Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

Sveikos,
noriu paklasuti o kas per daiktas yra splash 4u.gif labai dekoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2009 02 18, 22:51)
Sveikos,

Atsakymas pradziamokslyje smile.gif
Atsakyti
Vis užuodžiu vieną kvapą toks šiltas, vasariškas. Kvepia panašiai kaip geltonas Lenor (bent jau seniau buvo toks). Gal kas įsivaizduoja aks tai galėtų būti?
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2009 02 18, 22:51)
Sveikos,

tai ne purškiami o be purkštuko kvepalai, reik su pirštuku užsiteplioti smile.gif
nžn kaip kitaip paaiškinti - jei spray purškiamas, o ten tiesiog be jokiu purkštukų -kamštelį atsuki ir užsipili ant kur nori 4u.gif
Atsakyti
Panos, patarkit kokius nors konkrečius kvepalus, kad kvapas būtų intensyvus, kitiems jaučiamas, bet ne per daug aštrus? Gal yra kokie kvepalai dėl kurių aplinkiniai lydosi? biggrin.gif

Jau visai be nuomonės likau blush2.gif . Tik žinau, kad reikia kažko, kad tikrai jaustųsi na bent pusę dienos... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 19, 11:47)
tai ne purškiami o  be purkštuko kvepalai, reik su pirštuku užsiteplioti smile.gif
nžn kaip kitaip  paaiškinti -  jei  spray purškiamas, o ten  tiesiog be jokiu purkštukų -kamštelį  atsuki ir  užsipili ant kur nori  4u.gif

Vienžo, "šlakstomieji" ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 19, 11:47)
tai ne purškiami o  be purkštuko kvepalai, reik su pirštuku užsiteplioti smile.gif
nžn kaip kitaip  paaiškinti -  jei  spray purškiamas, o ten  tiesiog be jokiu purkštukų -kamštelį  atsuki ir  užsipili ant kur nori  4u.gif

su pirštuku kaip tik negalima tepliotis, idant "neužkrėsti" skysčio visokiais nešvarumais. Geriau panaudoti pagaliuką arba patogiausia perpilti į atomaizerį. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 02 19, 15:56)
Panos, patarkit kokius nors konkrečius kvepalus, kad kvapas būtų intensyvus, kitiems jaučiamas, bet ne per daug aštrus? Gal yra kokie kvepalai dėl kurių aplinkiniai lydosi?  biggrin.gif

Jau visai be nuomonės likau  blush2.gif . Tik žinau, kad reikia kažko, kad tikrai jaustųsi na bent pusę dienos...  biggrin.gif

Nezinau ar apinkiniai lydisis, bet intesyvus, mano nuomone yra Guerlain Insolence edp. ir zinoma Chanel beveik visi labai gerai laikosi, man tik No5 eau priemiere nelabai laikosi smile.gif Kenzo Jungle, labai ilgai laikosi ir Dior midnight poison ir dar daug kt. cia tik pasidalinau savo patirtim kas man daugiau nei puse dienos laikosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2009 02 11, 21:56)
Sveikutes 4u.gif Labai reiketu jusu patarimo, nes kvepaluose mazai nusimanau blush2.gif

labai noriu "nukauti" is brolio Declaration Essence by Cartier
user posted image
jis gavo dovanu, bet jam nepatinka schmoll.gif stovi be reikalo nenaudojami..o man labai patiko blush2.gif
bet mainais kazka reiketu ir jam iteikti biggrin.gif
Tik nelabai ismanau ka..
Is visu turimu jis naudoja tik siuos du, kuriu as visai neuzuodziu doh.gif kazkokia gaivuma.. unsure.gif kaip parinkti kazka panasaus  unsure.gif
CK Be by Calvin Klein
user posted image
ir
user posted image
Gal galite padeti isrinkti kazka panasaus ax.gif

Help blush2.gif O kaip manote gal CK One butu kazkas i tema prie neintensyviu g.gif Kaip sunku, kai tie lengvi ir gaivus man visi vienodi doh.gif Pabandziau CK Obssesion ir Etrenity vyriskus tai abeji man visai patiko g.gif tai reiskia , kad jam nepatiks biggrin.gif
O gal zinote kokiu kitu firmu lengvu, neintensyviu kvapu, kurie nebutu labai kokie isskirtiniai ar ikyrus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 02 19, 13:56)
Panos, patarkit kokius nors konkrečius kvepalus, kad kvapas būtų intensyvus, kitiems jaučiamas, bet ne per daug aštrus? Gal yra kokie kvepalai dėl kurių aplinkiniai lydosi?  biggrin.gif

