Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

sveikos 4u.gif

ieškau ieškau.. lelijų biggrin.gif gal galėtumėt patarti, kuriuose kvapuose geriausiai atsiskleidžia būtent lelijų aromatas ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2009 02 15, 16:13)
sveikos  4u.gif

ieškau ieškau.. lelijų  biggrin.gif gal galėtumėt patarti, kuriuose kvapuose geriausiai atsiskleidžia būtent lelijų aromatas ? smile.gif

man lelijos jaučiamos:
Midnight Rain La Prairie, Douce Amere Lutens'o,Chloe Collection 2005 Chloe - bijūnai ir lelijos ypatingai juntami man.
Atsakyti
sveikos  4u.gif

ieškau ieškau.. lelijų  biggrin.gif gal galėtumėt patarti, kuriuose kvapuose geriausiai atsiskleidžia būtent lelijų aromatas ? smile.gif

Nuostabios gaivios lelijos yra kvepaluose Frederic Malle En passant, o "zalios" ir naturalios lelijos to paties gamintojo kvepaluose Lys Mediterranee 4u.gif mano nosiai tai pacios graziausios lelijos wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
padekit apsisprest tarp "Lacoste" (smeline dezute), "Truth" Calvin K ar David Bechem moteriski (noreciau ir draugui, tik vyriskus).... g.gif

Lacoste labai megau, bet budavo roziniai arba oranziniai, o cia - smeline dezute ir gaila ardyt..
O Truth tai turbut labai gaivus, ar ne?
D.B nezinau kvapo, bet ju bendri su Victoria kvepalai tai laaaabai patiko smile.gif
Reikes i Kristiana uzeit pasipurkst... doh.gif

Siuo metu isimylejus "J'Ador" Gyvenchy, gal kad mylimas zmoigus vis dovanoja, abiems patinka, tai ir kvepiu.. wub.gif

Turiu nauja "Champs Elysee" ,jei ka domintu..
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 02 16, 00:29)
padekit apsisprest tarp "Lacoste" (smeline dezute), "Truth" Calvin K ar David Bechem moteriski (noreciau ir draugui, tik vyriskus).... g.gif

Lacoste labai megau, bet budavo roziniai arba oranziniai, o cia - smeline dezute ir gaila ardyt..
O Truth tai turbut labai gaivus, ar ne?
D.B nezinau kvapo, bet ju bendri su Victoria kvepalai tai laaaabai patiko smile.gif
Reikes i Kristiana uzeit pasipurkst...  doh.gif

Siuo metu isimylejus "J'Ador" Gyvenchy, gal kad mylimas zmoigus vis dovanoja, abiems patinka, tai ir kvepiu.. wub.gif

Turiu nauja "Champs Elysee" ,jei ka domintu..

CK tikrai lengvas citrusinis kvapas.
J'Ador kas do kvapas nesuprantu?
Atsakyti

Yves Rocher Pur Desir de Lys. Yra ir dezodorantas to paties kvapo, gal ir dar kas nors. Tikras baltų lelijų monoaromatas.
Papildyta:
QUOTE(Dusele @ 2009 02 16, 00:29)
[Siuo metu isimylejus "J'Ador" Gyvenchy, gal kad mylimas zmoigus vis dovanoja, abiems patinka, tai ir kvepiu.. wub.gif

Man rodos, tavo įsimylėjimo objektas neegzistuoja (turiu omeny ne žmogų tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2009 02 16, 11:29)
Man rodos, tavo įsimylėjimo objektas neegzistuoja (turiu omeny ne žmogų tongue.gif )

upsss.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Buna - vienas galvoj, kitas - ant liezuvio.. Sumaisiau gamintoja, todel ir nesusisnekejom. Turiu omeny "J'adore" Dior'a:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusele: 16 vasario 2009 - 11:49
QUOTE(Dusele @ 2009 02 16, 11:46)
Turiu omeny "J'adore"  Dior'a:

Dabar kitas reikalas bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif gal kuri žinot,kaip šitei kvepalai? GAl kuri turėjot?
http://www.tjhughes....view_large=true
Atsakyti
Sveikos, gal galit man tundrai paaiskinti, kaip gali buti testeriai pardavimui? ziuriu sm isparduotuvej pilna testeriu.,,, na nei karto jokioj kosmetikos parduotuvej nesiule man testeri pirkti... taip kaip jie pas zmones atsiranta... cia gal ne i tema, bet kazkaip idomu pasidare g.gif
Atsakyti
vat paklausiu tokio klausimo, gal ir kvailo, bet nepaklausus nbesuzinosi. gal zinot ar buna kur nors uzsisakyt nemokamu meginuku kvepalu?
Atsakyti
QUOTE(ngute @ 2009 02 16, 21:43)
Sveikos, gal galit man tundrai paaiskinti, kaip gali buti testeriai pardavimui? ziuriu sm isparduotuvej pilna testeriu.,,, na nei karto jokioj kosmetikos parduotuvej nesiule man testeri pirkti... taip kaip jie pas zmones atsiranta... cia gal ne i tema, bet kazkaip idomu pasidare g.gif

testeriai pardavinejami daugumoja fragrance pard. e- pard. ax.gif
ir visiškai nesudėtinga sulaukus didesnio sale nupirkti testerių geromis kainomis.

QUOTE(Girmantee @ 2009 02 16, 22:08)
vat paklausiu tokio klausimo, gal ir kvailo, bet nepaklausus nbesuzinosi. gal zinot ar buna kur nors uzsisakyt nemokamu meginuku kvepalu?

mėginukų būna, aš įsimetu kai perkuosi iš beautyencounter.com ten gali nemokamai pasirinkti ir iš kt pard. galima jei perki už tam tikrą sumą kvepalų, tai pasirinkti iš esamų mėginėlių kas domina.
Atsakyti