Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 16, 22:27)
kai perkuosi  iš beautyencounter.com

Bet jie į Lietuvą nesiunčia, ar ne? g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites..
Turiu klausimeli blush2.gif Nusipirkau sau problema g.gif Isigijau oro uoste Angel kvepalus , papildancius purskiamaji buteliuka.t.y. jei aiskiau,tai tuos kuriuos nusipirkau, jie nepurskia,turi piltuveli papildyti tikraji purskiamaji buteliuka. Kristianoj sako,kad nieko padet negali, galiu pirkti buteliuka su kvepalais (apie 240 lt uz 25 ml) , na as tiek uz 100 ml mokejau. Kaip man rasti buteliuka (bet koki) kad tik galeciau susipilus kvepalus kvepintis verysad.gif ????
Atsakyti
QUOTE(remarka @ 2009 02 17, 10:36)
Kaip man rasti buteliuka (bet koki) kad tik galeciau susipilus kvepalus kvepintis  verysad.gif  ????

O tai paprastas atomaizeris (lietuviškai purkštukas) netinka persipilymui? ar tau būtiani norisi tos Angelo žvaigždės?
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 02 17, 10:38)
O tai paprastas atomaizeris (lietuviškai purkštukas) netinka persipilymui? ar tau būtiani norisi tos Angelo žvaigždės?

Nereikalinga man ta zvaigzde, as ir i kita buteliuka perpilciau, tik kad tiktu purksti. Bandziau as kitu kvepalu purkstukus nuimti, nepasiseke.
Ir kur rasti bet koki buteliuka kad tiktu???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remarka: 17 vasario 2009 - 10:53
QUOTE(remarka @ 2009 02 17, 10:52)
Nereikalinga man ta zvaigzde, as ir i kita buteliuka  perpilciau, tik kad tiktu purksti. Bandziau as kitu kvepalu purkstukus nuimti, nepasiseke.
Ir kur rasti bet koki buteliuka kad tiktu???

Viršuje forumo yra tema "Parfumerijos pradžiamokslis". Visa reikalinga info apie atomaizerius, kas kaip kur pirkti ten rasi. smile.gif
Atsakyti
Tai reiktų žinoti iš kokio tu miesto. Vilnietės, kiek žinau, perka Trakų g-vėje, arba Žirmūnų (Minsko) IKI prekybos centre esančioje kažkokioje parduotuvytėje
Atsakyti
Lekiu tada pradziamokslio skaityti... doh.gif blush2.gif
Vilniete as
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remarka: 17 vasario 2009 - 11:00
Parduodu Giorgo Armani Acqua Di Gio vyriskus kvepalus (200 ml EDT!). Pora kartu purksta - parduodu su visa dezute (yra ir suplysusi plevele 4u.gif ), nes vyrui nepatinka kvapas.
Kaina 200 Lt. Rasykite i AZ. smile.gif
Atsakyti
Domintų ta suplyšusi plėvelė. Už kiek ?
Atsakyti
Aš dėžutę paimčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2009 02 16, 23:05)
Bet jie į Lietuvą nesiunčia, ar ne? g.gif

nežinau ar siunčia, bet man be tkokiu atveju opaismoka pirkti iš šios ir kt panašių pard. per tarpininkus nes apeinu taip muitinę ax.gif o tas +15proc manęs negasdina nes sutaupau žymiai daugiau

sekretorė - ar čia išparduotuvė? cool.gif
Atsakyti
Gal butu komentaru apie ROCHAS Absolu Intense Simply Red ? rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti