Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadina vyrai garsiai orą namuose ? :)

Apklausa: Ar prie jusu jie tai daro? (932 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Tuja @ 2005 07 31, 10:50)

galiu pasiulyti bezdejimo horoskopa, galima susizinot susiderinamuma, tsknts mirksiukas.gif

thumbup.gif Oziaragiui tik su jauchiu patartina gyventi.
Atsakyti
QUOTE(_Vita_ @ 2005 07 31, 11:03)
thumbup.gif Oziaragiui tik su jauchiu patartina gyventi.

O tai čia tipo kaip perdžia vienas ir kitas? Ar vienas labai perdžia, o kitas be uoslės? biggrin.gif
Atsakyti
Gadina, gadina ir dar kaip biggrin.gif biggrin.gif . Laurus nuskintu pirdaliu konkurse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 07 26, 16:59)
kazkaip manasis po keliu metu bendro gyvenimo igavo toki nekoki iproti, bet turbut daugeliui vyru budinga. garsiai gadina ora smile.gif siaip nei sis nei tas.... bet iskilo klausimas, ar jie visai taip elgiasi?

g.gif  g.gif

Jau seniai uzmirstoje temoje buvo gvildenama panasi problema. Tak va ten moteriskaites bande irodinet, kad paperdimu salia viens kito skaicius tiesiogiai proporcingas namu jaukumo ir viens kito mylejimo laipsniui. Vnz. anot ju, perdzia-vadinasi myli. Taigi, jei nieko negali pakeisti-laikykis tokios teorijos ir gyvenkit sau ramiai viens kirtam maloniai papirsnodami jakumo, meiles ir pasitikejimo vardan laugh.gif laugh.gif laugh.gif tease.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 07 29, 16:27)
Ai, nereikia perdėti ( perdėti? biggrin.gif ). Normalus kvalepis būna  tongue.gif

Na gal kam ir normalus, o mane net sutaso (tiesiogine to žodžio prasme) tongue.gif
Atsakyti
o jums toks perdžiantis, raugėjantis vyras yra seksualiai patrauklus? unsure.gif
Atsakyti
Nesureikshminu. Man svarbiau, kad manimi myli ir gerbia, yra idomus pashnekovas ir geras meiluzis. Nori vaiku su manimi ir yra saziningas. O ten kad kartais atsiprashant nusiperdzia ir atsiprasho man vienodai paisho. Kartais net nepastebiu. Aishku manishkis nedaro tai demonstratyviai ir tuom nesididziuoja, kitaip tai gal ir butu shlykshtoka.
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 08 01, 19:23)
o jums toks perdžiantis, raugėjantis vyras yra seksualiai patrauklus?  unsure.gif

jooo, kai tik nusiperdžia iškart užsimanau smileysex.gif smileysex.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Visaip būna. Jei paprieštarauju, atsako kad taip jau gavosi, kad jis namie ir nori jaustis laisvai. Geriausia nepastebėt. O juk gal būna, kad miegant ir aš tą padarau. Po vieno karto, kai aš sėdėdama ant tuliko ir viduriuodama nualpau, o jis viską sutvarkė ir mane apiplovė, tai aš į tuos paperdimus dėmesio nebekreipiu.
Atsakyti
QUOTE(_Vita_ @ 2005 08 01, 19:54)
Nesureikshminu. Man svarbiau, kad manimi myli ir gerbia, yra idomus pashnekovas ir geras meiluzis. Nori vaiku su manimi ir yra saziningas. O ten kad kartais atsiprashant nusiperdzia ir atsiprasho man vienodai paisho. Kartais net nepastebiu. Aishku manishkis nedaro tai demonstratyviai ir tuom nesididziuoja, kitaip tai gal ir butu shlykshtoka.

Pilnai sutinku su tavo komentaru, Vita. Keista, kai kitoms tai dižiausia problema.
Kai atsiprašant nusiperdimas lygus išsiskyrimui doh.gif , na tuomet nežinau, ko tie santykiai verti blink.gif .
Atsakyti
Merginos, pavarot thumbup.gif
humoristės, tiesiog šaunuolės thumbup.gif
Gerai kad darbe kabinete buvau viena kai skaičiau šią temą biggrin.gif
Baikit, nes jau verkiu ir skauda pilvą iš juoko, tuoj besiraitydama pati apsipersiu (atsiprašau). Atėjo bendradarbis, pamatė mane klykiančią ir besišluostančią ašaras tai net sunerimo žmogus rolleyes.gif

Perdžia, triūbija mano diedas namie (gerai kad tik ten), net sienos braška. Ir su aidu, ir kvapiniais niuansais. Bet tikrai ne demonstratyviai ir atsiprašo. Bet juk ir mums ne pro šonus išeina ir tikrai ne "ambipiūrai" į subinytes sukaišioti.
Jei pas žmogų kultūringumo jausmas nesvetimas, tai viskas ciki smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif Oj prisijuokiau as cia jusu beskaitydama.
Bet ir perdaliai tie jusu vyrai - fuuiiii.. ph34r.gif Ir labai keista, kad tox procentas perdanciu vyru megalol.gif megalol.gif Aisku, svarbiausia kad myli ir gerbia, juk kad ir kox kvapas- savas, vyriskas. tongue.gif
Isitikinau, kad manasis turbut is kitokio molio drebtas - nebezda, neraugeja, necepsi, kalbedamas nesispjaudo. Tiesiog ne kaip vyras biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti