Tęsiame naujuose namuose
sakyčiau ~16ml
nes 1 oz - 30ml
1,7 - 50ml
nes 1 oz - 30ml
1,7 - 50ml
0,17oz yra 5ml - atsiprašau už klaidinimą parašius 16ml
QUOTE(ŽiviLitukas @ 2009 01 20, 21:53)
Jei 1oz yra 30ml. tai 32oz yra 960ml. Oho cia turbut ne kvepalus kalba eina
QUOTE(Karmen @ 2009 01 21, 11:36)
Jei 1oz yra 30ml. tai 32oz yra 960ml. Oho cia turbut ne kvepalus kalba eina
Turbūt,kad ne.Nors yra ir po litrą-pvz."Guerlain"ai supilti į gold bee bottle(ot faina,susidėt ir pasidalint,bet kur susipilt tokį gėrį,į atomaizerius kažkaip nesinorėtų varvint).
Manyčiau,kad gal norėta paklausti apie 1/32 oz?Tai greičiausiai tie maži pavyzdėliai,kas mūsiškai reikštų beveik 1 ml,grubiai tariant.
Bet kokiu atveju,galės išsirinkt iš išsamių atsakymų.
Help
Gal kas turi idėjų, kaip man nusipirkti Missoni "Missoni" nu šakės, nei Italijos, nei Dubajaus, nei kelių kitų šalių duty free nėra heeeeeeeeelp....
Gal kas turi idėjų, kaip man nusipirkti Missoni "Missoni" nu šakės, nei Italijos, nei Dubajaus, nei kelių kitų šalių duty free nėra heeeeeeeeelp....
QUOTE(InRed @ 2009 01 21, 16:50)
Help
Jei kalbi apie situos Missoni., tai as juos ir kt spalvu buteliukus maciau Dublino Brown Thomas.
Gal kas galėtų apibūdinti kvapus:
My couture by Givenchy
Apparition by Ungaro
Secret wish by Anna Sui
Mėgstu švelnius kvepaliukus, neįkyrius (tokie kaip Elizabeth Arden Green Tea Tropical, Just Cavalli, Ferre Rose,Incanto Charms).Įdomu kokie šitie
My couture by Givenchy
Apparition by Ungaro
Secret wish by Anna Sui
Mėgstu švelnius kvepaliukus, neįkyrius (tokie kaip Elizabeth Arden Green Tea Tropical, Just Cavalli, Ferre Rose,Incanto Charms).Įdomu kokie šitie
QUOTE(devintas dangus @ 2009 01 22, 09:50)
Gal kas galėtų apibūdinti kvapus:
My couture by Givenchy
Apparition by Ungaro
Secret wish by Anna Sui
Mėgstu švelnius kvepaliukus, neįkyrius (tokie kaip Elizabeth Arden Green Tea Tropical, Just Cavalli, Ferre Rose,Incanto Charms)
My couture by Givenchy
Apparition by Ungaro
Secret wish by Anna Sui
Mėgstu švelnius kvepaliukus, neįkyrius (tokie kaip Elizabeth Arden Green Tea Tropical, Just Cavalli, Ferre Rose,Incanto Charms)
"Secret wish" - kaip tik tokie, kokius tu mėgsti (sprendžiant pagal tavo apibūdinimą) Neįkyrus, "mergaitiškas" vaisių-gėlių kvapas
QUOTE(InRed @ 2009 01 21, 19:50)
Help
Taigi atsisiųsk, kaip kad aš ir padariau