Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadina vyrai garsiai orą namuose ? :)

Apklausa: Ar prie jusu jie tai daro? (932 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Maniškis irgi gadina orą blush2.gif Kartais būna nemalonu, bet atsiprašo ir viskas normaliai. Nejaugi bėgsi kiekvieną kartą į tūliką (dūrų trankymas labiau atsibos......)
Atsakyti
na manau kad nieko cia tame tragisko nera tongue.gif aisku ir negrazu, bet pora turi aptarti tokius reiklaiukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2005 07 26, 22:18)
na manau kad nieko cia tame tragisko nera tongue.gif aisku ir negrazu, bet pora turi aptarti tokius reiklaiukus ax.gif

Ką aptarti? Kaip bezdam: garsiai ar vidutiniškai blink.gif ? smirdančiai ar tik kvepiančiai blink.gif ?
Atsakyti
Mano supratimu pabezdeti galima, bet ne petardas saudyti. nuo valgymo labai priklauso, mes studentavimo metais ridiku prisivalgydavom is Kazlu Rudos toks ciuvakas atvezdavo, nes jis buvo suvalkietis ir daugiau nieko neturejo tik ridiku, tai kaip paleisdavom petardas, tai smirdedavo visas aukstas.
nu chia studentishki bajeriai, o sheimoj tai jau ne. jei pasitaiko kai kada, tai jau retas dalykas
Atsakyti
Neperdžia. Ir ant unitazo nemyža. Tai dabar pasirodo, kad mano diedas inteligentas ir aukštos moralės? g.gif

Bet ir ridikų nevalgo... Neturim mes jų laugh.gif Turėtume, tai gal visi keturi garsiai perstume laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 07 26, 23:22)
Ką aptarti? Kaip bezdam: garsiai ar vidutiniškai blink.gif ? smirdančiai ar tik kvepiančiai blink.gif ?

Čia šūds gausis... Susitarimas toks neaiškus, apsibrėžt sunku. Kas yra garsiai? Kas vidutiniškai? Decibelais apibrėžt? Ar - jei TV žiūri ant 40 ir vis tiek girdi, tada garsiai? laugh.gif O smarvė, na irgi... kaip kvepalus... biggrin.gif Jei pirma nata tokia lengvu šūdeliu, o antra - raugintu kopūstu, tada galima, o jei iškart šūdu - tada griežtai ne laugh.gif
Ir dar - o prieš bezdant ar gali pasireguliuot garsą? Na garsą gal, prisukt gali, o smarvę? biggrin.gif
Dar - ar yra išimčių? Pvz. jei uošvienė išverda žirnių, atsisakyt negražu, o po jų vyriškis perdžia kaip traktorius, tada gal užtektų apribojimų decibelams? laugh.gif

Tiesiog tiek klausimų kilo, kad į visus atsakius, sutartis normali būtų - tik dar sankcijas ir sutarties nutraukimą numatyt... biggrin.gif

O šiaip garsiai perst iš esmės pavojinga. Gali gautis šūds tiesiogine to žodžio prasme laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Viskas viskas, einu miegot, einu, einu. Įsijaučiau. Įdomi, pasakyčiau, tema pasitaikė laugh.gif
Atsakyti
moteros, jūs čia apie ką? bandote su išlygomis reikaliuką prasukti?
blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cat: 27 liepos 2005 - 11:35
QUOTE(Noa @ 2005 07 26, 22:39)
Čia šūds gausis... Susitarimas toks neaiškus, apsibrėžt sunku. Kas yra garsiai? Kas vidutiniškai? Decibelais apibrėžt? Ar - jei TV žiūri ant 40 ir vis tiek girdi, tada garsiai? laugh.gif  O smarvė, na irgi... kaip kvepalus... biggrin.gif Jei pirma nata tokia lengvu šūdeliu, o antra - raugintu kopūstu, tada galima, o jei iškart šūdu - tada griežtai ne laugh.gif
Ir dar - o prieš bezdant ar gali pasireguliuot garsą? Na garsą gal, prisukt gali, o smarvę? biggrin.gif
Dar - ar yra išimčių? Pvz. jei uošvienė išverda žirnių, atsisakyt negražu, o po jų vyriškis perdžia kaip traktorius, tada gal užtektų apribojimų decibelams? laugh.gif

