Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėja Marijampolėje!

merginos patariu iš savo asmenines patirties nepasitikėkit aklai tomis kortų kėlėjomis, jau is asmenines patirities galiu pasakyti, papasakosiu savo atvejį,zinojau kad man reikia operacijos,dar gydytoja liepe laukti bet paliko mano valioje apsispresti ar laukti ar operuotis nelaukiant jau,tai galvoju paziuresiu ka
kortos rodys,o gi pasake kad nesioperuoti išvis nes sveika esu neras nieko ir pan...tai visa laime kad nepasitikėjau nes..operacijos reikėjo ir liga buvo tik prasidejusi pirma stadija viskas labai laiku thumbup.gif taip kad jei buciau ja patikejusi ir paklausiusi tai...po keliu metu gal net greiciau buciau galva į sieną trankiusi ir turėjusi daug daug problemu,taip kad ZIUREKIT I TAI KAIP I ZAIDIMA tiesiogine tu zodziu prasme ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 22, 09:52)
merginos patariu iš savo asmenines patirties nepasitikėkit aklai tomis kortų kėlėjomis, jau is asmenines patirities galiu pasakyti, papasakosiu savo atvejį,zinojau kad man reikia operacijos,dar gydytoja liepe laukti  bet paliko mano valioje apsispresti ar laukti ar operuotis nelaukiant jau,tai galvoju paziuresiu ka
kortos rodys,o gi pasake kad nesioperuoti išvis nes sveika esu neras nieko ir pan...tai visa laime kad nepasitikėjau nes..operacijos reikėjo ir liga buvo tik prasidejusi pirma stadija viskas labai laiku thumbup.gif  taip kad jei buciau ja patikejusi ir paklausiusi tai...po keliu metu gal net greiciau buciau galva į sieną trankiusi ir turėjusi daug daug problemu,taip kad ZIUREKIT I TAI KAIP I ZAIDIMA tiesiogine tu zodziu prasme ax.gif

o kuri būrėja tau išbūrė,kad nesioperuoti? g.gif
Atsakyti
sveikos merginos nu ka pabuvojau ir as pas Vale is sporto gatves na ir ka galiu pasakyti i pievas nenuvaziavo bet kaip uz 25 litus pasake gal tik kokias 7 "tiesas" rolleyes.gif na nzn nelabai mato ar istekejus ar turiu vyra ir apie vaikus miglotai... ax.gif ir vis mesdama kortas vis ta pati suoke tik viena kita iterpdama naujiena ax.gif o taip noretusi nueiti pas tikrai gera kuri daug issamiau papasakotu ir daugiau... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos.
Kazkada esu buvusi pas ta Loreta kareiviniu rajone. Na, nzn. manes ji kazkaip nesuzavejo. Nors visumoj keleta tiesu pasake. Labai nepatiko man jos priemimas, nes nuolat netilo telefonas, ji vis atsiliepdavo, kazkaip blaskesi schmoll.gif O dar nustebino zurnalai "Bureja" gulintys ant palanges. Mano dukra juos skaito biggrin.gif
Esu buvusi ir pas kazkokia pusruse, gyvena devinaukstyje pries kalejima (sporto g.) Na ta tai isvis man ispudzio nepaliko.
Dar esu buvusi Paparcio soduose pas viena. Ilgokai ten ji tas kortas kelia, bet ir ima nemazai. Jei gerai pamenu, tai gal 45 Lt.
Atsakyti
cia pas mus geru bureju tikrai nera schmoll.gif uzsikabina zmones ant vienos ta buria ir tiki zmogeliai ax.gif ir meta pinigus i bala blush2.gif o tai kaip ta Paparcio ka nors bet pasake, ar tik ilgai kele ir nieko gero nenukele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguška @ 2010 04 25, 15:13)
Sveikos.
Kazkada esu buvusi pas ta Loreta kareiviniu rajone. Na, nzn. manes ji kazkaip nesuzavejo. Nors visumoj keleta tiesu pasake. Labai nepatiko man jos priemimas, nes nuolat netilo telefonas, ji vis atsiliepdavo, kazkaip blaskesi  schmoll.gif  O dar nustebino zurnalai "Bureja" gulintys ant palanges. Mano dukra juos skaito  biggrin.gif
Esu buvusi ir pas kazkokia pusruse, gyvena devinaukstyje pries kalejima (sporto g.) Na ta tai isvis man ispudzio nepaliko.
Dar esu buvusi Paparcio soduose pas viena. Ilgokai ten ji tas kortas kelia, bet ir ima nemazai. Jei gerai pamenu, tai gal 45 Lt.

aš jau seniai buvau su drauge burtis paparčių soduose,nu tai,kiek atsimenu,tai pasakė ir tiesos,ir nesąmonių... smile.gif
Atsakyti
Gal kuriai paskutiniu metu teko nuvaziuoti pas ta moterele Klampuciuose?Prisiklausiau labai geru nuomoniu apie ja ,gavau nr,labai noreciau apsilankyti pas ja.Gal kuri ka nors jus galit pasakyti?Skaiciau forume,kad vienom moterelem ,panelem nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Euras @ 2010 06 26, 17:12)
Gal kuriai paskutiniu metu teko nuvaziuoti pas ta moterele Klampuciuose?Prisiklausiau labai geru nuomoniu apie ja ,gavau nr,labai noreciau apsilankyti pas ja.Gal kuri ka nors jus galit pasakyti?Skaiciau forume,kad vienom moterelem ,panelem nepatiko.

Gavau jusu az,bet netycia istryniau doh.gif blush2.gif Jei galit imeskit dar karta tel.nr.galit ir temoj rasyti.
O vakar buvau pas bureja Loreta.Zodziu jai kai skambini,negalima sakyti kad nori issiburti,reikia klausti ar galima i svecius ateiti,nes kitaip nei nekalba schmoll.gif O siaip tai man pas ja patiko,pasake daug gero,kas gal labiausiai ir patiko biggrin.gif O siaip ir teisybes daug pasake,ir biski nugrybavo.Pasakojo kad turiu problemu darbe,nors is tikruju as nei nedirbanti biggrin.gif Ir jau antra bureja pasake,kad turesiu dukryte,ir galbut jau kitais metais rolleyes.gif Tik va nieko nepaminejo,kad as jau turiu viena vaika g.gif Nu zodziu visai neblogai.Sumokejau 30lt.Bure ir paprastom ir taro kortom.
Atsakyti
as keliu kortas marijampolej as tik pradendanti pradziamoksle kuriai padetumet ir man mokinitis ir jum tuo metu padeciaau kiek galeciau,rasykit i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2010 06 27, 23:07)
as keliu kortas marijampolej as tik pradendanti pradziamoksle kuriai padetumet ir man mokinitis ir jum tuo metu padeciaau kiek galeciau,rasykit i az smile.gif

Kokias kortas?
Atsakyti
Gal galite kas žinote parašyti į AŽ Valės, kuri gyvena Sporto gatvėje telefoną. Būsiu dėkinga.
Beje, būtų gerai išgirsti nuomonių ar verta pas ją eiti? Kokiomis kortomis ji buria?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demokratija: 27 liepos 2010 - 16:03
Gal kuri buvote pas Vidą Degučiuose?
Atsakyti