Įkraunama...
Įkraunama...

Hialurono rūgšties injekcijos

Leidausi haliurona, vadinamaji 'tinkleli' per du kartus (dare korekcija po 2 savaiciu), kaktoje pykcio rauksle isties kazkiek sumazejo, o stai aplink akis susimete i mazus baltus gumuliukus - ar taip turi buti?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 06 30, 00:59)
Leidausi haliurona, vadinamaji 'tinkleli' per du kartus (dare korekcija po 2 savaiciu), kaktoje pykcio rauksle isties kazkiek sumazejo, o  stai aplink akis susimete i mazus baltus gumuliukus - ar taip turi buti?

gumuliuku neturi buti, neteisingai suleido...
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 06 30, 11:04)
gumuliuku neturi buti, neteisingai suleido...

O jie issisklaidys kada nors?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 06 30, 15:56)

hialuronas zinoma issisklaido, tik tai priklauso nuo to koki leido:
- skruostu padidinimui,
- gilioms raukslems,
- vidutinems raukslems,
- smulkioms raukslelems
- mezoterapija.
kuo zemiau sarase tas kuri jums leido, tuo greiciau issivaikscios.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 06 30, 00:59)
Leidausi haliurona, vadinamaji 'tinkleli' per du kartus (dare korekcija po 2 savaiciu), kaktoje pykcio rauksle isties kazkiek sumazejo, o  stai aplink akis susimete i mazus baltus gumuliukus - ar taip turi buti?

ne

QUOTE(flight @ 2010 06 30, 15:56)

per savaite pasiskirsto pilnai
Atsakyti
as siandien buvau konsultacijai, ir leisiuos botulina, kolkas nieko daugiau, sake ir tai viskas neisilygins nes labai daug susimetusiu rauksliu, bet bus geriau nei dabar.. zodziu amnes laukia ateity netolimoj voku operacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KofmannPupi @ 2010 07 02, 21:20)
as siandien buvau konsultacijai, ir leisiuos botulina, kolkas nieko daugiau, sake ir tai viskas neisilygins nes labai daug susimetusiu rauksliu, bet bus geriau nei dabar.. zodziu amnes laukia ateity netolimoj  voku operacija smile.gif

man daktaras sake kad aplink akis padeda frakcinis lazeris, bet cia daugiau toms, pas kurias jau raukles kaip tinklelis...
Jei tai mimikos rauksles, po operacijos ar lazerio vistiek reikes botoksa leisti, kad nauju neatsirastu...
Atsakyti
reikia ispusti visa veida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KofmannPupi @ 2010 07 03, 10:44)
reikia ispusti visa veida smile.gif

kaip suprast ispust?ar cia tu juokauji?
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2010 06 28, 22:00)
ruosiuosi treciadieni... bandysiu naikinti tokius "maisiukus" genetiskai gautus...

Sveiki, ar cia naikinsite ,,maisus" po akimis injekcija? ar tai imanoma? blink.gif
Atsakyti
juokauju del isputimo veido, na zinoma jai veidas papilnetu tai viskas savaime prasilygintu, bet jei veidas papilnetu tai sedimoji 10 kartu padidetu smile.gif
Atsakyti
mano atveju rugstis [ta daikta vadina filleris] suledziama tam kad uzpildyti "maisa" nuo skruosto atskirianti grioveli. pas mane butent tas griovelis labai ryskus ir susidaro ispudis kad ten kazin koks maisas
Ojjj kaip skaudejo doh.gif man leido per kazkoki kaip kateteri... dariausi Kosmedijoj pas Vasiliauskiene.

Rezultatas - kaires akies kadangi rauksle buvo mazesne, jos praktiskai neliko thumbup.gif uztat desines tai nepavyko sad.gif bandysiu kazka sestadieni dar padaryt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maša: 06 liepos 2010 - 17:02