Jau visai be nuomonės likau  blush2.gif . Tik žinau, kad reikia kažko, kad tikrai jaustųsi na bent pusę dienos...  biggrin.gif

Kriterijai,sakyčiau ne iš lengvųjų. 4u.gif Tas,kur intensyvus,nebūtinai malonus.O dažnai tie,kurie patinka,gali nelaikyt.Žiūrint,ką nori priblokšti.Jei konkretų asmenį,tai reiktų žinot jo skonį.Jei tik taip,kad ilgai laikytųsi,tai pvz.mano miniukas Salvador Dali PP laiko kone 2 dienas be priekaištų.Mano galva,jis nėra aštrus,o kaip tik intensyvus ir laiko įsikibęs kaip žvėris.Bet turėtų Tavęs neerzinti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 02 19, 13:56)

O nejaugi visiškai nėra galimybės atnaujinti kvapą dienos bėgyje?
O tokio "stebuklingo" kvapo, kuris ir laikytųsi ilgai ir dar visi aplinkiniai lydytųsi, nėra. Dažniausiai, kas patinka jonukui, nepatiks antanukui ir atvirkščiai. mirksiukas.gif
O kokie kvapai tau pačiai patinka? Ir ar sau ieškai to " lydytojo" ?
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2009 02 19, 15:11)
Nezinau ar apinkiniai lydisis, bet intesyvus, mano nuomone yra Guerlain Insolence edp.  ir zinoma Chanel beveik visi labai gerai laikosi, man tik No5 eau priemiere nelabai laikosi smile.gif  Kenzo Jungle, labai ilgai laikosi ir Dior midnight poison ir dar daug kt. cia tik pasidalinau savo patirtim kas man daugiau nei puse dienos laikosi ax.gif

Pasidomėsiu šiuo, jau neprisimenu ar tokį kada turėjau...
Chanel coco Mademoiselle man nelabai ilgai laiko
o Kenzo kaip tik šiandien uosčiau ir labai patiko wub.gif
Ačiū už ats. smile.gif
QUOTE(micek @ 2009 02 19, 15:26)
Kriterijai,sakyčiau ne iš lengvųjų. 4u.gif Tas,kur intensyvus,nebūtinai malonus.O dažnai tie,kurie patinka,gali nelaikyt.Žiūrint,ką nori priblokšti.Jei konkretų asmenį,tai reiktų žinot jo skonį.Jei tik taip,kad ilgai laikytųsi,tai pvz.mano miniukas Salvador Dali PP laiko kone 2 dienas be priekaištų.Mano galva,jis nėra aštrus,o kaip tik intensyvus ir laiko įsikibęs kaip žvėris.Bet turėtų Tavęs neerzinti. wub.gif

Šitas labai giriamas.. Taip pat pasidomėsiu, ačiū.
QUOTE(Africa @ 2009 02 19, 15:36)
O nejaugi visiškai nėra galimybės atnaujinti kvapą dienos bėgyje? 
O tokio "stebuklingo" kvapo, kuris ir laikytųsi ilgai ir dar visi aplinkiniai lydytųsi, nėra.  Dažniausiai, kas patinka jonukui, nepatiks antanukui ir atvirkščiai.  mirksiukas.gif
O kokie kvapai tau pačiai patinka?  Ir ar sau ieškai to " lydytojo" ?

Žinoma yra, tačiau man kvapas pradingsta jau po kelių valandų, norėtųsi nors kiek ilgiau ir stipresnio kvapo..
Norėčiau kad tikrai jaustųsi, kad pasikvėpinusi, nes labai erzina kai jokio efekto t.y jokio kvapo nebūna, norisi ,kad praėjus pasijustų aromatas biggrin.gif
Ieškau kad būtų labiau į saldumą, gali priminti saldainius, žinoma, patinka labai ir gaivūs, bet jie labai jau trumpalaikiai... g.gif
Žodžiu pasimetus...

Pati galvoju apie Armani Diamonds arba CK Euphoria... 4u.gif
Atsakyti