aš nežinau kas man pasidarė, bet radikaliai pasikeitė mano skonis dėl kvepalų tuos kuriuos daba turiu, jau taip atsibodę visi netgi taip pamėgti J'adore, coco chanelis, atsibodo man jau tas kvapas, atsibodo visi saldumynai noriu tokių įdomių kvapų, nesikartojančių vieni daba patinka, galbūt norėčiau įsigyti, bet dar vis dvejoju kažkokie x failai su manimi
QUOTE(katanelis @ 2009 02 21, 16:20)
kažkokie x failai su manimi
Čia norma. Užeina ir praeina visoms
QUOTE(Elegant @ 2009 02 19, 15:51)
Pasidomėsiu šiuo, jau neprisimenu ar tokį kada turėjau...
Chanel coco Mademoiselle man nelabai ilgai laiko
o Kenzo kaip tik šiandien uosčiau ir labai patiko
Ačiū už ats.
Šitas labai giriamas.. Taip pat pasidomėsiu, ačiū.
Žinoma yra, tačiau man kvapas pradingsta jau po kelių valandų, norėtųsi nors kiek ilgiau ir stipresnio kvapo..
Norėčiau kad tikrai jaustųsi, kad pasikvėpinusi, nes labai erzina kai jokio efekto t.y jokio kvapo nebūna, norisi ,kad praėjus pasijustų aromatas
Ieškau kad būtų labiau į saldumą, gali priminti saldainius, žinoma, patinka labai ir gaivūs, bet jie labai jau trumpalaikiai...
Žodžiu pasimetus...
Pati galvoju apie Armani Diamonds arba CK Euphoria...
Chanel coco Mademoiselle man nelabai ilgai laiko
o Kenzo kaip tik šiandien uosčiau ir labai patiko
Ačiū už ats.
Šitas labai giriamas.. Taip pat pasidomėsiu, ačiū.
Žinoma yra, tačiau man kvapas pradingsta jau po kelių valandų, norėtųsi nors kiek ilgiau ir stipresnio kvapo..
Norėčiau kad tikrai jaustųsi, kad pasikvėpinusi, nes labai erzina kai jokio efekto t.y jokio kvapo nebūna, norisi ,kad praėjus pasijustų aromatas
Ieškau kad būtų labiau į saldumą, gali priminti saldainius, žinoma, patinka labai ir gaivūs, bet jie labai jau trumpalaikiai...
Žodžiu pasimetus...
Pati galvoju apie Armani Diamonds arba CK Euphoria...
Merginos, patarkit, kokius pabandyt kvepalus. Noriu nesaldziu , kazkas panasaus i EDEN ( nepamenu, kieno jie), Light blue
Aciuks
QUOTE(taniuta @ 2009 02 21, 22:10)
labukas, noreciau jusu nuomones apie CHANEL CHANCE arba CRISTALLE???
o jei pasakysim, kad pvz. Chance- geri kvepaliukai, skanučiai, tai bėgsi pirkti?
QUOTE(voveriena @ 2009 02 21, 21:57)
Merginos, patarkit, kokius pabandyt kvepalus. Noriu nesaldziu , kazkas panasaus i EDEN ( nepamenu, kieno jie), Light blue
Aciuks
Aciuks
Isbandykit Marc Jacobs Daisy, gal patiks, as turiu edp, tai man vieni is geriausiu siuo metu , tokie lengvi, svelnus, taip pat ir Clinique Happy labai liuks,bet i salduma siek tiek
QUOTE(voveriena @ 2009 02 21, 20:57)
Aciuks
Aciuks
Voveriena, neatpažįstu
Pažiūrėk Estee Lauder "Pure White Linen" ir "White Linen Breeze"
QUOTE(Gervela @ 2009 02 21, 23:58)
o jei pasakysim, kad pvz. Chance- geri kvepaliukai, skanučiai, tai bėgsi pirkti?
jau turiu juos tiesiog klausiau nuomones
QUOTE(taniuta @ 2009 02 22, 08:53)
jau turiu juos tiesiog klausiau nuomones
Apie juos labai daug ivairiu nuomoniu atskiroje Chanel kvepalu temoje.
QUOTE(voveriena @ 2009 02 21, 20:57)
Aciuks
Aciuks
Į Cacharel Edeną savo charakteriu man panašus kitas Cacharel - "Anais Anais"
Aciuks, mergaites, visus susirasiau pasiulymus, keliausiu bandyt
Minerva, cia mano mergina kalta del tokiu pasikeitimu
Minerva, cia mano mergina kalta del tokiu pasikeitimu