Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėja Marijampolėje!

QUOTE(Cashmere @ 2009 11 23, 16:52)
Na merginos pažadinu temą, ruošiamės pas būrėja Loretą, kažin ji vis dar dirba, ir man įdomu kuri buvus, kaip ji buria? Iš delno, kortomis?

jei neklystu loreta ta kur prie kareivynių g.gif jei ta tai iš kortų buria,daug šneką nežinau kažkiek pasakė tiesos tik sugrįbavo nes sakė kad lengvai bus nestuke.gif bet jau antri metai kaip nepavyksta nors žinau problemą bet nėra taip lengva kaip ji sakė kad nebus problemų g.gif parašyk kokį įspūdi ji tau paliks
Atsakyti
Cia daug pagyrų radau, tai pabandysiu, dabar labai sunkus periodas mano gyvenime, tai manau, jei gera būrėja, tikrai maty tai turėtų, nes labai jau stiprūs išgyvenimai
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2009 11 23, 20:02)
Cia daug pagyrų radau, tai pabandysiu, dabar labai sunkus periodas mano gyvenime, tai manau, jei gera būrėja, tikrai maty tai turėtų, nes labai jau stiprūs išgyvenimai

Buvau ir as pas ja,nu pasake tiesos siaip,ateitis ir labai jau grazi.Ji vienintele is bureju.kuri man pasake,kad kazkoks teismas laukia ir po dvieju savaiciu issipilde tikrai taip,kur tesiasi dar iki dabar.Brangokai ima noreciau dar karta pas ja,bet jau gaila lt.
Atsakyti
Na aš su drauge šią savaitę buvome ir pas Loretą ir pas kitą, kur kareivynėse, iš tikro nežinau antrosios vardo, bet man daug labiau patiko antroji, konkrečiau aiškiau. Loreta daug tiesos pasakė apie charakterį, o antroji viską pasakojo apie ateitį. Na aišku kiekvieno reikalas tikėti ar ne, tik kažkaip kai pasako daug blogo, tai nuotaika sugadina ir paskui galvoji tikėti ar ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2009 11 26, 20:59)
Na aš su drauge šią savaitę buvome ir pas Loretą ir pas kitą, kur kareivynėse, iš tikro nežinau antrosios vardo, bet man daug labiau patiko antroji, konkrečiau aiškiau. Loreta daug tiesos pasakė apie charakterį, o antroji viską pasakojo apie ateitį. Na aišku kiekvieno reikalas tikėti ar ne, tik kažkaip kai pasako daug blogo, tai nuotaika sugadina ir paskui galvoji tikėti ar ne unsure.gif

Kiek eme is jusu ta bobuke Elvyra kur Kareivynese gyvena?As pas ja buvus net nezinau ka pasakyti,praeiti pasake normaliai,o ateitis pagyvensim pamatysim pasakyti negaliu.Loreta po 40lt ima vistiek?
Atsakyti
loreta 30 ėmė, o ta bobulytė paėmė 50, nes ir meilės reikalus tikrinau, kurie beje labai nuvylė verysad.gif ir šiaip viskas labai blogai tarp mūsų ir dar pasakė, kad ateitis bloga jei su juo liksiu doh.gif ką daryt dabar?
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2009 11 26, 23:44)
loreta 30 ėmė, o ta bobulytė paėmė 50, nes ir meilės reikalus tikrinau, kurie beje labai nuvylė  verysad.gif ir šiaip viskas labai blogai tarp mūsų ir dar pasakė, kad ateitis bloga jei su juo liksiu doh.gif  ką daryt dabar?

g.gif tik nedaryk skubotų sprendimų ir manau kad nuo likimo nelabai pabėgsi,na tau čia ir užtaisė situaciją verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2009 11 26, 21:44)
loreta 30 ėmė, o ta bobulytė paėmė 50, nes ir meilės reikalus tikrinau, kurie beje labai nuvylė  verysad.gif ir šiaip viskas labai blogai tarp mūsų ir dar pasakė, kad ateitis bloga jei su juo liksiu doh.gif  ką daryt dabar?

Bet zinodami ateities gali uzbegti ivykiams uz akiu. Viena mano drauge zinojo, kad su vyru kuriuo buvo nieko gero neiseis, ir ant galo liks be duonos kasnio. Panasiai zinokit ir buvo. Jie issiskyre. Po to ji verkia ir sako juk gale taip nebuti jei as buciau paklausius ka man isbure.
Apgalvokit ramiai esama situacija.
QUOTE(zeroo7 @ 2009 11 27, 09:16)

labas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 11 27, 11:47)
Bet zinodami ateities gali uzbegti ivykiams uz akiu. Viena mano drauge zinojo, kad su vyru kuriuo buvo nieko gero neiseis, ir ant galo liks be duonos kasnio. Panasiai zinokit ir buvo. Jie issiskyre. Po to ji verkia ir sako juk gale taip nebuti jei as buciau paklausius ka man isbure.
Apgalvokit ramiai esama situacija.

labas mirksiukas.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2009 11 26, 23:44)

Ta bobulyte is manes irgi tiek paeme,kaip jum ji ar patiko,kiek tiesos pasake,siaip lyginant su Loreta?Labai idomu,nes pas abi esu buvusi na tiesos praeities teisybe tikra is abieju kortu,o ateitis labai grazi, laukiam g.gif Noreciau,kad taip buu kaip rodo ju kortos
Atsakyti
Ta bobulytė apie praeitį nieko nepasakė mano, Loreta daug daugiau, o ateitis tai bus tokia kokią mes patys susikūrsime manau
Atsakyti
parašykit Valės ir tos Elvyros nr. 4u.gif
gal žinot kiek dabar Valė ima?
Atsakyti