na, bent teisybę pasakė?
Na buvo tos tiesos,jau kai kas ir issipilde rode teismus visos jos kortos ir po dvieju savaiciu sulaukiau skambucio is teismo.O kas bus toliau,tai bus matyti nors jau labai grazi ir turtinga ateitis.Buvau po to ir pas Vale,tai ji ir minejo kazkatais apie teismus nors si karta su Vale labai daug snekejom tarpusavi ir vis pasakojo pagal siandien dienos padeti kaip elgtis.Pasimetus ir galvoju,kad greitai dabar tai niekur neisiu.Loreta sake,kad jos kortu kelimas pildosi 2 metu begi,o Vale sako gali greit, net iki 10metu .
Sveikutės keliu temelę į viršų Gal kuri jau buvo nubėgusi degučiuose pas tą moterytę labai jau norisi ką nors naujo išgirsti
kažkaip nutilo mūsų temelė na va buvau aš pas tą Loretą...tai sužavėjimo man ji tikrai nesukėlė, o kaina nežmoniška...
tai va norėjau paklausti ar kada esate sutikę tokią seną čigonę ji dažnai po Basanavičiaus aikštę vaikšto ir per šventes ją galima pamatyti,pati prieina ir siūlo kortas nukelti prieš 6 metus ir aš susigundžiau jos paslaugomis ir tikrai nenusivyliau viskas ką ji sakė išsipildė tik įdomu ar ji dar gyva? ar kas matėt ją?
tai va norėjau paklausti ar kada esate sutikę tokią seną čigonę ji dažnai po Basanavičiaus aikštę vaikšto ir per šventes ją galima pamatyti,pati prieina ir siūlo kortas nukelti prieš 6 metus ir aš susigundžiau jos paslaugomis ir tikrai nenusivyliau viskas ką ji sakė išsipildė tik įdomu ar ji dar gyva? ar kas matėt ją?
prieš porą savaičių valgėm kavinukėj (pingvine) tai buvo priėjus čigonė kažkokia, ale mes nessusigundėm... O šiandien aš ją ten vėl mačiau... Gal kartais ta pati...
Pati sakosi,kad labai gerai kelia...
QUOTE(pipsė @ 2009 08 06, 13:28)
prieš porą savaičių valgėm kavinukėj (pingvine) tai buvo priėjus čigonė kažkokia, ale mes nessusigundėm... O šiandien aš ją ten vėl mačiau... Gal kartais ta pati...
jei ji tokia senučiukė, mažutė pražilus tai ta pati reiks ir man ten apsilankys gal likimas leis mums susitkiti
Didelemaksimoj ir ji vaiksto tokia sena,zila su skaruke ir siulo kortas nusikelti,mano drauge sutiko is pradziu sake 10lt,kai nukele jau paprase 20lt,bet lygtais praeitis atitiko.
oho kokia ji brangininkė pasidarė iš manęs te paprašė 5 Lt.o čia jau 20Lt. atrodo net čigones krizė veikia na bet kai žinau kad tikrai nukles teisybę tai ir negaila...
Sveikos, iš vienos forumietės gavau būrėjos Valės numeriuką.. Buvau vakar pas ją, tai pasakė kažkiek tiesos, daugiau į ateitį ji man būrė... O šiaip nustebau,kai pasakė, kad mano tėvai labai gerai sutaria, nors tėčio neturiu jau dveji metai
Na į kortas aš pati žiūriu daugiau kaip į žaidimą, įdomu buvo paklausyti ir tiek... Žiūrėsiu kaip bus dar ateity, ar kas sutaps
Nenuplėšė
Beje, prieš man išeinant sako: nenoriu burt senų( ligos,mirtis ir pan), geriau jau jaunos
O gal kuri buvo ėjusi Juknevičiaus gatvėj, prie "Elos" pardės? Neatsimenu jos vardo,bet tamsi,pagyvenusi moteris... Kaip ji jums?
Na į kortas aš pati žiūriu daugiau kaip į žaidimą, įdomu buvo paklausyti ir tiek... Žiūrėsiu kaip bus dar ateity, ar kas sutaps
Nenuplėšė
Beje, prieš man išeinant sako: nenoriu burt senų( ligos,mirtis ir pan), geriau jau jaunos
O gal kuri buvo ėjusi Juknevičiaus gatvėj, prie "Elos" pardės? Neatsimenu jos vardo,bet tamsi,pagyvenusi moteris... Kaip ji jums?
[quote=Euras,2009 07 25, 19:04]
As turiu vienos burejos is Deguciu nr kaip tiesa sako nezinau neteko rar lankytis sake kiek nori tiek jei duodi 860025815
Buvau pas šitą. buvom mes tryse ir aš pirmoji ėjau,tai man absoliučiai viską pasakė,buvo aišku keletas nukliedėjimų,nepataikė moteriškė tiesiai. Bet paskutinioji kuri ėjo,tai kaip ji teigia,jai pasakė visišką nesamonę. Nepataikė. Bet kuo daugiau mąstom,tuo viskas atrodo tikra. Tai nežinau. pažaidimui ir kaip pirmam kartui,visai gerai ten pas ją buvo.
As turiu vienos burejos is Deguciu nr kaip tiesa sako nezinau neteko rar lankytis sake kiek nori tiek jei duodi 860025815
Buvau pas šitą. buvom mes tryse ir aš pirmoji ėjau,tai man absoliučiai viską pasakė,buvo aišku keletas nukliedėjimų,nepataikė moteriškė tiesiai. Bet paskutinioji kuri ėjo,tai kaip ji teigia,jai pasakė visišką nesamonę. Nepataikė. Bet kuo daugiau mąstom,tuo viskas atrodo tikra. Tai nežinau. pažaidimui ir kaip pirmam kartui,visai gerai ten pas ją buvo.
o nr būtų galima gaut?ir kiek ima?
QUOTE(ladybird77777 @ 2009 08 30, 16:09)
o nr būtų galima gaut?ir kiek ima?
Čia tikriausiai man adresuota buvo ;D
nr: 860025815
O ima,tiek kiek duodi mes tada visos trys davėm po 10lt.