Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėja Marijampolėje!

QUOTE(linnce @ 2010 12 13, 16:00)
Labas panos as esu buvus pas Vida ji anksciau Vilniuje gyveno,tikrai nereali bureja,zinau net keleta izymiu zmoniu kas pas ja lankosi,tikrai visa teisybe pasako,nepilsto is tuscio i kiaura,jeigu reikia del konkrecios problemos pasikonsuoltuoti drasiai galite kreiptis 863916568,daug panu verkia,kad ji pabego is Vilniaus,ech zinot ta ekonomine krize....sekmes 4u.gif

O tai jai taip paprastai pasiskambinti ir priima?
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 12 15, 12:30)
O tai jai taip paprastai pasiskambinti ir priima?

Buria paprastom kortom,ima 50lt,o del priemimo tai pasiskambink ir suzinosi kaip ten kas,ji siaip darbu kitu gyvenime uzsiemus,buria tik pazistamiems,net nesisikelbia,bet labai paprasius kai turi laiko isburia,galiu matomai nuo prigimties turinti,pabandykit...
Atsakyti
Vaziavo mano viena draugė pas Vida , ji laaabai neturejo pinigu, pasiskambino jai, pasake situacija, ir susitare ( uz 30lt) na man ji superine moteriske thumbup.gif
patiko ir jai rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos merginos..
skaiciau tema nuo pradziu.. galiu pasisakyti apie Loreta..lankausi pas ja jau koki 7metai gal.. tiklsiau ne as viena..bet ir as ir mano mama.. buve tikrai tokiu gyvenimo situaciju, kad beda istikdavo, konsultuoja jau ji mus ir per telefona..VISKAS ka iki siol yra pasakiusi issipilde..

suintrigavot dbr su ta is vilniaus moteriske, gal galite pasakyti ar priima lengvai? ar kodinis koks susitartas zodis paskabinus turi buti biggrin.gif
nes tikra tiesa, kad Loreta is gatves zmoniu nepriima jei pasisako, kad atejo kortu keltis, arba skambina ir pasako ta fraze... moteriske jau nukentejusi yra.. smile.gif
Atsakyti
gal kas galite patikslinti tos Vidos nr? nes bandziau prisiskambinti bet deja isjungtas nr..
Atsakyti
o sakykit gal zinot kuriam rajone vilniuj ji gyveno? g.gif as gal pas ja buvus
Atsakyti
Sveikutes as turiu ir Vales is sporto gatves tel nr ir kitos burejos kuri paparcio soduose gyvena. Jai kam reikes kurios nr. rasykite i az mirksiukas.gif

Na o jai diskutuoti apie jas man asmeniskai labiau patiko paparcio soduose kur gyvenanti bureja,ne viena karta lankiausi ir visa laika kaip pirstu i aki thumbup.gif
Atsakyti
sveikos Vale is Sporto gatves tai nieko gero blush2.gif 25 litus jau geriau kur nors kitur isleisciau blush2.gif
nu bet kaip noreciau pas gera bureja papulti doh.gif blush2.gif noretusi suzinoti kas bus (sunkus laikai laukia) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sheira @ 2011 01 20, 00:09)
gal kas galite patikslinti tos Vidos nr? nes bandziau prisiskambinti bet deja isjungtas nr..

Sveikos , aš ir noriu pas Vidą kortas nusikelti, parašykit dar kartelį jos numeriuką 4u.gif Galima ir į AZ lauksiu ax.gif
Atsakyti
sveikos gal galit pagelbet? vyras sake, kad jusu kraste yra senyvo amziaus gera bureja, kuri nesako sumos uz burima, sako kiek duosit tiek, gal numanot kas galetu ji but? labai aciu
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2011 04 02, 16:03)
sveikos gal galit pagelbet? vyras sake, kad jusu kraste yra senyvo amziaus gera bureja, kuri nesako sumos uz burima, sako kiek duosit tiek, gal numanot kas galetu ji but? labai aciu

Labas,na kiek teko lankytis pas burejas,tai tik viena nesake sumos,kiek duoti.Ji gyvena Jukneviciaus gatvej.O kitos,tai plesrunes nuo 25lt iki 200lt. doh.gif
Atsakyti
Labos, burėja Vida jau nebegyvena Marijampoleje, del tam susiklosciusiu aplinkybiu gryzo gyventi i Vilniu, tad parasau, kad nebeieskotumet, arba jai busit Vln apsilankykite tada mirksiukas.gif
Atsakyti