QUOTE(flight @ 2010 06 30, 00:59)
Leidausi haliurona, vadinamaji 'tinkleli' per du kartus (dare korekcija po 2 savaiciu), kaktoje pykcio rauksle isties kazkiek sumazejo, o stai aplink akis susimete i mazus baltus gumuliukus - ar taip turi buti?
gumuliuku neturi buti, neteisingai suleido...
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 06 30, 11:04)
gumuliuku neturi buti, neteisingai suleido...
O jie issisklaidys kada nors?
QUOTE(flight @ 2010 06 30, 15:56)
hialuronas zinoma issisklaido, tik tai priklauso nuo to koki leido:
- skruostu padidinimui,
- gilioms raukslems,
- vidutinems raukslems,
- smulkioms raukslelems
- mezoterapija.
kuo zemiau sarase tas kuri jums leido, tuo greiciau issivaikscios.
QUOTE(flight @ 2010 06 30, 00:59)
Leidausi haliurona, vadinamaji 'tinkleli' per du kartus (dare korekcija po 2 savaiciu), kaktoje pykcio rauksle isties kazkiek sumazejo, o stai aplink akis susimete i mazus baltus gumuliukus - ar taip turi buti?
ne
QUOTE(flight @ 2010 06 30, 15:56)
per savaite pasiskirsto pilnai
as siandien buvau konsultacijai, ir leisiuos botulina, kolkas nieko daugiau, sake ir tai viskas neisilygins nes labai daug susimetusiu rauksliu, bet bus geriau nei dabar.. zodziu amnes laukia ateity netolimoj voku operacija
QUOTE(KofmannPupi @ 2010 07 02, 21:20)
as siandien buvau konsultacijai, ir leisiuos botulina, kolkas nieko daugiau, sake ir tai viskas neisilygins nes labai daug susimetusiu rauksliu, bet bus geriau nei dabar.. zodziu amnes laukia ateity netolimoj voku operacija
man daktaras sake kad aplink akis padeda frakcinis lazeris, bet cia daugiau toms, pas kurias jau raukles kaip tinklelis...
Jei tai mimikos rauksles, po operacijos ar lazerio vistiek reikes botoksa leisti, kad nauju neatsirastu...
reikia ispusti visa veida
QUOTE(KofmannPupi @ 2010 07 03, 10:44)
reikia ispusti visa veida
kaip suprast ispust?ar cia tu juokauji?
QUOTE(Maša @ 2010 06 28, 22:00)
ruosiuosi treciadieni... bandysiu naikinti tokius "maisiukus" genetiskai gautus...
Sveiki, ar cia naikinsite ,,maisus" po akimis injekcija? ar tai imanoma?
juokauju del isputimo veido, na zinoma jai veidas papilnetu tai viskas savaime prasilygintu, bet jei veidas papilnetu tai sedimoji 10 kartu padidetu
mano atveju rugstis [ta daikta vadina filleris] suledziama tam kad uzpildyti "maisa" nuo skruosto atskirianti grioveli. pas mane butent tas griovelis labai ryskus ir susidaro ispudis kad ten kazin koks maisas
Ojjj kaip skaudejo man leido per kazkoki kaip kateteri... dariausi Kosmedijoj pas Vasiliauskiene.
Rezultatas - kaires akies kadangi rauksle buvo mazesne, jos praktiskai neliko uztat desines tai nepavyko bandysiu kazka sestadieni dar padaryt
Ojjj kaip skaudejo man leido per kazkoki kaip kateteri... dariausi Kosmedijoj pas Vasiliauskiene.
Rezultatas - kaires akies kadangi rauksle buvo mazesne, jos praktiskai neliko uztat desines tai nepavyko bandysiu kazka sestadieni dar padaryt