Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėja Marijampolėje!

QUOTE(mergyte-_ @ 2009 10 11, 16:15)
gal kuri galite parasyti i AZ ADRESA burejos kuri gyvena prie kareivyniu vardas is L raides neatsimenu tiksliai koks  doh.gif  bet cia skelbete jos tel nr,  g.gif

Zinok,jeigu gerai prisimenu tai Gustaicio 35-8,antra laiptine nuo pagrindines gatves skaiciuojant.Parasyk kaip tauji bus,as pas ja buvau birzeli irgi.
Atsakyti
Klausykit,gal kuri esat girdejusi apie bureja,kur skelbiasi laikrasti.Nuima uzkeikimus ir kazka panasiai,adresas jos Naujakuriu g 5.Labai but idomu,gal esat kuri jau ir buvus,idomu kiek ima ir kaip tiesos? g.gif
Atsakyti
nu man tai atrodo,kad nieko gero jei laikrasty skelbiama... Nes apie geras burejas is lupu i lupas suzinoma... Man atrodo kad kazkas krizes metu panoro uzsidirbti... Nu bet jei eisi,tai butinai parasyk apie ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pipsė @ 2009 10 20, 13:29)
nu man tai atrodo,kad nieko gero jei laikrasty skelbiama... Nes apie geras burejas is lupu i lupas suzinoma...  Man atrodo kad kazkas krizes metu panoro uzsidirbti...  Nu bet jei eisi,tai butinai parasyk apie ja  smile.gif

As ir taip manau, gerai burejai laikrascio nereikia,
as asmeniskai pagal laikrascio skelbima neiciau schmoll.gif
Atsakyti
Noreciau nueiti pas bureja Jukneviciaus gatvej.Gal zinot nr,kur ten mazdaug gyvena,kiek moketi reikia?Idomu butu,sako nuo seniai kazkokia bobulyte.Gal kuri esat buvus,idomi butu ir nuomone,cia kazkada jei gerai supratau buvo apie ja kalbama. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Euras @ 2009 10 24, 21:38)
Noreciau nueiti pas bureja Jukneviciaus gatvej.Gal zinot nr,kur ten mazdaug gyvena,kiek moketi reikia?Idomu butu,sako nuo seniai kazkokia bobulyte.Gal kuri esat buvus,idomi butu ir nuomone,cia kazkada jei gerai supratau buvo apie ja kalbama. g.gif

Juknevičiaus gatvėj žinau dvi būrėjas. Viena gyvena prie buvusios "Elos", o kita prie pat "Cento" parduotuvės. Pas abi buvau, tik tos pirmos numerį būsiu ištrynusi. Mokėjau po 10lt.

Kaip tik prisiminiau tą Valę, ištikrųjų kai kas jos pasakyta, jau pildosi dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondie20: 25 spalio 2009 - 07:50
O ka gali pasakyti apie jas abi,ar verta,nors kiek tiesos is praeities pasake?O cia kalbat apie Vale kur pries kalejima gyvena?
Atsakyti
QUOTE(Euras @ 2009 10 25, 09:30)
O ka gali pasakyti apie jas abi,ar verta,nors kiek tiesos is praeities pasake?O cia kalbat apie Vale kur pries kalejima gyvena?

Ta prie Elos tai tokius paistalus pasakė,jau beveik metai praėję. O pas Valę buvau šią vasarą, daug tiesos pasakė, ir kai kas jau pildosi. Ji gyvena Juknevičiaus gatvėj, prie pat pardės "Centas". Jei reikia galiu į AŽ jos nr. parašyt.
Atsakyti
QUOTE(Blondie20 @ 2009 10 25, 10:37)
Ta prie Elos tai tokius paistalus pasakė,jau beveik metai praėję. O pas Valę buvau šią vasarą, daug tiesos pasakė, ir kai kas jau pildosi. Ji gyvena Juknevičiaus gatvėj, prie pat pardės "Centas". Jei reikia galiu į AŽ jos nr. parašyt.

Buk gera parasyk,nueiciau ir as idomu ar pasakytu,kas siuo metu pas mane vyksta.Tai jos vardas Vale?
Papildyta:
Tai daviai pati 10lt,ar cia tiek paprase? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Euras @ 2009 10 19, 18:53)
Klausykit,gal kuri esat girdejusi apie bureja,kur skelbiasi laikrasti.Nuima uzkeikimus ir kazka panasiai,adresas jos Naujakuriu g 5.Labai but idomu,gal esat kuri jau ir buvus,idomu kiek ima ir kaip tiesos? g.gif

buvau,antra karta tikrai neiciau schmoll.gif
Atsakyti
Parasykit kuri turit burejos Vales,kur prie kalejimo gyvena nr.Nezinau kazkur nusikisau g.gif
Atsakyti
Na merginos pažadinu temą, ruošiamės pas būrėja Loretą, kažin ji vis dar dirba, ir man įdomu kuri buvus, kaip ji buria? Iš delno, kortomis?
Atsakyti