QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 07, 11:44)
iš skurdžių aprašymų internete (bent aš tik tokius radau) neatrodo labai jau "pagrabinis" kvapas nors tikrai čia turbūt visiems skirtingai. man gedulingos natos sklinda iš Versace "Crystal noir". nesugebėčiau paaiškinti, kodėl. bet čia vieni mylimiausių kvepalų šiuo metu. einu prisipaišinėt kokios diagnozės sau
truputį "ne į temą" - šiam subforumui esu dėkinga už daug malonių atradimų (o, svarbiausia, už pažinimo džiaugsmą - ačiū visoms šio subforumo sieloms ). vienas tokių - Shiseido "Feminite du bois". likau pakerėta nuo pirmo įkvėpimo šito saldaus ir tuo pačiu kartaus, šildančio "dūšią" ir kartu truputį pikto pipirų-cinamono-džiovintų vaisių (gal nusikalbėjau, bet mano asociacijos būtent tokios ) kvapo. nors musyčių apie kurias čia visos rašo, tep ir neaptikau
www.basenotes.net radau štai ką:
Feminite du Bois relaunch
by Grant Osborne, 02 February 2009
Shiseido have relaunched its classic fragrance, Feminite du Bois, under its Serge Lutens division. The fragrance, which was created by Lutens working with Christopher Sheldrake and Pierre Bourdon, was launched in 1992 and is widely considered to be one of the classic feminine fragrances.
Feminite du Bois contains notes of cedarwood, orange blossom, rose, violet, honey, plum, beeswax, clove, cardamom and cinnamon.
The relaunched scent will be available in the Serge Lutens export line and available as 50ml Eau de Parfum.