Įkraunama...
Įkraunama...

Hialurono rūgšties injekcijos

QUOTE(Maša @ 2010 07 06, 18:00)
mano atveju rugstis [ta daikta vadina filleris] suledziama tam kad uzpildyti "maisa" nuo skruosto atskirianti grioveli.
Ojjj kaip skaudejo  doh.gif man leido per kazkoki kaip kateteri... dariausi Kosmedijoj pas Vasiliauskiene.

Rezultatas - kaires akies kadangi rauksle buvo mazesne, jos praktiskai neliko  thumbup.gif  uztat desines tai nepavyko sad.gif bandysiu kazka sestadieni dar padaryt  unsure.gif

O as jau apsidziaugiau, kad ir paakiu maisus taip galima sunaikinti, ech tik plastika lieka, bijau tiesa pasakius, tai juk veidas. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 07 05, 09:37)
Sveiki, ar cia naikinsite ,,maisus" po akimis injekcija? ar tai imanoma? blink.gif

ne

QUOTE(fuksė @ 2010 07 06, 18:03)
O as jau apsidziaugiau, kad ir paakiu maisus taip galima sunaikinti, ech tik plastika lieka, bijau tiesa pasakius, tai juk veidas. unsure.gif

npatariu rizikuot
Atsakyti
Masa, o kiek kainavo? ir kad nepavyko tai visai nepavyko? ar biski tik pagerejo?
as siandien leidausi botulina zasu kojelem naikinti, leidom ne pilna norma. sake rezuktatas tikrasis pasimatys sekamdieni. jei dar nebus gerai papildysim. bijojo daug iskarto leisti, nes kad nesusimestu po vokais rauksles ir labai plona oda
Atsakyti
QUOTE(KofmannPupi @ 2010 07 08, 22:27)
Masa, o kiek kainavo? ir kad nepavyko tai visai nepavyko? ar biski tik pagerejo?
as siandien leidausi botulina zasu kojelem naikinti, leidom ne pilna norma. sake rezuktatas tikrasis pasimatys sekamdieni. jei dar nebus gerai papildysim. bijojo daug iskarto leisti, nes kad nesusimestu po vokais rauksles ir labai plona oda

thumbup.gif
Atsakyti
uz viska sumojkejau 650 [cia hialuronas, kaina priklauso nuo svirkstu storio atrodo, man net 2 suvare] uz botulina nemokejau nes neaisku ar suveiks...sian buvau apziuret tai ten kur nepavyko rugpjuti leis dar, nes truksta... nepavyko tai yra beveik visai panaikint ta dalyka, kaip kad pavyko kairej pusej. Nepavyko ta prasme kad liko tas pats kaip buvo jei ne labiau... o siaip kas mane mate atidziau tai pastebejo pokycius...

ir ziures del botoxo... ji konsultavosi su kitais, man kadangi as neuroinfekcija stipria persirgus, nuo ko vokas ir uzkrito, gali nesuveikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maša: 10 liepos 2010 - 17:11
tai moterys daugiau nesigrazinat? smile.gif
Atsakyti
manes poryt laukia 2 dalis
Atsakyti
Sveikos. As pasidariau lupoms haliurono rugsties injekcijas, nes pries tai naudojau ivairius plumperius ir rezultatas man patiko. Norejau kazko ilgalaikiskesnio. Po injekciju rezultatas ne toks naturalus kaip nuo plumperiu, bet gal as pati kalta, kad per daug paprasiau, zinot, lietuviskas bruozas, jei jau moki $$$ tai uz ta pacia kaina visada bandai gauti kuo daugiau, bet deja daugiau ne visada geriau wink.gif
Siaip man atliko nemazai putlinancios lupu kaukes "Too Faced Lip injection mask", kuria galiu parduot jei kas norit, nes siuo metu man jos nebereikia, o iki kol prireiks gali ir sugest smile.gif
Rasykit i pm, jei yra norinciu
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2010 08 01, 20:15)
manes poryt laukia 2 dalis

ir dar kaip ax.gif
Atsakyti
nugis ka as zinau - subade tai nemazai - isilgai paakio vel kiso kateterius per kuriuos leido ir dar plius po kokius 4 durius aplink paakius... kolkas sutinus [net kitas gydytojas pas kuri tadien ejau paklause ar daznai geriu doh.gif lotuliukas.gif ], po paakiu kur didesne ta rausksle ciuopiamas beveik volelis rugsties... ziuresim sako efektas veliau matysis kai tinimas praeis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maša: 05 rugpjūčio 2010 - 09:29
Sveikos, merginos 4u.gif
As pirmadieni leidausi hialurona i paakius, plastines chirurgijos centre... siandien patinimo like labai ne daug, tik biskuti is giliai geltonumas islindo biggrin.gif ir galiu pasakyti, rezultatas thumbup.gif nuo vaikystes turejau paakius nemazus, o dabar kaip naujas zmogus rolleyes.gif
Ir kazkas cia rase,kad sitas metodas nepades nuo sios problemos...nesuprantu, ar ji cia pati neisbandzius, ar patirtis liudna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eidzi @ 2010 08 05, 11:28)
Sveikos, merginos  4u.gif
As pirmadieni leidausi hialurona i paakius, plastines chirurgijos centre... siandien patinimo like labai ne daug, tik biskuti is giliai geltonumas islindo biggrin.gif ir galiu pasakyti, rezultatas  thumbup.gif  nuo vaikystes turejau paakius nemazus, o dabar kaip naujas zmogus  rolleyes.gif
Ir kazkas cia rase,kad sitas metodas nepades nuo sios problemos...nesuprantu, ar ji cia pati neisbandzius, ar patirtis liudna  g.gif

Kazkaip neaisku kas buvo su tais Jusu paakiais...ar maisai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(girene @ 2010 07 06, 22:44)
ne
npatariu rizikuot

kas nerizikuoja sampano negeria... mirksiukas.gif
sese jau pasidariusi paakiu (virs.+apat.) plastine operacija pries gerus metus - thumbup.gif
Atsakyti