Maniškis irgi gadina orą
Kartais būna nemalonu, bet atsiprašo ir viskas normaliai. Nejaugi bėgsi kiekvieną kartą į tūliką (dūrų trankymas labiau atsibos......)

na manau kad nieko cia tame tragisko nera
aisku ir negrazu, bet pora turi aptarti tokius reiklaiukus

QUOTE(tuliaa @ 2005 07 26, 22:18)
na manau kad nieko cia tame tragisko nera
aisku ir negrazu, bet pora turi aptarti tokius reiklaiukus 

Ką aptarti? Kaip bezdam: garsiai ar vidutiniškai

Mano supratimu pabezdeti galima, bet ne petardas saudyti. nuo valgymo labai priklauso, mes studentavimo metais ridiku prisivalgydavom is Kazlu Rudos toks ciuvakas atvezdavo, nes jis buvo suvalkietis ir daugiau nieko neturejo tik ridiku, tai kaip paleisdavom petardas, tai smirdedavo visas aukstas.
nu chia studentishki bajeriai, o sheimoj tai jau ne. jei pasitaiko kai kada, tai jau retas dalykas
nu chia studentishki bajeriai, o sheimoj tai jau ne. jei pasitaiko kai kada, tai jau retas dalykas
Neperdžia. Ir ant unitazo nemyža. Tai dabar pasirodo, kad mano diedas inteligentas ir aukštos moralės?
Bet ir ridikų nevalgo... Neturim mes jų
Turėtume, tai gal visi keturi garsiai perstume

Bet ir ridikų nevalgo... Neturim mes jų

QUOTE(Elina @ 2005 07 26, 23:22)
Ką aptarti? Kaip bezdam: garsiai ar vidutiniškai
? smirdančiai ar tik kvepiančiai
?

Čia šūds gausis... Susitarimas toks neaiškus, apsibrėžt sunku. Kas yra garsiai? Kas vidutiniškai? Decibelais apibrėžt? Ar - jei TV žiūri ant 40 ir vis tiek girdi, tada garsiai?

Ir dar - o prieš bezdant ar gali pasireguliuot garsą? Na garsą gal, prisukt gali, o smarvę?

Dar - ar yra išimčių? Pvz. jei uošvienė išverda žirnių, atsisakyt negražu, o po jų vyriškis perdžia kaip traktorius, tada gal užtektų apribojimų decibelams?

Tiesiog tiek klausimų kilo, kad į visus atsakius, sutartis normali būtų - tik dar sankcijas ir sutarties nutraukimą numatyt...

O šiaip garsiai perst iš esmės pavojinga. Gali gautis šūds tiesiogine to žodžio prasme

Viskas viskas, einu miegot, einu, einu. Įsijaučiau. Įdomi, pasakyčiau, tema pasitaikė

QUOTE(Noa @ 2005 07 26, 22:39)
Čia šūds gausis... Susitarimas toks neaiškus, apsibrėžt sunku. Kas yra garsiai? Kas vidutiniškai? Decibelais apibrėžt? Ar - jei TV žiūri ant 40 ir vis tiek girdi, tada garsiai?
O smarvė, na irgi... kaip kvepalus...
Jei pirma nata tokia lengvu šūdeliu, o antra - raugintu kopūstu, tada galima, o jei iškart šūdu - tada griežtai ne
Ir dar - o prieš bezdant ar gali pasireguliuot garsą? Na garsą gal, prisukt gali, o smarvę?
Dar - ar yra išimčių? Pvz. jei uošvienė išverda žirnių, atsisakyt negražu, o po jų vyriškis perdžia kaip traktorius, tada gal užtektų apribojimų decibelams?
Tiesiog tiek klausimų kilo, kad į visus atsakius, sutartis normali būtų - tik dar sankcijas ir sutarties nutraukimą numatyt...
O šiaip garsiai perst iš esmės pavojinga. Gali gautis šūds tiesiogine to žodžio prasme

Viskas viskas, einu miegot, einu, einu. Įsijaučiau. Įdomi, pasakyčiau, tema pasitaikė

O kas dėl diedo perdimo, tai pripažįstu:na, bezda jis, bezda

Na manasis, taip pat bezda ir net gi prie manes ir dar garsiai
, na bet ka padarysi, pvz. as visai dėl to neimu į galvą, ir tikrai suprantu, kad suskaudus pilvui, kai ima jį pūsti, tai jau tikrai nesamone bėgioti į tualeta, juk jis specialiai to nedaro, o jei jau jam prasčiau tai ką padarysi, ir negalėčiau ant jo pykti nes ir taip stengiasi į balkoną išbėgti ar dar kur kai jau koks didesnis bezdalas priremia
. Na tiesiog nedarau iš to kriminalo, nesuprantu kaip galima versti žmogų kentėti esant namuose, o beje jei jau ir tualete bezdės ir dar garsiai tai ir taip girdisi (pvz. mes blokiniam name gyvenam
), o dėl bezdalo žmogaus nevysi iš namų
Ir beje manasis prieš šlapindamasis atsiseda ant tualeto, o va užtai aš jį gerbiu (aišku to pati jo paprašiau
), nes negaliu pakest kai vyrai nutaško visur aplinkui, va čia tai jau bjauru
.

Ir beje manasis prieš šlapindamasis atsiseda ant tualeto, o va užtai aš jį gerbiu (aišku to pati jo paprašiau

Paskaičius temą pradėjau galvoti kaip pas mus šeimoje.Nu vyras tikrai nebezda arba pareina išsibezdėjęs darbe, bet namuose
.Nu gal kartais netyčia išsprūsta....bet nesmarkiai

Maniskis bezda garsiai, ir man tai kazkaip dzin. Labiausiai nervuoja ne garsas o smarve
o dar labiau nervuoja kai tyhariam kokia sake numeta, va tada tai susinervinu, nes garsiai nusiperdus nors ispejima , kad reikia ruostis smarves atakai arba dumt laukan
o apie snekant apie bezdejimus tai man juokingiausia budavo kai sausakimsam trulike kas nors pabezdedavo, tada vieni i kitus piktai ziuredavo, mazdaug ieskodavo kaltu
As netgi sutikciau kad zmogus bent jau butu garsiai pabezdejes ir ispejes aplinkinius kad darykit langus ar lipkit laukan, o kai tyliai tai

o apie snekant apie bezdejimus tai man juokingiausia budavo kai sausakimsam trulike kas nors pabezdedavo, tada vieni i kitus piktai ziuredavo, mazdaug ieskodavo kaltu

mano vyras bezda prie manęs.iš pradžių man tai buvo labai nepriimtina,nes mano tėvų namuose taip nebuvo elgiamasi.tačiau kartą jis man pasakė,kad jis pats visiškai nesupyks,jei aš pagadinčiau orą,nes itin stipriai pūčiant pilvui,gana skausminga yra susilaikyti.tai kažkada netyčia nesusilaikiau pati.nesupraskite klaidingai,tyčia vienas prie kito tikrai negadiname oro,bet jei jau taip nutinka,nekreipiame dėmesio.