Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėja Marijampolėje!

QUOTE(Nervita @ 2012 03 11, 21:20)
4u.gif Sveikos, matau temuke nurimusi, vbet jio man padejo susirasti ko ieskojau...siandien buvau pas Loreta...galiu pasakyti, kad sukrete mane jos pasakojimas.... g.gif .. net verkti pradejau neislaikius, taip tiksliai apibudino dabartine situacija, kad aiskiau ne negalejo pasakyti... ateitis zinoma neaisku kaip pildysis..bet  man ji patiko 4u.gif

Labukas 4u.gif . Pas ja buvo mano drauge, ji labai gera psichologe, kuriai pasipasakojus gali gauti patarimu ir siaip siltai pabendrauti. O kaip drauge sake praeities ji jai nepasake, ateitis dar nesipildo, o ta dabartine situacija, tai zodis po zodzio savo paklausimais ji ja issiklausineja, o po to jau savo isvadas padariusi tau daug duoda patarimu. Zodziu nemanau, kad ji speja ateiti, o daugiau zmogui pabuna psichologu,draugu, nes yra labai paprasta,nuosirdi, su savo gyvenimo patirtimi moteris. Ir manau, kam sunku, tai tikrai negaila tu pinigeliu, nes is jos iseina, kaip is gero psichologo kabineto.
Atsakyti
Labukas 4u.gif Mane domina Loreta. Kiek pinigu kainuoja apsilankymas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 27 gegužės 2012 - 22:04
gal katra turiy nmr. burejos kuri paparcio soduose gyvena,buciau dekinga
rasykit i AZ
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2012 05 31, 16:41)
gal katra turiy nmr. burejos kuri paparcio soduose gyvena,buciau dekinga
rasykit i AZ

Butu gerai nr, burejos is paparcio sodu,ar kokios kitos is marijampoles?
Atsakyti
sveiki, noreciau suzinoti burejos marijampoleje nr. kuri gyvena prie cento... Jukneviciaus gatveje numeri.
Atsakyti
QUOTE(naujjola @ 2012 08 21, 08:12)
sveiki, noreciau suzinoti burejos marijampoleje nr. kuri gyvena prie cento... Jukneviciaus gatveje numeri.

Apie Vidą kalbat?
Atsakyti
manau, kad taip pries pora metu, man ji uz 10 lt isbure ir labai teisingai... noreciau dar karta.... tik neturiu nr. ir adreso nepamenu tikslaus...
Atsakyti
Sveikos gal galite parasyti nr moters kuri buria jukneviciaus gatveje prie cento? isanksto aciu smile.gif
Atsakyti
Sveiki.Noreciau suzinoti Loretos numeri smile.gif
Atsakyti
Ir aš norėčiau į AŽ būrėjos prie Cento numerį. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2013 01 07, 21:48)
Ir aš norėčiau į AŽ būrėjos prie Cento numerį. Ačiū 4u.gif

As ir noreciau 4u.gif aciu
Atsakyti
sveikos mazu kas buvot burtis jukneviciaus gatvej prie cento tokia pagyvenus moteris uznesanti i cigone ?kazin kaip ji ar gerai bure nes zinau tai ji ne daug ima kiek sake man paciai ji siule nukelt kortas ,bet nzn ar ji gerai pasako mazu kas buve pas ja?
Atsakyti