Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

gal kuri matet ghost kvepaliuku pirkt? kristianoj sake, kad tipo ju nebeveza...man tai jie tokie neblogi visai, sentimentai sukilo..taip uzsimaniau ir nera.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 01 22, 18:18)
gal kuri matet ghost kvepaliuku pirkt? kristianoj sake, kad tipo ju nebeveza...man tai jie tokie neblogi visai, sentimentai sukilo..taip uzsimaniau ir nera.... doh.gif

Uzklausk alioshkos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 01 22, 20:18)

O Sarmose žiūrėjai? Lyg ir, ne per seniausiai, dar mačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Germina @ 2009 01 22, 16:50)
Taigi atsisiųsk, kaip kad aš ir padariau biggrin.gif

jei ne paslaptis, - iš kur derėtų siųstis, kad nebūtų kokie padirbti? g.gif
Atsakyti
Merginos ar šie kvepalai verti dėmesio?
Anna Sui Flight Of Fancy
user posted image
Atsakyti
Gal kas galėtų pasakyti, kaip lietuviškai skambėtų kvepalų pavadinimas "Délice du Prince", rusų kalba randu vertimą "kniažeskaja otrada". 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 23 sausio 2009 - 22:30
QUOTE(Gilberta @ 2009 01 23, 22:16)
Merginos ar šie kvepalai verti dėmesio?
Anna Sui Flight Of Fancy
user posted image

Man asmeniskai jie patinka, tik taip graziai visu natu apibudinti nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 01 23, 22:23)
Gal kas galėtų pasakyti, kaip lietuviškai skambėtų kvepalų pavadinimas "Délice du Prince", rusų kalba randu vertimą "kniažeskaja otrada".  4u.gif

Aš versčiau "Princo laimė" (vos ne "Ponių laimė" lotuliukas.gif ). Bet galima varijuot:
"... palaima", "... malonumas", "...džiaugsmas" smile.gif
Nors geriausiai visgi skamba "Princo džiaugsmas" g.gif Kažin, kas čia turima galvoje? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 23 sausio 2009 - 23:03
QUOTE(Margot @ 2009 01 23, 21:00)
Aš versčiau "Princo laimė" (vos ne "Ponių laimė" lotuliukas.gif ). Bet galima varijuot:

Princo palaima? mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2009 01 23, 23:00)
Nors geriausiai visgi skamba "Princo džiaugsmas" g.gif Kažin, kas čia turima galvoje? lotuliukas.gif

QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2009 01 23, 23:02)
Princo palaima?  mastau.gif  hihihi.gif

Ačiū ačiū, gražiai čia privertėt tongue.gif
Prancūzų nemoku, o rusų rodos gerai moku, bet kaip ta "otrada" versti niekaip ne išmasčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 01 23, 23:20)
Ačiū ačiū, gražiai čia privertėt   tongue.gif
Prancūzų nemoku, o rusų rodos gerai moku, bet kaip ta "otrada"  versti  niekaip ne išmasčiau  blush2.gif

Atgaiva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 23 sausio 2009 - 23:23
O beje, - kas čia per kvepaliukai? biggrin.gif Negirdėti visiškai.. g.gif
Atsakyti