o jūs jai pasakėt, kad ji nieko nepataikė? gal nebūtų pinigų paėmus
na gal kiekvienam skirtingai su tom būrėjom, čia daug kam Eugenija labai patiko, bet man ji visiškai nieko nepasakė,apie praeitį išvis neužsiminė, o apie dabartį nieko nepataikė...daug klausinėjo ir apskritai kalbėjo apie tuos pačius dalykus ir nieko ji ten man aiškaus nepasakė...
o va šiandien draugė nusivedė pas būrėja degučiuose, kuri pasakė daug daugiau ir nieko neklausinėdama, ką matė tą ir sakė, o ne išsigalvojo ir laukė mano reakcijos...nustebino tai, kad ji pasakė, kad visai neseniai sirgo mano sūnus ir kad ruošiuosi leisti jį į darželį ir paėmė tik 10 lt.
na aišku superine būrėja jos nepavadinčiau, bet ji bent kažkiek tiesos pasakė...
Na matyt tą dieną kortos moteriškei nekrito ...
Aš ją vis pataisinėjau. Sakiau kad vyras mano tokių ir tokių akių, kad turiu dukrą,kad keičiu darbą, kad.... Nes sako kartais jos susimaišo,tai patikslinti reikia,bet ir tie tikslinimai nepadėjo... Man Valia kaip rėžė,tai aš apakus likau ir net tikslinti nereikėjo...
Na tik Loreta įdomiai pasakė - labai jau tau kortos rodo makalynę sunku net ir susigaudyti Gal tikrai ne ta diena buvo? Bet draugei tai labai patiko ir tiko
Aš ją vis pataisinėjau. Sakiau kad vyras mano tokių ir tokių akių, kad turiu dukrą,kad keičiu darbą, kad.... Nes sako kartais jos susimaišo,tai patikslinti reikia,bet ir tie tikslinimai nepadėjo... Man Valia kaip rėžė,tai aš apakus likau ir net tikslinti nereikėjo...
Na tik Loreta įdomiai pasakė - labai jau tau kortos rodo makalynę sunku net ir susigaudyti Gal tikrai ne ta diena buvo? Bet draugei tai labai patiko ir tiko
QUOTE(pipsė @ 2009 07 14, 14:22)
Na matyt tą dieną kortos moteriškei nekrito ...
tai man tas pats buvo ir pas Eugeniją ji man vieną sako, o aš jai aiškinu ką kitą...o geriausia buvo kaip nuėjo mano draugė, Eugenija jai sako tu dar negreitai ištekėsi,o ta draugė jau seniai ženota ir net su žiedu ant piršto buvo tai nežinau ar jau čia galima pavadinti "bloga diena"
na pabandysiu aš pas Loretą užsukt kurią dieną, pažiūrėsiu ar ir man makalynę rodys
tai ji turejo omeny, kad negreit istekes antra karta. tavo drauge padare klaida, kad po burejos zodziu nepaklause, kada ivyks skyrybos.
QUOTE(xxl @ 2009 07 14, 15:37)
tai ji turejo omeny, kad negreit istekes antra karta. tavo drauge padare klaida, kad po burejos zodziu nepaklause, kada ivyks skyrybos.
tai galima pasakyt, kad tu ištekėjusi, bet išsiskirsi...
o kaip suprast žodžius kai sako, kad tu su dabartiniu vyru labai greitai turėsi mergaitę, o aš su vyru išsiskyrus, ir turiu su juo berniuką? ką čia turėjo omenyje?
blin, ale mane stebina zmones einantys pasiklausyti patarimo, bet nesugebantys jo isgirsti. tavo ex nera vienintelis vyras sioje menulio puseje.
QUOTE(xxl @ 2009 07 14, 16:51)
blin, ale mane stebina zmones einantys pasiklausyti patarimo, bet nesugebantys jo isgirsti. tavo ex nera vienintelis vyras sioje menulio puseje.
nu tai jūs mane paprotinkit, kurioje mėnulio pusėje kas yra?gerai gal aš tiesiogiai viską suprantu, nes burtai ir tokiais dalykais aš neužsiiminėju...tai paaiškinkit...kodėl būtina jums rodyti savo pasipiktinimą ne visi gi protingi kaip jūs
taigi as nepasipiktinusi - as nustebusi kita karta kai nueisi, uzdavinek konkrecius klausimus arba prasyk patikslinti informacija, kad neliktu neaiskumu.
dėkui dabar žinosiu
QUOTE(ladybird77777 @ 2009 07 14, 16:11)
o jūs jai pasakėt, kad ji nieko nepataikė? gal nebūtų pinigų paėmus
na gal kiekvienam skirtingai su tom būrėjom, čia daug kam Eugenija labai patiko, bet man ji visiškai nieko nepasakė,apie praeitį išvis neužsiminė, o apie dabartį nieko nepataikė...daug klausinėjo ir apskritai kalbėjo apie tuos pačius dalykus ir nieko ji ten man aiškaus nepasakė...
o va šiandien draugė nusivedė pas būrėja degučiuose, kuri pasakė daug daugiau ir nieko neklausinėdama, ką matė tą ir sakė, o ne išsigalvojo ir laukė mano reakcijos...nustebino tai, kad ji pasakė, kad visai neseniai sirgo mano sūnus ir kad ruošiuosi leisti jį į darželį ir paėmė tik 10 lt.
na aišku superine būrėja jos nepavadinčiau, bet ji bent kažkiek tiesos pasakė...
Gal galetai numeruka duoti kur tu buvai Deguciuose noreciau pabandyti ir as ten
QUOTE(xxl @ 2009 07 14, 16:37)
QUOTE(Euras @ 2009 07 15, 11:05)
Gal galetai numeruka duoti kur tu buvai Deguciuose noreciau pabandyti ir as ten
parašiau į AŽ