Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 07, 11:44)
ar  žinot  kokie kvepalai kvepia laidotuvėmis?
aš  žinau -  Parlux Operos Phantomas -

iš skurdžių aprašymų internete (bent aš tik tokius radau) neatrodo labai jau "pagrabinis" kvapas smile.gif nors tikrai čia turbūt visiems skirtingai. man gedulingos natos sklinda iš Versace "Crystal noir". nesugebėčiau paaiškinti, kodėl. bet čia vieni mylimiausių kvepalų šiuo metu. einu prisipaišinėt kokios diagnozės sau g.gif

truputį "ne į temą" - šiam subforumui esu dėkinga už daug malonių atradimų (o, svarbiausia, už pažinimo džiaugsmą - ačiū visoms šio subforumo sieloms 4u.gif ). vienas tokių - Shiseido "Feminite du bois". likau pakerėta nuo pirmo įkvėpimo šito saldaus ir tuo pačiu kartaus, šildančio "dūšią" ir kartu truputį pikto pipirų-cinamono-džiovintų vaisių (gal nusikalbėjau, bet mano asociacijos būtent tokios blush2.gif ) kvapo. nors musyčių apie kurias čia visos rašo, tep ir neaptikau smile.gif

www.basenotes.net radau štai ką:
Feminite du Bois relaunch
by Grant Osborne, 02 February 2009
Shiseido have relaunched its classic fragrance, Feminite du Bois, under its Serge Lutens division. The fragrance, which was created by Lutens working with Christopher Sheldrake and Pierre Bourdon, was launched in 1992 and is widely considered to be one of the classic feminine fragrances.

Feminite du Bois contains notes of cedarwood, orange blossom, rose, violet, honey, plum, beeswax, clove, cardamom and cinnamon.

The relaunched scent will be available in the Serge Lutens export line and available as 50ml Eau de Parfum.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 07 vasario 2009 - 12:48
QUOTE(Irėja @ 2009 02 07, 12:35)
iš skurdžių aprašymų internete (bent aš tik tokius radau) neatrodo labai jau "pagrabinis" kvapas smile.gif nors tikrai čia turbūt visiems skirtingai. man gedulingos natos sklinda iš Versace "Crystal noir". nesugebėčiau paaiškinti, kodėl. bet čia vieni mylimiausių kvepalų šiuo metu. einu prisipaišinėt kokios diagnozės sau  g.gif

turiu juos, tai kad pirmadieni gali i svecius uzeiti smile.gif
prmose natose man jis is vis ne toks koki dabar uzuodziu is buteliuko.

Irėja - sis Shiseido "Feminite du bois" man irgi buvo atradimas tik ne forumo deka, o tiesiog panoramos sarmoj betestinant statkeviciu maloni konsultatne pasake kad jei domina tokie stiprus, isskirtiniai, smilkalu kvapai - kiek auksciau akis kilsteleciau - i shiseido - tai buvo kazkas naujo, nepakartojamo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakalnis: 07 vasario 2009 - 12:49
aha. pagaliau jau žinau, kur išleisiu savo kalėdinį "Panoramos" dovanų čekį smile.gif
dėkui už kvietimą į svečius, užsuksiu, tik nežinau tiksliai, ar pirmadienį.
viskas. baigiu offtopic'uoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 07, 11:44)
ar  žinot  kokie kvepalai kvepia laidotuvėmis?
aš  žinau -  Parlux Operos Phantomas - nu jau toks gedulo kvapas kad  net gasdina
atomikas kvepejo rytietiskais apelsinais - o  buteliukas  kaip  padave gedulingomis natomis is kart..  jei dar juodai apsirengciau jausciausi kad mirusi noreciau jais kvepeti

Man laidotuvem kvepia visi kvepalai, kuriuose daug baltu geliu, ypac leliju. Vieni gedulingiausiu mano nosiai yra Van Cleef & Arpels First doh.gif
user posted image

Grazus kvepalai, bet jie ne man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 02 07, 13:21)
Man laidotuvem kvepia visi kvepalai, kuriuose daug baltu geliu, ypac leliju. Vieni gedulingiausiu mano nosiai yra Van Cleef & Arpels First doh.gif
user posted image

Grazus kvepalai, bet jie ne man schmoll.gif

man sitie tokiu siek tiek bobuciu kvapu atsiduoda, lyg ir sandalmedi primena, bet kzkas man ne to su jais. nenoreciau taip kvepet schmoll.gif
Atsakyti
sveikos,
as truputi ne i tema..... isimylejau pauostytus kvepalus, bet neatsimenu pavadinimo nes skubejau ....kvepalai is make up factory buteliukas panasus kaip celabration http://www.makeupsto...roducts/892.jpg tik sviesus .... nerandu info internete....gal zinot pavadinima? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 02 06, 20:08)
Visi kvapai stebuklingi. Netgi ne dėl to, kaip jie kvepia, o ką jie DARO.

Įtariu, kad jie gali būti net pavojingi sveikatai lotuliukas.gif Žr. kvepalinę iliustraciją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2009 02 08, 21:16)
Įtariu, kad jie gali būti net pavojingi sveikatai lotuliukas.gif Žr. kvepalinę iliustraciją biggrin.gif

Tai cia apie Greed kvepalus, o ne EM tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 02 08, 21:50)
Tai cia apie Greed kvepalus, o ne EM  tongue.gif

Pagal pasakojimus, EM efektas turetu buti panasus arba dar didesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 02 07, 12:35)
radau štai ką:
Feminite du Bois relaunch

Ojojoj... Na kodėl vos ne kiekvienus gerus kvepalus nagai niežti perdirbt, t. y. sugadint? Nors ir pačiam Lutensui prižiūrint - netikiu, kad naujieji bus geresni už senuosius (jei kas žinot atvejį, kai naujoji versija geresnė už senąją - praneškit tongue.gif )
PS. Dėl musyčių: traiškytomis musytėmis Feminite du Bois užkvipo vienai senųjų parfumisčių, o paskui tos "musytės" tiesiog tapo folkloru, nors niekas daugiau ten jų neužuodžia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2009 02 09, 07:49)
PS. Dėl musyčių: traiškytomis musytėmis Feminite du Bois užkvipo vienai senųjų parfumisčių, o paskui tos "musytės" tiesiog tapo folkloru, nors niekas daugiau ten jų neužuodžia bigsmile.gif

As uzuodziu ax.gif Vos juos pauoscius iskilo asociacijos su sena palepe, kur prie lango pilna prikritusiu musyciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Menininkė_ @ 2009 02 09, 10:57)
As uzuodziu ax.gif  Vos juos pauoscius iskilo asociacijos su sena palepe, kur prie lango pilna prikritusiu musyciu biggrin.gif

Na, žinok, tokių džiovintų musyčių kvapas visai kitoks, negu šviežiai traiškytų. Patikrink - pati pamatysi, t. y. užuosi mirksiukas.gif
Atsakyti