sveikos
ieškau ieškau.. lelijų gal galėtumėt patarti, kuriuose kvapuose geriausiai atsiskleidžia būtent lelijų aromatas ?
QUOTE(myth @ 2009 02 15, 16:13)
sveikos
ieškau ieškau.. lelijų gal galėtumėt patarti, kuriuose kvapuose geriausiai atsiskleidžia būtent lelijų aromatas ?
man lelijos jaučiamos:
Midnight Rain La Prairie, Douce Amere Lutens'o,Chloe Collection 2005 Chloe - bijūnai ir lelijos ypatingai juntami man.
sveikos
Nuostabios gaivios lelijos yra kvepaluose Frederic Malle En passant, o "zalios" ir naturalios lelijos to paties gamintojo kvepaluose Lys Mediterranee mano nosiai tai pacios graziausios lelijos
padekit apsisprest tarp "Lacoste" (smeline dezute), "Truth" Calvin K ar David Bechem moteriski (noreciau ir draugui, tik vyriskus)....
Lacoste labai megau, bet budavo roziniai arba oranziniai, o cia - smeline dezute ir gaila ardyt..
O Truth tai turbut labai gaivus, ar ne?
D.B nezinau kvapo, bet ju bendri su Victoria kvepalai tai laaaabai patiko
Reikes i Kristiana uzeit pasipurkst...
Siuo metu isimylejus "J'Ador" Gyvenchy, gal kad mylimas zmoigus vis dovanoja, abiems patinka, tai ir kvepiu..
Turiu nauja "Champs Elysee" ,jei ka domintu..
Lacoste labai megau, bet budavo roziniai arba oranziniai, o cia - smeline dezute ir gaila ardyt..
Siuo metu isimylejus "J'Ador" Gyvenchy, gal kad mylimas zmoigus vis dovanoja, abiems patinka, tai ir kvepiu..
QUOTE(Dusele @ 2009 02 16, 00:29)
padekit apsisprest tarp "Lacoste" (smeline dezute), "Truth" Calvin K ar David Bechem moteriski (noreciau ir draugui, tik vyriskus)....
CK tikrai lengvas citrusinis kvapas.
J'Ador kas do kvapas nesuprantu?
Yves Rocher Pur Desir de Lys. Yra ir dezodorantas to paties kvapo, gal ir dar kas nors. Tikras baltų lelijų monoaromatas.
Papildyta:
QUOTE(Dusele @ 2009 02 16, 00:29)
[Siuo metu isimylejus "J'Ador" Gyvenchy, gal kad mylimas zmoigus vis dovanoja, abiems patinka, tai ir kvepiu..
Man rodos, tavo įsimylėjimo objektas neegzistuoja (turiu omeny ne žmogų )
QUOTE(Dusele @ 2009 02 16, 11:46)
Dabar kitas reikalas
gal kuri žinot,kaip šitei kvepalai? GAl kuri turėjot?
http://www.tjhughes....view_large=true
http://www.tjhughes....view_large=true
Sveikos, gal galit man tundrai paaiskinti, kaip gali buti testeriai pardavimui? ziuriu sm isparduotuvej pilna testeriu.,,, na nei karto jokioj kosmetikos parduotuvej nesiule man testeri pirkti... taip kaip jie pas zmones atsiranta... cia gal ne i tema, bet kazkaip idomu pasidare
vat paklausiu tokio klausimo, gal ir kvailo, bet nepaklausus nbesuzinosi. gal zinot ar buna kur nors uzsisakyt nemokamu meginuku kvepalu?
QUOTE(ngute @ 2009 02 16, 21:43)
Sveikos, gal galit man tundrai paaiskinti, kaip gali buti testeriai pardavimui? ziuriu sm isparduotuvej pilna testeriu.,,, na nei karto jokioj kosmetikos parduotuvej nesiule man testeri pirkti... taip kaip jie pas zmones atsiranta... cia gal ne i tema, bet kazkaip idomu pasidare
testeriai pardavinejami daugumoja fragrance pard. e- pard.
ir visiškai nesudėtinga sulaukus didesnio sale nupirkti testerių geromis kainomis.
QUOTE(Girmantee @ 2009 02 16, 22:08)
vat paklausiu tokio klausimo, gal ir kvailo, bet nepaklausus nbesuzinosi. gal zinot ar buna kur nors uzsisakyt nemokamu meginuku kvepalu?
mėginukų būna, aš įsimetu kai perkuosi iš beautyencounter.com ten gali nemokamai pasirinkti ir iš kt pard. galima jei perki už tam tikrą sumą kvepalų, tai pasirinkti iš esamų mėginėlių kas domina.