(voveriena @ 2009 02 21, 20:57)
Merginos, patarkit, kokius pabandyt kvepalus. Noriu nesaldziu , kazkas panasaus i EDEN ( nepamenu, kieno jie), Light blue  rolleyes.gif
Aciuks

Voveriena, neatpažįstu smile.gif
Pažiūrėk Estee Lauder "Pure White Linen" ir "White Linen Breeze" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2009 02 21, 23:58)
o jei pasakysim, kad pvz. Chance- geri kvepaliukai, skanučiai, tai bėgsi pirkti? bigsmile.gif

jau turiu juos tongue.gif tiesiog klausiau nuomones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2009 02 22, 08:53)
jau turiu juos  tongue.gif  tiesiog klausiau nuomones  ax.gif

Apie juos labai daug ivairiu nuomoniu atskiroje Chanel kvepalu temoje.
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2009 02 21, 20:57)
Aciuks

Į Cacharel Edeną savo charakteriu man panašus kitas Cacharel - "Anais Anais" mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciuks, mergaites, visus susirasiau pasiulymus, keliausiu bandyt wink.gif

Minerva, cia mano mergina kalta del tokiu pasikeitimu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2009 02 22, 11:14)
Aciuks, mergaites, visus susirasiau pasiulymus, keliausiu bandyt wink.gif

Parašyk po to, ką išsirinkai mirksiukas.gif
Atsakyti