Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėja Marijampolėje!

QUOTE(Blondie* @ 2010 04 12, 19:40)
Na, tai čia ir yra Juknevičiaus gatvė, tai ta pati bus. Buvus aš pas ją.
Kur Degučiuose gyvena, tai išvis nesamones ji šneka, pribūrė kažkokių juodų lopšių man  lotuliukas.gif

ar ne juknevičiaus gatvės gale gyvena,važiuojant nuo Lūnos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 04 12, 20:46)
ar ne juknevičiaus gatvės gale gyvena,važiuojant nuo Lūnos g.gif

Prie pat "Cento" pardės.
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2010 04 12, 21:25)
Prie pat "Cento" pardės.

tai čia gal ta Vida,girdėjau,kad ten ji tokia su pautais moteriškė biggrin.gif ,ir parūko,ir nusikeikia biggrin.gif ,nes juknevičiaus gatvėje tik viena būrėja ir yra,ar ne?
Atsakyti
Siandien mano drauge buvo pas bureja Loreta,tai eme 30ltvietoj 40lt.Nezinau kaip seniai,kai as buvau birzelio men,tai mokejau 40lt.
Atsakyti
QUOTE(Euras @ 2010 04 13, 19:41)
Siandien mano drauge buvo pas bureja Loreta,tai eme 30ltvietoj 40lt.Nezinau kaip seniai,kai as buvau birzelio men,tai mokejau 40lt.

nu ir kaip,tiesą pasakė,ar ne visiškai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 04 14, 10:28)
nu ir kaip,tiesą pasakė,ar ne visiškai? g.gif

Sake praeitis,tai visa tiesa,tiksliai,o ateitis bus matyt labai grazi.
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif
Girdėjau,jog Sporto g-vėje gyvena labai gera būrėja. Vardas rusiškas, geras nepamenu. Gal kuri nors žinote apie ją? Ar būrėtės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle02 @ 2010 04 19, 18:19)
Sveikos, merginos smile.gif
Girdėjau,jog Sporto g-vėje gyvena labai gera būrėja. Vardas rusiškas, geras nepamenu. Gal kuri nors žinote apie ją? Ar būrėtės? smile.gif

prieš kelis metus buvau pas ją...galiu pasakyti, kad tikrai labai gera būrėja, visą teisybę, kas bus ateityje pasakė.
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2010 04 19, 19:07)
prieš kelis metus buvau pas ją...galiu pasakyti, kad tikrai labai gera būrėja,    visą teisybę, kas bus ateityje pasakė.

ar čia ne Valė,kur prie kalėjimo yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 04 19, 20:16)
ar čia ne Valė,kur prie kalėjimo yra g.gif

man atrodo,kad ne, kažkokį kitą vardą mano draugas minėjo, sakė sužinos kiek kainuoja. Tačiau būtų įdomu sužinoti ar tikrai tiesą pasako, nes tuo pačiu metu noriu ten eiti, tuo pačiu bijau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle02: 19 balandžio 2010 - 18:38
QUOTE(Migle02 @ 2010 04 19, 19:29)
man atrodo,kad ne, kažkokį kitą vardą mano draugas minėjo, sakė sužinos kiek kainuoja. Tačiau būtų įdomu sužinoti ar tikrai tiesą pasako, nes tuo pačiu metu noriu ten eiti, tuo pačiu bijau smile.gif

Vardo tai nežinau, bet irgi gyveno Sporto gatvėje
Atsakyti
Nu man teko pas ja lankytis,ji vardu Vale ir gyvena Sporto gatvej,ji rusu tautybes moteris.Net apie kita is Sporto gatves,net neteke girdeti kolkas.
Papildyta:
Ji 25lt praso.
Atsakyti