Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2009 02 06, 18:51)
Gal kas uostėte ką nors iš ESCENTRIC MOLECULES?  ax.gif  Labai domintų atsiliepimai.

Uostėmė bigsmile.gif Ir dabar jie visi 4 įtraukti į mano wishlist'ą smile.gif
Escentric Molecules kvepalai, tai ne tiesiog kvapas, tai tam tikra prasme feromoninis efektas bigsmile.gif
Molecule 01 - sudarytas tik iš vienos molekulės ISO E Super, kedro-sandalmedžio lengvas kvapas.
Escentric 01 - 65proc. molekulės Iso E Super + rožiniai pipirai, žalias laimas ir kažkokios balzaminės natos, benzoinė derva ar kažkas pan.
Molecule 02 - juos sudaro tik viena, Ambroxan'o molekulė, kaip gali suprast iš jos pavadinimo - ji kvepia ambra, bet labai lengva, mineraline.
Escentric 02 - be Ambroxano, į juos įeina natos panašios į vetiverį ir muskusą.

Visi kvapai stebuklingi. Netgi ne dėl to, kaip jie kvepia, o ką jie DARO. Jie dingsta nuo odos po 5 minučių, paskui už kelių valandų vėl atsiranda, jau visai kitokie, pasikeitę.... Bet čia kalbu tik apie savo nosį, o aplinkiniai....... jie juos jaučia visą laiką bigsmile.gif Prieš kelias dienas buvau pasikvėpinus Molecule 02, po kelių minučių jau nieko neužuodžiau ant odos, atėjau į darbą, sėdžiu, atlekia kolegė sėdinti per 2 kabinetus nuo manojo ir klausia, kuo aš čia TAIP kvepiu bigsmile.gif Dar paskui gal 3 ar 4 žmonės atėjo paklaust, kuo kvepiu, nes KORIDORIUJ jautė kvapą, kuris juos nuvedė link mano kabineto lotuliukas.gif
Dar pasiskaičiau užsienio forumuose, kad visos Molekulės labai tinka kvepalų sluoksniavimui, yra du variantai: 1. Purkšti kvepalus ant Molekulių, tada Jūsų kvepalai laikosi labai ilgai 2. Kvėpintis skirtngas kūnos vietas Molekulėm ir kitais kvepalais, tada jus apgaubs įspūdingaskvapas ir šleifas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 06 vasario 2009 - 20:09
BlackDee, ačiū 4u.gif Panašių dalykų prisiskaičiau. Kažkas labai keisto. Neapsisprendžiu, ar man reikia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2009 02 06, 20:22)
BlackDee, ačiū  4u.gif  Panašių dalykų prisiskaičiau. Kažkas labai keisto. Neapsisprendžiu, ar man reikia  cool.gif

Būtinai turi reikėti rolleyes.gif . Įspūdingi kvepalai. Dee, labai teisingai aprašė biggrin.gif
Atsakyti
kaip įdomu.Gal tada koks mylimas kvapas,bet edt,nes negauni kitokio,laikys kaip pp?Čia aš rimtai.
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2009 02 06, 20:22)
BlackDee, ačiū  4u.gif  Panašių dalykų prisiskaičiau. Kažkas labai keisto. Neapsisprendžiu, ar man reikia  cool.gif

Tai gal pradžiai išbandyk? - kaina visgi ne Parfumexpresso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 02 06, 19:49)
Įspūdingi kvepalai.

Kiek supratau, poveikis įspūdingesnis. Bent jau teoriškai turėtų būti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 02 06, 19:51)
Vartau zurnala ir pastebiu, kad nauja tendencija Lietuvoje kalbeti apie kvepalus. Kiek pamenu anksciau to nebuvo. Dabar kiekvienas turi "savo" kvepalus.

Jei kas paklaustu jusu kokie "jusu" kvepalai, ka atsakytumet?

Atsakyciau, kad siryt Romea D'ameor "Prinesses of Venice", vakare galimas daiktas bus jau kiti, nes sie ant manes nelabai laikosi, o ryt poryt vel bus kiti lotuliukas.gif dar klausimu?
Atsakyti
ar žinot kokie kvepalai kvepia laidotuvėmis?
aš žinau - Parlux Operos Phantomas - nu jau toks gedulo kvapas kad net gasdina
atomikas kvepejo rytietiskais apelsinais - o buteliukas kaip padave gedulingomis natomis is kart.. jei dar juodai apsirengciau jausciausi kad mirusi noreciau jais kvepeti
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2009 02 07, 09:55)
Kiek supratau, poveikis įspūdingesnis. Bent jau teoriškai turėtų būti  biggrin.gif

Na aš tokio poveikio nepajutau blush2.gif . Tik tiek kad pats kvapas mane sužavėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 07 vasario 2009 - 11:48
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 07, 11:44)
ar  žinot  kokie kvepalai kvepia laidotuvėmis?
jausciausi kad mirusi noreciau jais kvepeti

man regis, mirusi jau nieko nenorėtum biggrin.gif einu paskaityti apie juos. nors šiaip visiems labai skirtingai tie "gedulingi" kvapai rodos.
bet jis ir turėtų toks būti. tas aromatas.
Night time sharpens, heightens each sensation
Darkness wakes and stirs imagination
Silently the senses abandon their defenses.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 02 07, 11:53)
man regis, mirusi jau nieko nenorėtum biggrin.gif einu paskaityti apie juos. nors šiaip visiems labai skirtingai tie "gedulingi" kvapai rodos.
bet jis ir turėtų toks būti. tas aromatas.
Night time sharpens, heightens each sensation
Darkness wakes and stirs imagination
Silently the senses abandon their defenses
.

fantastiški žoždiai - ar gali nurodyti iš kur jie?
bandau versti kaip išeina bet norėtųsi ir tikslesnio

Naktį įtampa kyla - stiprindama kiekvieną jausmą.
Tamsa bunda, judesių vaizduotė apleidžia jausmų gynybos galimybes...
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 07, 12:10)
fantastiški žoždiai - ar gali nurodyti iš kur jie?

http://www.lyricsmod..._the_night.html

Atsakyti