QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2009 02 06, 18:51)
Gal kas uostėte ką nors iš ESCENTRIC MOLECULES? Labai domintų atsiliepimai.
Uostėmė Ir dabar jie visi 4 įtraukti į mano wishlist'ą
Escentric Molecules kvepalai, tai ne tiesiog kvapas, tai tam tikra prasme feromoninis efektas
Molecule 01 - sudarytas tik iš vienos molekulės ISO E Super, kedro-sandalmedžio lengvas kvapas.
Escentric 01 - 65proc. molekulės Iso E Super + rožiniai pipirai, žalias laimas ir kažkokios balzaminės natos, benzoinė derva ar kažkas pan.
Molecule 02 - juos sudaro tik viena, Ambroxan'o molekulė, kaip gali suprast iš jos pavadinimo - ji kvepia ambra, bet labai lengva, mineraline.
Escentric 02 - be Ambroxano, į juos įeina natos panašios į vetiverį ir muskusą.
Visi kvapai stebuklingi. Netgi ne dėl to, kaip jie kvepia, o ką jie DARO. Jie dingsta nuo odos po 5 minučių, paskui už kelių valandų vėl atsiranda, jau visai kitokie, pasikeitę.... Bet čia kalbu tik apie savo nosį, o aplinkiniai....... jie juos jaučia visą laiką Prieš kelias dienas buvau pasikvėpinus Molecule 02, po kelių minučių jau nieko neužuodžiau ant odos, atėjau į darbą, sėdžiu, atlekia kolegė sėdinti per 2 kabinetus nuo manojo ir klausia, kuo aš čia TAIP kvepiu Dar paskui gal 3 ar 4 žmonės atėjo paklaust, kuo kvepiu, nes KORIDORIUJ jautė kvapą, kuris juos nuvedė link mano kabineto
Dar pasiskaičiau užsienio forumuose, kad visos Molekulės labai tinka kvepalų sluoksniavimui, yra du variantai: 1. Purkšti kvepalus ant Molekulių, tada Jūsų kvepalai laikosi labai ilgai 2. Kvėpintis skirtngas kūnos vietas Molekulėm ir kitais kvepalais, tada jus apgaubs įspūdingaskvapas ir šleifas