Sveikutes,
noreciau suzinoti jusu nuomone apie si vardeli. Man asmeniskai jis labai grazus . Pavasari laukiu gimsiancios dukrytes, tai noreciau deti butent si varda.
QUOTE(egliuks_p @ 2009 01 19, 14:55)
Sveikutes,
noreciau suzinoti jusu nuomone apie si vardeli. Man asmeniskai jis labai grazus . Pavasari laukiu gimsiancios dukrytes, tai noreciau deti butent si varda.
puikus pasirinkimas. kaip ką tik minėjau, Kauno CK vadovas šiemet Lietuvos vardo tūkstantmečio paminėjimo proga pakvietė kauniečius vaikus vadinti tautiškais vardais. manau, tą kvietimą jis perduotų visos Lietuvos būsimiems tėveliams.
ir tikrai nesileisk perkalbama
Man nelabai
na neblogas mano nuomone... gal kiek nuobodziai skambantis mano ausiai.. bet jei jums patinka puiku
Nors ne is serijos man patinkanciu vardu, bet nieko
negirdėjau dar tokio aš asmeniškai tokiu nevadinčiau
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 01 19, 17:37)
negirdėjau dar tokio aš asmeniškai tokiu nevadinčiau
Labutis man ARMANTE irgi melagai ,o kaip mazybiniai.o svarbause kad tau patinka.
negražus. tik vardo kad ir kokį išrinksit nedėkit, nes nukris.
Vardas kaip vardas, nei dažnas , nei retas . Kai gims lialius, tada ir pamatysi, ar tinka šis vardas žmogučiui ar ne
Vardas kaip vardas, nei dažnas , nei retas . Kai gims lialius, tada ir pamatysi, ar tinka šis vardas žmogučiui ar ne
Žinau Almantė, bet ir šis nieko - neįprastas
QUOTE(muminukas @ 2009 01 19, 16:58)
puikus pasirinkimas. kaip ką tik minėjau, Kauno CK vadovas šiemet Lietuvos vardo tūkstantmečio paminėjimo proga pakvietė kauniečius vaikus vadinti tautiškais vardais. manau, tą kvietimą jis perduotų visos Lietuvos būsimiems tėveliams.
Pritariu
Tik siūlau vardą duoti, o ne dėti Sėkmės
Labai siltas ir grazus vardas mergaitei ir pati dziaugciausi toki varda turedama