Sveikos,
noriu paklasuti o kas per daiktas yra splash labai dekoju
QUOTE(nerami @ 2009 02 18, 22:51)
tai ne purškiami o be purkštuko kvepalai, reik su pirštuku užsiteplioti
nžn kaip kitaip paaiškinti - jei spray purškiamas, o ten tiesiog be jokiu purkštukų -kamštelį atsuki ir užsipili ant kur nori
Panos, patarkit kokius nors konkrečius kvepalus, kad kvapas būtų intensyvus, kitiems jaučiamas, bet ne per daug aštrus? Gal yra kokie kvepalai dėl kurių aplinkiniai lydosi?
Jau visai be nuomonės likau . Tik žinau, kad reikia kažko, kad tikrai jaustųsi na bent pusę dienos...
Jau visai be nuomonės likau . Tik žinau, kad reikia kažko, kad tikrai jaustųsi na bent pusę dienos...
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 19, 11:47)
nžn kaip kitaip paaiškinti - jei spray purškiamas, o ten tiesiog be jokiu purkštukų -kamštelį atsuki ir užsipili ant kur nori
Vienžo, "šlakstomieji" ...
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 19, 11:47)
su pirštuku kaip tik negalima tepliotis, idant "neužkrėsti" skysčio visokiais nešvarumais. Geriau panaudoti pagaliuką arba patogiausia perpilti į atomaizerį.
QUOTE(Elegant @ 2009 02 19, 15:56)
Panos, patarkit kokius nors konkrečius kvepalus, kad kvapas būtų intensyvus, kitiems jaučiamas, bet ne per daug aštrus? Gal yra kokie kvepalai dėl kurių aplinkiniai lydosi?
Nezinau ar apinkiniai lydisis, bet intesyvus, mano nuomone yra Guerlain Insolence edp. ir zinoma Chanel beveik visi labai gerai laikosi, man tik No5 eau priemiere nelabai laikosi Kenzo Jungle, labai ilgai laikosi ir Dior midnight poison ir dar daug kt. cia tik pasidalinau savo patirtim kas man daugiau nei puse dienos laikosi
QUOTE(Hopeidea @ 2009 02 11, 21:56)
Sveikutes Labai reiketu jusu patarimo, nes kvepaluose mazai nusimanau
labai noriu "nukauti" is brolio Declaration Essence by Cartier
jis gavo dovanu, bet jam nepatinka stovi be reikalo nenaudojami..o man labai patiko
bet mainais kazka reiketu ir jam iteikti
Tik nelabai ismanau ka..
Is visu turimu jis naudoja tik siuos du, kuriu as visai neuzuodziu kazkokia gaivuma.. kaip parinkti kazka panasaus
CK Be by Calvin Klein
ir
Gal galite padeti isrinkti kazka panasaus
labai noriu "nukauti" is brolio Declaration Essence by Cartier
jis gavo dovanu, bet jam nepatinka stovi be reikalo nenaudojami..o man labai patiko
bet mainais kazka reiketu ir jam iteikti
Tik nelabai ismanau ka..
Is visu turimu jis naudoja tik siuos du, kuriu as visai neuzuodziu kazkokia gaivuma.. kaip parinkti kazka panasaus
CK Be by Calvin Klein
ir
Gal galite padeti isrinkti kazka panasaus
Help O kaip manote gal CK One butu kazkas i tema prie neintensyviu Kaip sunku, kai tie lengvi ir gaivus man visi vienodi Pabandziau CK Obssesion ir Etrenity vyriskus tai abeji man visai patiko tai reiskia , kad jam nepatiks
O gal zinote kokiu kitu firmu lengvu, neintensyviu kvapu, kurie nebutu labai kokie isskirtiniai ar ikyrus
QUOTE(Elegant @ 2009 02 19, 13:56)
Kriterijai,sakyčiau ne iš lengvųjų. Tas,kur intensyvus,nebūtinai malonus.O dažnai tie,kurie patinka,gali nelaikyt.Žiūrint,ką nori priblokšti.Jei konkretų asmenį,tai reiktų žinot jo skonį.Jei tik taip,kad ilgai laikytųsi,tai pvz.mano miniukas Salvador Dali PP laiko kone 2 dienas be priekaištų.Mano galva,jis nėra aštrus,o kaip tik intensyvus ir laiko įsikibęs kaip žvėris.Bet turėtų Tavęs neerzinti.
QUOTE(Elegant @ 2009 02 19, 13:56)
O nejaugi visiškai nėra galimybės atnaujinti kvapą dienos bėgyje?
O tokio "stebuklingo" kvapo, kuris ir laikytųsi ilgai ir dar visi aplinkiniai lydytųsi, nėra. Dažniausiai, kas patinka jonukui, nepatiks antanukui ir atvirkščiai.
O kokie kvapai tau pačiai patinka? Ir ar sau ieškai to " lydytojo" ?
QUOTE(Karmen @ 2009 02 19, 15:11)
Nezinau ar apinkiniai lydisis, bet intesyvus, mano nuomone yra Guerlain Insolence edp. ir zinoma Chanel beveik visi labai gerai laikosi, man tik No5 eau priemiere nelabai laikosi Kenzo Jungle, labai ilgai laikosi ir Dior midnight poison ir dar daug kt. cia tik pasidalinau savo patirtim kas man daugiau nei puse dienos laikosi
Pasidomėsiu šiuo, jau neprisimenu ar tokį kada turėjau...
Chanel coco Mademoiselle man nelabai ilgai laiko
o Kenzo kaip tik šiandien uosčiau ir labai patiko
Ačiū už ats.
QUOTE(micek @ 2009 02 19, 15:26)
Kriterijai,sakyčiau ne iš lengvųjų. Tas,kur intensyvus,nebūtinai malonus.O dažnai tie,kurie patinka,gali nelaikyt.Žiūrint,ką nori priblokšti.Jei konkretų asmenį,tai reiktų žinot jo skonį.Jei tik taip,kad ilgai laikytųsi,tai pvz.mano miniukas Salvador Dali PP laiko kone 2 dienas be priekaištų.Mano galva,jis nėra aštrus,o kaip tik intensyvus ir laiko įsikibęs kaip žvėris.Bet turėtų Tavęs neerzinti.
Šitas labai giriamas.. Taip pat pasidomėsiu, ačiū.
QUOTE(Africa @ 2009 02 19, 15:36)
O nejaugi visiškai nėra galimybės atnaujinti kvapą dienos bėgyje?
O tokio "stebuklingo" kvapo, kuris ir laikytųsi ilgai ir dar visi aplinkiniai lydytųsi, nėra. Dažniausiai, kas patinka jonukui, nepatiks antanukui ir atvirkščiai.
Žinoma yra, tačiau man kvapas pradingsta jau po kelių valandų, norėtųsi nors kiek ilgiau ir stipresnio kvapo..
Norėčiau kad tikrai jaustųsi, kad pasikvėpinusi, nes labai erzina kai jokio efekto t.y jokio kvapo nebūna, norisi ,kad praėjus pasijustų aromatas
Ieškau kad būtų labiau į saldumą, gali priminti saldainius, žinoma, patinka labai ir gaivūs, bet jie labai jau trumpalaikiai...
Žodžiu pasimetus...
Pati galvoju apie Armani Diamonds arba CK Euphoria...