Tiesiog tiek klausimų kilo, kad į visus atsakius, sutartis normali būtų - tik dar sankcijas ir sutarties nutraukimą numatyt... biggrin.gif
O šiaip garsiai perst iš esmės pavojinga. Gali gautis šūds tiesiogine to žodžio prasme laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Viskas viskas, einu miegot, einu, einu. Įsijaučiau. Įdomi, pasakyčiau, tema pasitaikė laugh.gif

thumbup.gif Čia tai nerealiai, net pradėjau darbe garsiai juoktis, turbūt visi pagalvojo, kad man nuo darbo smegenai susisuko.
O kas dėl diedo perdimo, tai pripažįstu:na, bezda jis, bezda cry.gif Ir ką daryt, užkimšt negali, dar sprogs, o tada dar naujas remontas šuniui ant uodegos, reiks nuo sienų krapštyt. Tai tenka gyventi su berniuku-bezdaliuku blink.gif
Atsakyti
Na manasis, taip pat bezda ir net gi prie manes ir dar garsiai doh.gif , na bet ka padarysi, pvz. as visai dėl to neimu į galvą, ir tikrai suprantu, kad suskaudus pilvui, kai ima jį pūsti, tai jau tikrai nesamone bėgioti į tualeta, juk jis specialiai to nedaro, o jei jau jam prasčiau tai ką padarysi, ir negalėčiau ant jo pykti nes ir taip stengiasi į balkoną išbėgti ar dar kur kai jau koks didesnis bezdalas priremia biggrin.gif . Na tiesiog nedarau iš to kriminalo, nesuprantu kaip galima versti žmogų kentėti esant namuose, o beje jei jau ir tualete bezdės ir dar garsiai tai ir taip girdisi (pvz. mes blokiniam name gyvenam smile.gif ), o dėl bezdalo žmogaus nevysi iš namų biggrin.gif
Ir beje manasis prieš šlapindamasis atsiseda ant tualeto, o va užtai aš jį gerbiu (aišku to pati jo paprašiau ax.gif ), nes negaliu pakest kai vyrai nutaško visur aplinkui, va čia tai jau bjauru g.gif .
Atsakyti
Paskaičius temą pradėjau galvoti kaip pas mus šeimoje.Nu vyras tikrai nebezda arba pareina išsibezdėjęs darbe, bet namuose schmoll.gif .Nu gal kartais netyčia išsprūsta....bet nesmarkiai tongue.gif
Atsakyti
Maniskis bezda garsiai, ir man tai kazkaip dzin. Labiausiai nervuoja ne garsas o smarve biggrin.gif o dar labiau nervuoja kai tyhariam kokia sake numeta, va tada tai susinervinu, nes garsiai nusiperdus nors ispejima , kad reikia ruostis smarves atakai arba dumt laukan biggrin.gif
o apie snekant apie bezdejimus tai man juokingiausia budavo kai sausakimsam trulike kas nors pabezdedavo, tada vieni i kitus piktai ziuredavo, mazdaug ieskodavo kaltu biggrin.gif As netgi sutikciau kad zmogus bent jau butu garsiai pabezdejes ir ispejes aplinkinius kad darykit langus ar lipkit laukan, o kai tyliai tai doh.gif
Atsakyti
mano vyras bezda prie manęs.iš pradžių man tai buvo labai nepriimtina,nes mano tėvų namuose taip nebuvo elgiamasi.tačiau kartą jis man pasakė,kad jis pats visiškai nesupyks,jei aš pagadinčiau orą,nes itin stipriai pūčiant pilvui,gana skausminga yra susilaikyti.tai kažkada netyčia nesusilaikiau pati.nesupraskite klaidingai,tyčia vienas prie kito tikrai negadiname oro,bet jei jau taip nutinka,nekreipiame dėmesio.
Atsakyti