Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

QUOTE(biologė @ 2009 02 10, 15:54)
Tokių daug, o atsižvelgiant į tai, kad kiekviena nosis kitaip užuodžia... Paprasčiausia - nueini į Fragranticą, kairėj pusėj pasirenki grupę "Woody" - ir turi. Dar keliskart tiek rasi pogrupiuose -Woody Spicy, Woody Chypre ir t. t.
Man asmeniškai "mediniai" - Hermes Eau des Marveilles, Shiseido Feminite du Bois, Pierre Balmain Miss Balmain, Juozas Statkevičiaus...

QUOTE(Smauglius @ 2009 02 10, 15:54)
Šios temos 9-10 psl. apie tai buvo diskutuota - visuomet naudinga prieš užduodant klausimą paieškoti ar tikrai nėra informacijos.

Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smuikas @ 2009 02 10, 15:42)
Sveikos,

Gal jūs kaip žinovės  4u.gif  galėtumėte parekomenduoti kokius kvepalus, kurių pagrindinė kvapo nata būtų - medis ?
Ačiū  wub.gif

Man mediena kvepia Yves Rocher - Neonatura Parfum Cocon, tamsiai rudas. Trunijantis rastas parke, sauleta, salta rudens diena; ir ant zemes prikrite geltonu lapu. Mmmm.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oriole: 10 vasario 2009 - 23:11
turiu klausima smile.gif kvailas bet buna smile.gif
gavau dovanu edt travel clip 1.18oz versace crystal noir gal kur galima internete paziuret ar buna tokiu blush-anim-cl.gif jie pailgos formos ne tokie kaip buteliukas standartinis buna
Atsakyti
Toks?
user posted image
va kur radau
https://www.osta.ee/4482747
Bet as nezinau ar cia originalas.
Atsakyti
aha toks, ir niekad nemaciau tokiu, sako kad pirko prancuzijoje. bet zinau kad tokiu ala pikrtu kazkur aibe fuflo ,m nors kvapas reik pirpazinti analogiskas mano turimam namuose likuciui normalioj originalioj bonkutei...
dabar idomu... originalus ar ne
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 11, 13:07)
dabar  idomu... originalus ar ne

Kažkoks estiškas "ekskliuzyvas". biggrin.gif
Atsakyti
Aha, bet kvapas kol kas mano nosimi - viskai tokis pat, darbe pasismardinau tai ne taip ikiriai tasosi kaip manieji edp bet edt gal toks ir turi but kiek lengvesnis bet su tokia pat tasa smile.gif
Atsakyti
Man tai elementari logika sako, jei internete niekur nerašoma apie tokiame buteliuke parduodamus (išskyrus kažkokį neaiškų skelbimą estišką) tai nebus čia originalas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 02 11, 14:45)
Man tai elementari logika sako, jei internete niekur nerašoma apie tokiame buteliuke parduodamus (išskyrus kažkokį neaiškų skelbimą estišką) tai nebus čia originalas  unsure.gif

Būtent.
Atsakyti
eisiu ieškoti smile.gif nes argi kam reiktų padirbinėti 35ml versace kad dar šiaip jis būtų kažkoks brangus - p.s jei tai fufliakas kaip manot kaip subtiliai galima būtų pasakyt žmogui kad tai ne originalūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 11, 15:10)
eisiu ieškoti smile.gif nes argi kam reiktų padirbinėti 35ml versace kad dar  šiaip jis būtų kažkoks brangus -  p.s jei tai  fufliakas kaip manot kaip  subtiliai galima būtų pasakyt žmogui kad tai ne originalūs biggrin.gif

35 ml Versace iš tiesų gi ir nėra, kaip nėra ir tokio dizaino buteliuko. Taigi, gaunasi, kad nėra jokio padirbinėjimo - tiesiog šiaip "tobula" kvapo, buteliuko ir jo kiekio interpretacija. biggrin.gif
Atsakyti
aga jaučiu fuflo smile.gif keliaus pas mamą į kaimą, ten prie karvių tiks ir toks smile.gif
nes šone rašo giver profumi s.p.mi made in italy u.s.a distr. versage profumi biggrin.gif versage biggrin.gif
Atsakyti