Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

QUOTE(Elegant @ 2009 02 19, 14:51)
Ieškau kad būtų labiau į saldumą, gali priminti saldainius, žinoma, patinka labai ir gaivūs, bet jie labai jau trumpalaikiai...  g.gif
Žodžiu pasimetus...

Pati galvoju apie Armani Diamonds arba CK Euphoria...  4u.gif

Thierry Mugler Angel- saldus ir siaubingai patavrus, bet visiems nepatiks. smile.gif Arba Dior Hypnotic Poison.
Atsakyti
bigsmile.gif
QUOTE(Elegant @ 2009 02 19, 13:56)
Panos, patarkit kokius nors konkrečius kvepalus, kad kvapas būtų intensyvus, kitiems jaučiamas, bet ne per daug aštrus? Gal yra kokie kvepalai dėl kurių aplinkiniai lydosi?  biggrin.gif

Jau visai be nuomonės likau  blush2.gif . Tik žinau, kad reikia kažko, kad tikrai jaustųsi na bent pusę dienos...  biggrin.gif

CK Euphoria edp - saldu, kiti užuodžia, ne erzina (daugelio bet ką gali žinot)....laikosi gerai
Armano Code edp - saldu, laikosi ilgai
ir daaug kitokių
Atsakyti
Sveikutės, norėčiau paklausti kaip Dior Jadore EDT ar gerai laikosi kvapas ar geriau EDP įsigyti? g.gif
Atsakyti
sveikos!
Man patinka saldesni kvapai,pastebejau,kad labiausiai prilimpa tokie,kur dominuoja vanile,vetiveris(jei teisingai parasiau),muskusas,paciuli,medus, tokie ,kaip : armani code,coco mademoiselle,hypnose, black xs ,flowerbomb, chance. gal patarsit,kokie kvepalai yra panasus i siuos? 4u.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 20 vasario 2009 - 10:57
QUOTE(Redazi @ 2009 02 19, 16:25)
Sveikutės, norėčiau paklausti kaip Dior Jadore EDT ar gerai laikosi kvapas ar geriau EDP įsigyti? g.gif

Mane taip pat domina tas pats, susižavėjau J'adore wub.gif kažkaip anksčiau neatkreipdavau į juos dėmesio, matyt skonis keičiasi. biggrin.gif

Taip pat įdomūs būtų atsiliepimai aie DKNY Be Delicious ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, gal kuri galėtumėte apibūdinti Giorgio Armani „Onde Mystere“ aromatą. (norėčiau išgirsti JŪSŲ nuomonę). Mano galva, tai labaiusiai jaučiasi rožės ir prieskoniai. Toks saldumas-kartumas. smile.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
paruduodu orginalius britney spears kvepalus curious. su dezute. kaina 40 lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 02 20, 18:43)
Mane taip pat domina tas pats, susižavėjau J'adore  wub.gif  kažkaip anksčiau neatkreipdavau į juos dėmesio, matyt skonis keičiasi.  biggrin.gif

Taip pat įdomūs būtų atsiliepimai aie DKNY Be Delicious  ax.gif

Man labai patinka sitas zalias obuoliukas, toks sodrus , prisirpes.Mano vyrui ju kvapas labai patinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oda @ 2009 02 20, 21:24)
Man labai patinka sitas zalias obuoliukas, toks sodrus , prisirpes.Mano vyrui ju kvapas labai patinka. smile.gif

Aš šiandien jais kvepiu, nes gavau miniuką, bet kuo toliau tuo labiau jais žaviuosi wub.gif , tik įdomu kaip jie Jum laikosi, nes man tai kvapas nelabai ilgai išliko...
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 02 20, 20:34)
Aš šiandien jais kvepiu, nes gavau miniuką, bet kuo toliau tuo labiau jais žaviuosi  wub.gif , tik įdomu kaip jie Jum laikosi, nes man tai kvapas nelabai ilgai išliko...

Isnaudojau visa bonke savuju,laikesi puikiai bent jau kokias 5 valandas. smile.gif
Atsakyti
Mane taip pat domina tas pats, susižavėjau J'adore  wub.gif  kažkaip anksčiau neatkreipdavau į juos dėmesio, matyt skonis keičiasi.  biggrin.gif

Turejau miniuka J'adore edp,tai labai ilgai laikesi, reiks pavasariui pilnos bonkutes smile.gif , dabar turiu dezodoranta, toks svelnus labai, ir laikosi ilgokai smile.gif , o del DKNY tai pirmas ispudis l.geras buvo, tokie vesus, gaivus, neikyrus pasirode, bet po keliu kartu kazkaip nebepaliko tokio ispudzio, tai i Isparduotuve keliavo. Man jau ne vieni kvepalai pirma kart patinka bigsmile.gif , nusiperku, ir po keliu purskimu nuobodus ir neskanus pasidaro, tai dabar ilgai testuoju kokia naujiena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginariukas: 21 vasario 2009 - 15:12

man jie - grynų gryniausia sintetika doh.gif įkyrūs, nemalonūs, lėkštoki blush2.gif
Atsakyti