QUOTE(Leksa @ 2015 06 05, 00:01)
Pritariu :sutinku pinigu ir laiko švaistymas. Prieš n metu buvau pas ja su drauge, prieš tai mano pora bendradarbiu buvo, tai visos vertinom neigiamai. Daugiau apie save pasakoja, kaip tai
visiems ji isburia, o kas jos patarimu nepaklauso, tai blogai jiems baigiasi. Na, ir visoms maždaug tas pats:"aj aj koks čia teismas tavo šeimoje, aj aj kas čia ką blogo padare, žiūrėk, kad blogai baigsis, aj aj, tik vairuok atsargiai, aj aj kažkoks blogas žmogus prie tavęs". Paskui dar tradiciškai kelione i užsienį laukia ir dar kažkas, tik jau nepamenu.
Butent!!! Pritariu!
Ona is Klampuciu, apie save kalba be sustojimo - kokia ji kieta, protinga, didziausia aiskiarege.
Jau nuo pat pirmu minuciu pajutau, kad ne ten papuoliau - pas kazkokia primityvia, pasikelusia boba, kuri apie burima nutuokia laaabai vidutiniskai. Ji isivaizduoja, kad jei pateiks save idealiai, tai zmones miniom pas ja eis.
Buvau pas daug bureju, taciau ja vertinu prasciausiai, nes kliedesiu prisiklausiau daugiau nei reikia ir sumokejau 25 eurus, o kur dar kelione i jos kaima?
Nuosirdziai patariu, neeikvokite savo laiko, energijos tustiems Onos paistalams.
Tai ne bureja, o sarlatane ir aferiste - taip bet kokia boba gali migla i akis pusti.
Pries tai, dar kalbant telefonu kelis kartus pagavau ja meluojant.
Zodziu, aferiste dar ta...