Įkraunama...
Įkraunama...

KVEPALAI

Tęsiame naujuose namuose bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakalnis: 19 sausio 2009 - 19:29
gal kas padetu atsakyti, kiek 32 oz yra pas musu ml?
aciu.
Atsakyti
sakyčiau ~16ml
nes 1 oz - 30ml
1,7 - 50ml
Atsakyti
32 US fluid ounces = 946.352946 ml

0.32 US fluid ounces = 9.46352946 ml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JVana: 20 sausio 2009 - 20:07
0,17oz yra 5ml - atsiprašau už klaidinimą parašius 16ml
Atsakyti
QUOTE(ŽiviLitukas @ 2009 01 20, 21:53)
gal kas padetu atsakyti, kiek  32 oz yra pas musu ml?
aciu.

Jei 1oz yra 30ml. tai 32oz yra 960ml. Oho cia turbut ne kvepalus kalba eina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2009 01 21, 11:36)
Jei 1oz yra 30ml. tai 32oz yra 960ml.  Oho cia turbut ne kvepalus kalba eina g.gif

Turbūt,kad ne.Nors yra ir po litrą-pvz."Guerlain"ai supilti į gold bee bottle(ot faina,susidėt ir pasidalint,bet kur susipilt tokį gėrį,į atomaizerius kažkaip nesinorėtų varvint).
Manyčiau,kad gal norėta paklausti apie 1/32 oz?Tai greičiausiai tie maži pavyzdėliai,kas mūsiškai reikštų beveik 1 ml,grubiai tariant.
Bet kokiu atveju,galės išsirinkt iš išsamių atsakymų.
Atsakyti
Help 4u.gif

Gal kas turi idėjų, kaip man nusipirkti Missoni "Missoni" g.gif nu šakės, nei Italijos, nei Dubajaus, nei kelių kitų šalių duty free nėra doh.gif heeeeeeeeelp....
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2009 01 21, 16:50)
Help 4u.gif

Gal kas turi idėjų, kaip man nusipirkti Missoni "Missoni" g.gif nu šakės, nei Italijos, nei Dubajaus, nei kelių kitų šalių duty free nėra doh.gif heeeeeeeeelp....

Jei kalbi apie situos Missoni., tai as juos ir kt spalvu buteliukus maciau Dublino Brown Thomas.
Atsakyti
4u.gif Gal kas galėtų apibūdinti kvapus:
My couture by Givenchy
Apparition by Ungaro
Secret wish by Anna Sui

Mėgstu švelnius kvepaliukus, neįkyrius (tokie kaip Elizabeth Arden Green Tea Tropical, Just Cavalli, Ferre Rose,Incanto Charms).Įdomu kokie šitie blush2.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2009 01 22, 09:50)
4u.gif Gal kas galėtų apibūdinti kvapus:
My couture by Givenchy
Apparition by Ungaro
Secret wish by Anna Sui
Mėgstu švelnius kvepaliukus, neįkyrius (tokie kaip Elizabeth Arden Green Tea Tropical, Just Cavalli, Ferre Rose,Incanto Charms)

"Secret wish" - kaip tik tokie, kokius tu mėgsti (sprendžiant pagal tavo apibūdinimą) biggrin.gif Neįkyrus, "mergaitiškas" vaisių-gėlių kvapas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2009 01 21, 19:50)
Help 4u.gif

Taigi atsisiųsk, kaip kad aš ir padariau biggrin.gif
Atsakyti