Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

QUOTE(Obuolinė @ 2009 02 05, 13:31)
aciu visoms. del kvepalu, kur vyrauja sauso medzio kv, tai man labai padejot ploja.gif

bet galvoju, ar dovanoti jaunai mergaitei givenchy ir pan? na, mergicai 14m.uzsimane "avietinio aromato"... g.gif
gal reiktu i vardinius paziuret, G.Stefani .ten ir butelaiciai gana vaikiski g.gif

Paaugliukems zinau patinka Aquolina Pink Sugar rolleyes.gif Jie saldaininiai avietiniai cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Obuolinė @ 2009 02 04, 22:16)
cry.gif  taip (dar) ir nesuradau kvepalu, kurie kvepetu sausu medziu (ne slapia mediena, kad dvelkia kai kurie sena banzycia.nors taip ir megstu kvepet..)
nuleidau jau rankas..

Meginai MaxMaxa Kashmina touch? rolleyes.gif Man jie kvepia kaip lentpjuve karsta vasaros diena - sausos medienos kvapas sklandantis ore rolleyes.gif as juos ivardinciau kaip uniseksinius,nes ir ant vyro isivaizduoju kuo puikiausiai ax.gif
user posted image

Ant manes labai medieniskai kvepia Fendi Theorema Leggero, taip pat Hermes Eau des Merveilles pamegink.

Laura Biagiotti Roma man kvepia pusynu prie juros thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ievshe @ 2009 01 27, 22:33)
F A lauksiu tavo ispudziu  smile.gif

sedziu dabar Sira Des Indes debesyje ir pro savo sloguota nosi bandau uzuosti, kas per zveris biggrin.gif Zinok ant mano odos jie kvepia pudruotu nekalto kvapo vaikisku muilu is pat pradziu, tada pradeda lysti mimozos kvapas, kuris bazeja nuvaiseja iki raudonu serbentu, bet tuose serbentuose tikrai yra juoduju kvapniuju pipiru bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2009 02 05, 18:46)
Toji vieta sostinėje - Panorama.

Ir VCUP'e yra jų parduotuvė kiek žinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2009 02 05, 22:19)
Ir VCUP'e yra jų parduotuvė kiek žinau  g.gif

Žinios pasenusios smile.gif VCUPe nebėra
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 02 06, 01:08)
Žinios pasenusios  smile.gif VCUPe nebėra

Kad tik į kitą vietą perskraustė man atrodo g.gif
Atsakyti
http://www.vcup.lt/l...s?cat=52&page=5
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 02 05, 23:55)
Paaugliukems zinau patinka Aquolina Pink Sugar rolleyes.gif Jie saldaininiai avietiniai cool.gif
Papildyta:

Meginai MaxMaxa Kashmina touch? rolleyes.gif Man jie kvepia kaip lentpjuve karsta vasaros diena - sausos medienos kvapas sklandantis ore rolleyes.gif as juos ivardinciau kaip uniseksinius,nes ir ant vyro isivaizduoju kuo puikiausiai ax.gif
user posted image

Ant manes labai medieniskai kvepia Fendi Theorema Leggero, taip pat Hermes Eau des Merveilles pamegink.

Laura Biagiotti Roma man kvepia pusynu prie juros thumbup.gif:

apie Aquolina buvau jau pagalvojus mirksiukas.gif

aciu bigsmile.gif dabar tiek ivardinot, begsiu 'apsiuostyt" aciuks.gif flirt.gif
Atsakyti
Turiu klausimą ypatingai svarbų, gal kuri užmatė kur galima nusipirkti lentynėlių susidėti gėrybėms? mano jau per maža, norisi kažko tokio - kitokio, gal užmatėt kur tiesiog siaurių pakabinamų lentynėlių? kolidoriuje ekspoziciją darysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 06, 17:42)
Turiu klausimą ypatingai svarbų, gal kuri užmatė kur galima nusipirkti lentynėlių  susidėti  gėrybėms?  mano  jau per maža, norisi kažko tokio  - kitokio, gal užmatėt kur tiesiog siaurių pakabinamų lentynėlių? kolidoriuje ekspoziciją darysiu biggrin.gif

Gali uzsakyti pas meistrus kurie gamina baldus. Pagamins tai ko tau reikia.
Atsakyti
Gal kas uostėte ką nors iš ESCENTRIC MOLECULES? ax.gif Labai domintų atsiliepimai.
Atsakyti
Mirtis Veronoj biggrin.gif Vartau Laimos zurnala ir radau straipsni su Agne Jagelaviciute, kuriama ji desto brandu EA 5th Avenue kvapa, o rytais kvepinasi Kenzo 5.15 am in Bali.

Rytais turbut del to, kad "am" parasyta. Butu pm, tai kvepintusi vakarais biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 02 06, 19:31)
Mirtis Veronoj biggrin.gif Vartau Laimos zurnala ir radau straipsni su Agne Jagelaviciute, kuriama ji desto brandu EA 5th Avenue kvapa, o rytais kvepinasi Kenzo 5.15 am in Bali.

Rytais turbut del to, kad "am" parasyta. Butu pm, tai kvepintusi vakarais  biggrin.gif

lotuliukas.gif Kiekvienai "brandus" kvapas pagal jos pačios subrendimo lygį.
Atsakyti
Vartau zurnala ir pastebiu, kad nauja tendencija Lietuvoje kalbeti apie kvepalus. Kiek pamenu anksciau to nebuvo. Dabar kiekvienas turi "savo" kvepalus.

Jei kas paklaustu jusu kokie "jusu" kvepalai, ka atsakytumet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JVana: 06 vasario 2009 - 19:51