Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėja Marijampolėje!

QUOTE(Sharune @ 2009 08 31, 08:32)
Čia tikriausiai man adresuota buvo ;D  ax.gif
nr: 860025815

O ima,tiek kiek duodi smile.gif mes tada visos trys davėm po 10lt.

dėkui 4u.gif
Atsakyti
as buvau pas Vale, tai man ji patiko. ka pasako ta gali sau prisitaikyti. pasake daug tiesos. ateitis dar neissipilde. o vat mano draugei, kuri su manim buvo, nepatiko (bet pries buriantis buvo labai pesimistiskai nusiteikus tai gal tas dar dadeda).
Atsakyti
QUOTE(Sharune @ 2009 08 31, 10:32)
Čia tikriausiai man adresuota buvo ;D  ax.gif
nr: 860025815

O ima,tiek kiek duodi smile.gif mes tada visos trys davėm po 10lt.

Tai kad situo numeruku skambinau,tai bobulyte gyvena Mokoluose prie Ikes,o ne Deguciuose. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Euras @ 2009 09 17, 09:38)
Tai kad situo numeruku skambinau,tai bobulyte gyvena Mokoluose prie Ikes,o ne Deguciuose. g.gif

gal pirmam monolite nuo centro važiuojant?
Atsakyti
QUOTE(pipsė @ 2009 09 17, 11:29)
gal pirmam monolite nuo centro važiuojant?

Taip tam pirmam monolite.
Atsakyti
QUOTE(Euras @ 2009 09 17, 22:04)
Taip tam pirmam monolite.

Labai seniai pas ją buvau 4 kartus tai tikrai (ir duodavom 2Lt blush2.gif )... Ir visus kartus visiškai ne į temą šnekėdavo... Bet kai už 2 Lt tai smagu būdavo...
Atsakyti
QUOTE(pipsė @ 2009 09 18, 11:36)
Labai seniai pas ją buvau 4 kartus tai tikrai (ir duodavom 2Lt  blush2.gif )... Ir visus kartus visiškai ne į temą šnekėdavo... Bet kai už 2 Lt tai smagu būdavo...

Nu ***** praeities nieko galima sakyti nesake,trumpai kazka,o ateitis tipo turi issipildyti iki pavasario nezinau,neturiu nei ka pasakyti apie ja.Jau daug kur esu buvusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(pipsė @ 2009 04 15, 10:57)
Na jei pas tą pačią kur aš galvoju, tai net nesiūlyčiau. Nors gal kaip kam...  Man tai pasirodė visiškai niekam tikus, nors buvau prieš kokią 10 metų... Būrė visokiu pakaruoklius ir pan...

As ir pas ją esu buvus.Tokių nesamonių pavarė,kad pabaigoje nieko nesupratau ka ji man nubure ar bus man taip ar ne ,nes kaip buria sako jei cia korta stovetu butu taip ir taip ,o ji cia yra tai taip ir anaip ant galo viskas susipainiojo ir is jos isvažiavau skaudančia galva ir žiauriai pavargusi.Sakė per metus isipildys, bet taip ir nieko neisipilde.
Atsakyti
gal kuri galite parasyti i AZ ADRESA burejos kuri gyvena prie kareivyniu vardas is L raides neatsimenu tiksliai koks doh.gif bet cia skelbete jos tel nr, g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte-_ @ 2009 10 11, 16:15)
gal kuri galite parasyti i AZ ADRESA burejos kuri gyvena prie kareivyniu vardas is L raides neatsimenu tiksliai koks  doh.gif  bet cia skelbete jos tel nr,  g.gif

Labas pasiskambinti pirmiausia reikia,tik nesnekek telefonu apie kortu kelima,o jos namas dviaukstis ne priesais kareivynes.
Atsakyti
QUOTE(mergyte-_ @ 2009 10 11, 15:15)
gal kuri galite parasyti i AZ ADRESA burejos kuri gyvena prie kareivyniu vardas is L raides neatsimenu tiksliai koks  doh.gif  bet cia skelbete jos tel nr,  g.gif

Gen.A.Gustaicio g. namo numerio neprisimenu bet kaip rase - dviaukstis baltu plytu namsa... Pasiskambini, sutariat laika ir ji iseina pasitikti i kiema,bent jau man taip buvo...
Atsakyti
QUOTE(mergyte-_ @ 2009 10 11, 15:15)

Sveikos merginos 4u.gif Lauksim dabar mes tavo įspūdžių po apsilankymo pas ją ax.gif Jei tau ką į temą pasakys i ir aš susigundysiu nueiti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnekk: 13 spalio 2009 - 09:27