Pavasari buvau pas ta kur prie ikines. visai patiko, daug ka atspejo. Buvau ir pas ta kur Klampuciuose,bet si labiau patiko ir kaina mazene,keik nori tiek duodi.
SVEIKUTES mastau, kad noreciau nueiti pas kokia gera bureja, bet jauciu musu "kaime" sunku tokia rasti buvau pas Vale Sporto gatvej na zinokit ispudzio nepadare aisku pasikalbeti su ja galima, bet taip kelti kortas ir as sugebeciau 5 dalykus pasakojo ir vis keldama kortas ta pati varazino ir kai pasiskaiciau kitom ir panasiai..vaiku lyties nenuspeja kalbejo apstrakcius dalykus...nu nzn kaip kitom bet uz 25 litus (ar 20 nepamenu) geriau su drauge kavos atsigerti o tokie dalykai, kad issiskirsi su vyru, turesi 3 nestumus bet gims tik 2, kazkoks suejimas bus nu ka zinau ir angelas sargas mane globoja tai kokia cia bureja bet gal kam ir atspejo...o prie Ikines tai buvau dar paaugle budama ten truputi tiesos pasake...buvau ir deguciuose nu moterele ir nepasakyciau, kad gera...manau pasimokinus burti galima ne ka maziau isburti...
Tai kas trukdo pasimokyti?
QUOTE(mergyte_ @ 2010 09 11, 12:37)
SVEIKUTES mastau, kad noreciau nueiti pas kokia gera bureja, bet jauciu musu "kaime" sunku tokia rasti buvau pas Vale Sporto gatvej na zinokit ispudzio nepadare aisku pasikalbeti su ja galima, bet taip kelti kortas ir as sugebeciau 5 dalykus pasakojo ir vis keldama kortas ta pati varazino ir kai pasiskaiciau kitom ir panasiai..vaiku lyties nenuspeja kalbejo apstrakcius dalykus...nu nzn kaip kitom bet uz 25 litus (ar 20 nepamenu) geriau su drauge kavos atsigerti o tokie dalykai, kad issiskirsi su vyru, turesi 3 nestumus bet gims tik 2, kazkoks suejimas bus nu ka zinau ir angelas sargas mane globoja tai kokia cia bureja bet gal kam ir atspejo...o prie Ikines tai buvau dar paaugle budama ten truputi tiesos pasake...buvau ir deguciuose nu moterele ir nepasakyciau, kad gera...manau pasimokinus burti galima ne ka maziau isburti...
Pabandykit pas Loreta,kur Kareivynese gyvena nueiti,tik ji dar daugiau ima nuo 35lt. Nu man ji patiko teisybes pasake,o Vale,tai mokina,kaip elgtis daug sneka,bet kazkiep atspejo
Euras, tai kuri tau arčiau širdies Valė ar Loreta? Pas Valę buvau tai po pusmečio gal reiks pas kokią kitą nueiti. Apie Valę teisingai čia kažkas rašė, kad šneka tą patį per tą patį...
QUOTE(Demokratija @ 2010 09 15, 20:00)
Euras, tai kuri tau arčiau širdies Valė ar Loreta? Pas Valę buvau tai po pusmečio gal reiks pas kokią kitą nueiti. Apie Valę teisingai čia kažkas rašė, kad šneka tą patį per tą patį...
Nu gal karta noreciau nueiti vistik pas Loreta.
QUOTE(oksakat @ 2010 09 26, 11:13)
Geriausia bureja gyvena Paparcio soduose.
Gal galima jos koordinates į až
QUOTE(Eedytka @ 2010 09 26, 11:32)
Gal galima jos koordinates į až
Man irgi reikėtų jos koordinačių
Idomu kiek dabar reikia moketi,nes girdejau,kad brangiai ima
O kas kiek laiko einate pas būrėją, t.y. kelis kartus per metus?
QUOTE(Demokratija @ 2010 09 27, 14:19)
O kas kiek laiko einate pas būrėją, t.y. kelis kartus per metus?
Buvo taip,kad dvieju men begi lankiausi pas dvi,galvojau,gal kuri labai gero nukels pagal seimos bedas