Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

QUOTE(biologė @ 2009 02 09, 11:49)
Na, žinok, tokių džiovintų musyčių kvapas visai kitoks, negu šviežiai traiškytų. Patikrink - pati pamatysi, t. y. užuosi mirksiukas.gif

Isivaizduoju pavasari gaudant musytes, jas traiskant ir uostant. MB garantuotai i Vasaros 5 isveztu lotuliukas.gif (airiska versija Summer 5 biggrin.gif).

Atsakyti
Kazko prisiminiau knyga "Kvepalai" unsure.gif Ziauroka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 02 09, 12:52)
Isivaizduoju pavasari gaudant musytes, jas traiskant ir uostant. MB garantuotai i Vasaros 5 isveztu  lotuliukas.gif (airiska versija Summer 5 biggrin.gif).

lotuliukas.gif Tai va ir sakau, kad čia jau folkloras, kuriuo reikia tikėt, o ne tikrint tongue.gif
Atsakyti
Gal kas galite įmesti nuorodą, kur galėčiau internete rusų klb kvepalų aprašymus pasiskaityti. Galvoje sukasi kažkoks psl "frag...", bet niekaip neatgaminu... smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2009 02 09, 17:40)
Gal kas galite įmesti nuorodą, kur galėčiau internete rusų klb kvepalų aprašymus pasiskaityti. Galvoje sukasi kažkoks psl "frag...", bet niekaip neatgaminu...  smile.gif  4u.gif

Vienintele mintis -

www.fragrantica.com , bet psl angliskai.

Literatura apie kvepalus

Temoje rasi ir knygu aprasymus ir nuorodas i ivairias svetaines tiek rusu, tiek anglu, tiek prancuzu kalbomis. Turim net lietuviu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JVana: 09 vasario 2009 - 18:46
www.fragrantica.ru rusu kalba.
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2009 02 09, 18:40)
Gal kas galite įmesti nuorodą, kur galėčiau internete rusų klb kvepalų aprašymus pasiskaityti. Galvoje sukasi kažkoks psl "frag...", bet niekaip neatgaminu...  smile.gif  4u.gif

Čia ne tik natas galima rasti, bet ir komentarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 09 vasario 2009 - 19:43
Dėkui, kaip tik, ko reikia
Atsakyti
aš ne į temą bet gal žinot kur rasti avatarų su kvepalais? arba nosį įmerkusių į kvepalus bobikių smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 09, 20:51)
aš ne  į temą bet gal žinot kur rasti avatarų  su kvepalais?  arba nosį įmerkusių į  kvepalus bobikių smile.gif biggrin.gif

Taigis susirask paveiksliuką bet kokį ir pasidaryk avatarą. O šiaip geriau nekeisk, nes Ponia S nustatys diagnozę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 02 09, 21:22)
Taigis susirask paveiksliuką bet kokį ir pasidaryk avatarą. O šiaip geriau nekeisk, nes Ponia S nustatys diagnozę  unsure.gif

Ojetus, Ferrari, na ko anksčiau neperspėjai? Būčiau nekeitus, o dabar teks šiąnakt nebemiegot, diagnozės laukiant... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 09, 21:51)
aš ne  į temą bet gal žinot kur rasti avatarų  su kvepalais?

nieko nereikia daryti perdarinėti biggrin.gif gali įsimesti bet kokį paveiksliuką iš interneto, jei netiks dydis ar dar nesuprasi kas, tai SM tiesiog neleis tau jo įkelti, o šiaip dedi nuorodą iš interneto y vyyysks biggrin.gif
mano dabartinis gražutis avataras irgi ne iš avatarų puslapio, o paprasčiausia google pasekmė biggrin.gif

QUOTE(Ferrari @ 2009 02 09, 22:22)
O šiaip geriau nekeisk, nes Ponia S nustatys diagnozę

netark ToPatiŽinaiKo vardo be reikalo topsecret.gif fear.gif
Atsakyti